• 05.02.2016 - 20:48
05.02.2016

Hei og god kveld fra sofakroken. Jeg skulle ønske jeg hadde noe superspennende å dele med dere, men slikt står det dårlig til med for tiden. Dagene går med til det samme, skole, NLU-arbeid, jobb og alt annet av praktiske gjøremål som tapper meg for tid og krefter. Neste uke begynner vi på midtsemestersoppgaver, så da blir det enda mer å gjøre og enda mindre tid til blogg og alt annet som er kjekt. Heh, men utenom det er livet ganske bra! 

I kveld har jeg Kristian på besøk, og så snart jeg er ferdig med bloggen setter vi igang med middagen. I dag står vårruller på menyen. Det er noe av det beste jeg vet, men har aldri laget det selv, så dette kan bli spennende. Om det blir helt krise har jeg heldigvis sjokolademoussé på lur som får opp blodsukkeret noen hakk og tar knekken på den verste sulten. Ellers regner jeg med vi finner en eller annen actionfylt film vi skal se, i mens vi ligger henslengt på sofaen og bare koser oss. Jeg velger å ta helt fri og bare nyte helgen til det fulle, for jeg vet at de neste ukene vil by på lite søvn, høy puls, og et kaos uten like. 

Dagens antrekk

Kåpe: Object  T-skjorte: Brandy Melville  Bukse: Vila  Veske: Nine West  Sko: Eurosko  Hatt: H&M

Ha en fin kveld! 

Henriette Celin

05.02.2016 kl.23:58

Dagene går mye i det samme her og, så er ikke superlett å ha noe spennende å blogge om ;-P

å, vårruller er noe av det beste jeg vet også. Spesielt de hjemmelagde mamma lager :-D

håper middagen ble vellykket og god ;-) om ikke håper jeg desserten mettet, hehe.

Kjempe stilig antrekk!

nyt helgen til det fulle <3

Rebecca Sætre

06.02.2016 kl.15:01

kjempefint antrekk! ha en fin helg :-)

marienilsen

07.02.2016 kl.21:32

Rebecca Sætre: tusen takk :)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits