• 08.02.2016 - 15:59
08.02.2016

Jeg elsker kaker. Det er faktisk det beste jeg vet, så når folk sier de ikke er dessert mennesker, blir jeg nesten litt småflau over mitt forhold til dessert. Jeg er flinkt til å spise sunt og variert til hverdags, men når det skal bakes sparer jeg ikke på de usunne ingrediensene. Sukker, fløte, hvetemel, sjokolade, ja listen er lang. Jeg er av den oppfatning at man skal bake litt sjeldnere, og heller slå til med skikkelig gode ting de få gangene.

Min favoritt konditorer er Pascal, uten tvil. Hver gang jeg er i Oslo er jeg innom Pascal sine butikker opptil flere ganger. Alt ser helt nydelig ut, og aller helst har jeg lyst å smake på alt, hehe. Kanskje like greit det ikke lar seg gjøre.. Uansett, i helgen hadde mamma en overraskelse til meg, og dere kan tro jeg ble glad når jeg så det var Pascals kokebok. Ikke nok med det, den var også signert. Som den kakeelskeren og fan jeg er, var dette virkelig midt i blinken. I tiden fremover blir det nok masse baking, og mange usunne måltider. Heh, man lever jo bare en gang, så det er viktig å nyte det i mens man kan! 


Henriette Celin

08.02.2016 kl.19:01

For en hyggelig og fin gave da!

og en søt hilsen du fikk inni boken, hehe.

Boken så virkelig lovende ut altså :-D

man lever bare en gang ja, så hvorfor ikke nyte god mat? ;-)

Therese

16.02.2016 kl.17:39

Er selvkronet dessert dronning jeg óg - mmm! Og enig med deg ang bakst, det er ikke av den sunne typen her i huset, sukker, smør og fløte må til! Mmm, så godt!

Og SÅ trivelig med en liten hilsen fra sjefen sjøl i boka :D

marienilsen

16.02.2016 kl.19:46

Therese: godt å høre vi er flere, hehe :D Ja, det synes jeg var veldig kjekt :)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits