• 11.02.2016 - 19:12
11.02.2016

Hei til dere! Jeg regner med jeg ikke er den eneste som har Instagram som favorittapp? Og jeg regner med jeg ikke er den eneste som drømmer meg vekk i alle de fine bildene heller? Selv er jeg ikke så veldig aktiv på Instagram, jeg deler et bilde eller to i uken, men mange av de jeg følger oppdaterer flere ganger om dagen, og det synes jeg er så kjekt. Jeg har et lite håp og et mål om å bli flinkere på Instagram, ta bedre bilder, kulere locations, hyppigere oppdateringer, og alt annet som gjør en Instagramkonto bra. Om dere har lyst å følge meg på vei mot en bedre Instagram kan dere gjøre det på @marienilsen og @bjorkely.

Det jeg egentlig skulle fortelle dere om, er tre av mine favoritt Instagramkontoer. Alle tre er ganske inspirerende, og jeg har fått mange innspill til nye antrekk, spesielt fra Viewsofnow. Ellers synes jeg Nika Turkcovic ser så koselig ut, og Emilys konto er preget av stilfulle og kule bilder. De passer meg perfekt, og gir meg en hel masse inspirasjon i hverdagen. Har dere noen favoritter å dele med meg? 

Snippen

11.02.2016 kl.19:22

Så mange fine kontoer, skal sjekke dem ut :D Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

marienilsen

11.02.2016 kl.19:26

Snippen: så bra! Håper du får en fin kveld du også :D

Hannehm

11.02.2016 kl.21:35

herlig :D
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits