• 20.02.2016 - 18:32
20.02.2016

RED

RED

Hei til dere! Den siste tiden har det vært dårlig med antrekksbilder, og det er av den enkle grunn at kamrastativet mitt er knekt. Etter nesten to uke uten, fikk jeg rompa i gir å kjøpte et nytt. Det var virkelig på tiden. De siste dagene har det vært skikkelig bra vær for bloggbilder, men med verken fotograf eller kamrastativ, fikk jeg ikke utnyttet det. Jaja. 

I dag hadde jeg Kristian til å ta bilder med meg, men siden det regnet og jeg ikke var helt forberedt på det, ble det bare tatt noen få raske bilder som skulle vise seg å blir ganske så misslykket. Uklare og dårig lys, det skal ikke være lett dere! Uansett, jakken er fra Only, buksen fra Levis, T-skjorten fra Vila og Skoene fra Reebok. 

Håper dere får en fin kveld !
 

eveliin

20.02.2016 kl.18:52

så skjønn du er :D og så fint antrekk. elsket den jakken :D

Fritt utløp

20.02.2016 kl.21:23

Sykt kul jakke! Du kledde den veldig mye :)

Henriette Celin

21.02.2016 kl.01:25

Syntes bildene ble fine jeg!

skikkelig kjedelig å ikke ha noen til å ta bilder av seg, eller kamerastativ når det er så fint bilde vær ute ja... know the feeling and struggle, hehe.

En rålekker rød jakke :-D

og et pent antrekk (:

Ha en fin kveld videre du også<3
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits