hits
 • 15.02.2016 - 14:29
15.02.2016

 Gårsdagens antrekk ble både enkelt og komfortabelt, en kombinasjon jeg elsker. Misforstå meg rett, jeg elsker å gå i høye hæler og pynte meg skikkelig, men til hverdags velger jeg ofte en mer komfortabel look.

Skjorten er fra H&M og skjørtet fra Forever 21. De første morgentimene har gått med til oppgaveskriving, og jeg blir nok sittende i noen timer til før jeg kan si meg ferdig for i dag. For første gang på lenge har jeg litt kontroll, så det ser i alle fall ikke helt håpløst ut. 

Håper dere får en fin mandag! 

 • 07.02.2016 - 13:52
07.02.2016

Hvor deilig er det ikke å kunne bruke skinnjakke igjen? Uten å fryse i hjel! Jeg kjenner i alle fall jeg blir helt våryr av å kunne kle meg i slike klær. Jakke: H&M  Skjerf: Holzweiler  Skjørt: Zara  Sko: Eurosko  Veske: Don Donna  Hatt: H&M

I dag ble det bysøndag på meg og Kristian. Planen var i grunn å stå på slalåm, men med regn og plussgrader var ikke det så fristende lenger. Jeg håper og tror neste helg blir bedre. Jeg har faktisk ikke stått på slalåm i hele år, og det skuffer meg litt. Jeg som pleide å stå mer eller mindre hver helg...Jaja, jeg får skylde på en hektisk hverdag.

Om ikke lenge tenkte jeg meg en tur på aktiv for å løpe av meg dagens utskeielse, og få opp pulsen litt. Dette har vært en skikkelig dårlig uke på treningsfronten, så jeg har litt å ta igjen. Senere i kveld skal jeg hjem til mamma og pappa, hvor det blir hjemmelagede fastelavensboller og kvalitetstid. 

Håper dere får en fin søndag! 

 

 • 06.02.2016 - 14:31
06.02.2016Den nye jakken min fra Mango har endelig fått sett dagens lys. Jeg blir så rastløs av å tenke på at den henger i skapet og bare venter på å bli brukt, så i dag bare måtte jeg ta den frem. Litt kaldt ble det, vel og merke, men det sies man må "lide for skjønnhet".  Jeg elsker at det nærmer seg vår og jeg endelig kan begynne å gå i lyse og lette klær igjen. Jeg gleder meg spesielt til å begynne å bruke mine hvite Reebok sneakers og mine elskede loafers. Heh, det er så mangt å glede seg til. 

I dag har i grunn vært enda en sløv  dag, men nå skal vi få rompa i gir og komme oss avgårde til Europris før vi senere i dag kanskje skal på fisketur. Det er skikkelig lenge siden jeg har fisket, så jeg satser på at det lar seg gjøre! 

Hva skal dere i dag? 

 • 05.02.2016 - 20:48
05.02.2016

Hei og god kveld fra sofakroken. Jeg skulle ønske jeg hadde noe superspennende å dele med dere, men slikt står det dårlig til med for tiden. Dagene går med til det samme, skole, NLU-arbeid, jobb og alt annet av praktiske gjøremål som tapper meg for tid og krefter. Neste uke begynner vi på midtsemestersoppgaver, så da blir det enda mer å gjøre og enda mindre tid til blogg og alt annet som er kjekt. Heh, men utenom det er livet ganske bra! 

I kveld har jeg Kristian på besøk, og så snart jeg er ferdig med bloggen setter vi igang med middagen. I dag står vårruller på menyen. Det er noe av det beste jeg vet, men har aldri laget det selv, så dette kan bli spennende. Om det blir helt krise har jeg heldigvis sjokolademoussé på lur som får opp blodsukkeret noen hakk og tar knekken på den verste sulten. Ellers regner jeg med vi finner en eller annen actionfylt film vi skal se, i mens vi ligger henslengt på sofaen og bare koser oss. Jeg velger å ta helt fri og bare nyte helgen til det fulle, for jeg vet at de neste ukene vil by på lite søvn, høy puls, og et kaos uten like. 

Dagens antrekk

Kåpe: Object  T-skjorte: Brandy Melville  Bukse: Vila  Veske: Nine West  Sko: Eurosko  Hatt: H&M

Ha en fin kveld! 

 • 03.02.2016 - 20:32
03.02.2016

Da har jeg omsider kommet meg hjem, og er klar for en rolig kveld videre. Jeg har hatt skikkelig vondt i hode og vært utrolig svimmel i hele dag, så alle først skal jeg ta meg et varmt bad og satser på at det hjelper. Jeg har også planer om å finne frem litt ost og kjeks, og bare kose meg hjemme alene. Alenetid er virkelig undervurdert. For meg er det gull verdt, og en nødvendighet for at jeg skal fungere. De neste ukene kommer til å bli ekstremt stressende, så jeg skal nyte det jeg har av fritid i mens jeg kan. 
Jakke: H&M  Bukse: Vila  Genser: Pimkie  Sko: Eurosko  Veske: Nine West  Klokke: Daniel Wellington  Solbriller: Bikbok

Ha en fin kveld! 

 • 02.02.2016 - 18:04
02.02.2016

Herlighet for en produktiv dag! Jeg har fått gjort en hel del skolearbeid, trent, ryddet, handlet en hel haug med mat, tatt bilder og kontaktet sponsorer. Det er fordelene ved å starte tidlig hver morgen, jeg får gjort så mye.

I kveld skal jeg prøve å få gjort enda litt mer skolearbeid, slik jeg kan komme meg litt frempå, men aller først skal jeg hive meg rundt å lage laksewraps med guacamole, sweet chili og mango. Yummy♥
Hva skal dere i kveld? 

 • 27.01.2016 - 18:07
27.01.2016

Beklager sen oppdatering. Jeg har ikke så mye tid til overs nå om dagen, så da blir det litt snevert på bloggfronten. Jeg vet ikke om det blir noe bedre i tiden fremover, men jeg skal stå på å gjøre mitt beste. Bloggen er tross alt bare en hobby, så første prioritet er skole, jobb, venner og familie. Slik må det bare være. 

Uansett, denne onsdagen har virkelig flydd avgårde. Jeg føler jeg nettopp våknet og dro på skolen, men det er faktisk hele 10 timer siden. Merkelige greier. Etter skolen dro jeg, Julia og Renate på Aktiv for å trene sammen. Jeg pleier som regel å trene alene, ettersom det ofte er mer effektivt, men det var veldig kjekt å ha noen der til å pushe meg litt ekstra, og ha noen å teste ut nye øvelser med. Det er faktisk det kleineste jeg vet, å teste ut nye øvelser helt alene. Man vet liksom ikke helt om man gjør det riktig, og da er det greit å ha noen å le sammen med, ikke bli ledd av av andre. Da blir i hvert fall jeg flau.

Nå er dagens middag inntatt, og om litt drar jeg, Julia og Renate til Amalie for å se Idol og bare slappe av sammen. Jeg synes det er så kjekt å gjøre slike ting på hverdager også, ikke bare i helgene.  

Håper alle har hatt en fin dag! 

 • 25.01.2016 - 16:28
25.01.2016

Hvor gøy er det ikke å komme over plagg man hadde helt glemt av? De dagene jeg er hjemme hos mamma og pappa synes jeg det er kjempekjekt å gå gjennom walk in closetet og finne frem klær jeg ikke har brukt på lenge. I dag tidelig kom jeg blant annet over denne rosa jakken i semsket skinn. Jeg husker jeg kjøpte den for 100 kroner da jeg var i Oslo for over tre år siden, og jeg var så stolt nå jeg kom hjem med den. Haha, den har faktisk blitt brukt en del, til tross for at den er veldig spesiell. Selv om jeg ellers ikke er så glad i farger, synes jeg det er kjekt å kunne skille seg ut en gang i blant. Jeg fant også frem en knallgrønn skjorte, så dere skal ikke ser bort i fra at jeg blir litt av en fargeklatt i tiden fremover. 

 • 22.01.2016 - 13:40
22.01.2016

Hei og god fredag! Ja for dette er virkelig en god fredag. Jeg regner med alle har slike dager i ny og ne, hvor man våkner opp og alt føles veldig bra, ingen store bekymringer og ikke en hel haug av gjøremål. I dag har jeg en slik dag. Vel jeg har én bekymring, og det er all snøen på taket. Hver gang jeg går inn og ut av huset løper jeg så fort jeg kan, for over døren henger det fryktelig mye snø og en hel del istapper, og jeg er livredd for å få det i hode. Utenom det er livet bra. I dag skal jeg og Kristian slappe av hjemme hos meg, lage god mat og kanskje gå en tur til byen, eller noe i den dur. Jeg liker slike dager hvor jeg kan ta ting litt på sparket og gjøre akkurat det jeg vil, når jeg vil. Hvem gjør vel ikke det? 

Før den tid er planen å svare på litt forskjellige spørsmål, slik at dere kan bli bedre kjent med meg. Jeg har nemlig fått en del ønsker om å blogge mer personlig, noe jeg forstår veldig godt, men som jeg synes er ganske utfordrende. Jeg snakker så og si aldri om følelser og slikt, ikke til noen. Det er ikke fordi jeg ikke vil dele ting, men fordi jeg synes det er så ufattelig kleint. Jeg har blitt flinkere til det de siste 6 månedene, det skal sies, men det er fortsatt et stykke igjen før jeg kan sette meg ned å fortelle folk hvordan jeg egentlig har det, og hva jeg føler. Det er bare slik jeg er som person, men med tid og stunder skal jeg vel klare å være mer åpen. 

Dagens antrekkGenser: H&M  Støvletter: Bianco  Klokke: Daniel Wellington  Armbånd: Glitter og Gina Tricot  Veske: Nine West

Håper alle får en super helg ! 

 

 • 21.01.2016 - 19:19
21.01.2016Bukse: Vila  Genser: Bikbok  Veske: Italia  Sko: Italia  Klokke: Seiko 

 

 • 19.01.2016 - 20:44
19.01.2016

Herlighet så mye snø det er her i Ålesund, nesten litt for mye. Jeg spadde vekk over en halv meters brøytekant rundt hele bilen i går,  og tror dere ikke den var minst like stor når jeg våknet i dag? På slike dager er det veldig greit å ha busstopp bare 100 meter fra huset, så slipper man en halvtime med snømåking før skolen. Kåpe: Object  Genser: Pimkie  Bukse: Topshop  Veske: Pimkie  Klokke: Daniel Wellington  Støvletter: Bianco

Ha en fin kveld! 

 • 18.01.2016 - 21:07
18.01.2016Genser: Cubus  Bukse: Dr. Denim  Sko: Eurosko

 

 • 17.01.2016 - 18:25
17.01.2016

Hei og Hallo! Håper dere har hatt en fin søndag!

Min dag har gått med til jobb, og prøve å pleie min altfor stive rygg. For øyeblikket sitter jeg i sofaen, med beina på borde, varmepute i nakken og bare synes litt synd på meg selv. Neida, joda, heh. Jeg har hatt helt ekstrem hodepine de siste dagene, og jeg tror og håper det skyldes stive muskler i nakke og rygg, så nå tester jeg ut alt som kan hjelpe. Varmeputen er i hvert fall superdigg, om det hjelper eller ikke.

Ellers drømmer jeg meg vek til varmere strøk. Sol, varme, saltvann og sand mellom tærne, ja takk! Jeg vil påstå at jeg er ganske rastløs person, og med tanke på at jeg ikke har vært i utlandet siden sommeren, kjenner jeg virkelig på utfartstrangen. Min neste tur blir til Roma i April, så jeg får bare se frem til det, og prøve å ikke bli altfor misunnelig på alle andre som er ute å reiser. Bukse: Levis  Skjorte: Vero Moda  Sko: Eurosko  Veske: Arvet  Klokke: Seiko  Ringer: H&M

Ha en fin kveld! 

 • 13.01.2016 - 19:54
13.01.2016Jakke: Mango  Topp: Bikbok  Bukse: Zara  Sko: Italia  Veske: Italia  Smykke: New Look  Klokke: Seiko

Hva synes dere? 

 • 11.01.2016 - 18:41
11.01.2016
Jeg klarte ikke vente med å bruke den nye trenchcoaten min, så dagens antrekk ble litt vel vårlig. Det var overraskende nok ikke så veldig kaldt, så da går det vel greit å ønske våren velkommen allerede i januar? Neida, jeg skal være flink å kle meg i varme klær, men det er sånn når jeg har kjøpt meg noe nytt, klarer jeg ikke å vente mange dagene før jeg bruker det. Jeg regner i grunn med at de fleste er litt sånn, eller hva ?  

 • 08.01.2016 - 18:06
08.01.2016

Endelig fredag, og endelig helg. De neste dagene skal jeg bare ta det helt med ro og ta igjen tapt søvn. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har sovet dårlig denne uken, og det har dessverre gått utover både humøret og motivasjonen. Jeg regner med at noen timer på puta denne helgen skal gjøre susen, så da kommer jeg nok sterkere tilbake neste uke. 

Ha en fin helg!

 • 07.01.2016 - 17:53
07.01.2016I disse dager er det bare kle godt på seg. Det innebærer store og gode skjerf rundt halsen, enda større ullkåper, og ikke minst varme sko. Jeg var egentlig ganske klar for vår og varme, men så plutselig slo det helt om, og vinteren var tilbake. Dette skiftende været er ikke til å bli klok på, men jeg kan ikke gjøre stort annet enn å finne meg i det. 

 • 06.01.2016 - 18:03
06.01.2016Bukse: Bikbok  Gensker: Cubus  Sko: Eurosko  Belte: H&M  Smykke: Glitter  Klokke: Seiko

I dag gikk jeg for ganske enkle basisplagg og en enkel look, men stylet det opp med gulltilbehør og leopardbeltet mitt fra H&M. Jeg har igrunn litt sånn elsk-hat-forhold til dette belte. Det er på en måte helt fryktelig stygt, men på en annen måte er det ganske kult, så jeg klarer ikke helt bestemme meg om jeg liker det eller ikke.  Det gjør i alle fall litt ut av seg, og kan friske opp det kjedeligste antrekk. Det var akkurat det som skulle til i dag når kreativiteten ikke var helt på topp. 

Ha en finfin kveld! 

 • 04.01.2016 - 15:58
04.01.2016Kåpe: Object  Bukse: Topshop T-skjorte: Second Female  Sko: Eurosko  Veske: Gina Tricot  Hatt: H&M

Jeg regner med de fleste har begynt på igjen  på skolen i dag? Heldige meg begynner ikke før i morgen, så denne ekstra fridagen har jeg brukt på alenetid. Jeg kjente jeg trengte det etter juleferien hvor jeg har hatt folk rundt meg hele tiden. Jeg startet dagen en beinhard treningsøkt. Tror faktisk aldri jeg har vært på sliten før, men herlighet så deilig det er nå i ettertid. Jeg blir nok litt stiv og støl i morgen, men det slikt som hører med. Ellers har jeg bare styrt og stelt her hjemme, og har igrunn ikke planer om å gjøre stort annet resten av dagen. Jeg skal lage en god middag, men det er det. Herlig eller hva? 

Ha en fin mandag! 

 • 01.01.2016 - 19:05
01.01.2016

For en gangs skyld ble det bukse på nyttårsaften. Det er veldig sjeldent jeg bruker bukse i slike anledninger, men herlighet så praktisk og ikke minst komfortabelt. Litt mindre praktisk var skoene mine, men hey, det er tross alt nyttårsaften. Topp: H&M  Bukse: Bikbok  Sko: Bianco  Klokke: Seiko  Øredobber: Gina Tricot 

Nyttårsaften ble startet med en liten tur ut i leiligheten min. Jeg har ikke vært der på nesten to uker, og med det grusomme været som har vært de siste dagene var det greit å sjekke at alt var i orden. Ettermiddagen gikk med til familiemiddag som besto av reinsdyrsgryte, og is og frukt til dessert. For 100 gang denne jule spiste jeg altfor mye, men det var absolutt verdt det denne gangen også. Senere på kvelden dro jeg og Kristian videre til en venninne av meg, hvor vi ble hele kvelden, før vi tuslet hjem i halv-fire-tiden. Det ble en sykt morsom kveld med mye latter og prat, og jeg kjenner jeg gleder meg til neste år allerede. Det er alltid så kjekt å samles alle sammen, og kanskje spesielt i år ettersom de fleste av vennen mine har flyttet vekk, og det er mange jeg ikke har sett på nærmere et halvt år. 

Håper alle hadde en super kveld! 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign