• 14.02.2016 - 22:07
14.02.2016

Denne dagen har vært fylt med kjærlighet fra morgen til kveld, god mat og mye kos. Vi startet morgenene med god morsdagsfrokost. Det sto både egg og bacon på bordet, nymalt kaffe i koppen, og egentlig alt annet godt som tenkes kan. Jeg elsker at som kan feires, og morsdag er virkelig en av de viktigste feiringene etter min mening. Alle mødre fortjener å bli satt pris på, og ikke minst få en dag fri fra hverdagssysler. Da synes jeg man kan skjemme de bort med god mat, litt ekstra tid og fine gaver. 

Etter en lang og sløv morgen med familien, tok jeg og Kristian turen til byen. Valentinsdagen er også en feiring jeg setter utrolig pris på, så da hadde vi ordentlig klisse middag på Big Horn. Utrolig god mat, men porsjonene var veldig små. Jeg er ganske småspist av meg, så når jeg går fra en restaurant sulten, sier vel det sitt. Men men, koselig var det uansett. Resten av kvelden har jeg brukt sammen med familien, og vi har kost oss med iskake og sesongpremiere av 71 grader nord. Nå skal jeg snart ta kvelden slik jeg er klar til en lang og intensiv mandag med oppgaveskriving. Håper dere har hatt en like fin dag som meg!  • 10.02.2016 - 20:31
10.02.2016

Hei og god kveld! Dette må ha vært tidenes mest slitsomme dag. Jeg våknet av alarmen kvart på seks, og siden det har det gått i ett. Vi i NLU har nemlig arrangert Næringslivsdagen. Vi hadde besøk av mange av regionens største bedrifter, hatt flotte bedriftspresentasjoner, og ikke minst foredrag av Dag Otto Lauritzen. Hele dagen var super og jeg har fått massevis av motivasjon, men for oss som arrangerte det hele var det også veldig slitsomt. Derfor la jeg meg rett ut på sofaen da jeg kom hjem, og først nå, tre timer senere, har jeg hatt ork til å gjøre noe. Jeg skal ta en tidelig kveld i kveld, slik jeg er klar for en ny skoledag i morgen, og mye hardt arbeid. 

Tilbake til overskriften, jeg skal til Roma. Jeg gleder meg helt enormt både til å reise dit med Kristian og familien, samtidig få litt italienske impulser og oppleve ordentlig romersk kultur. Jeg skal ikke dit før i slutten av April, men det er aldri for tidelig til å glede seg. Denne gangen skal jeg virkelig lese meg opp på byen før vi reiser. Det er så mye kjekkere å vite om de gjemte perlene og ikke bare gå i turistfellene. Jeg har tross alt vært der en gang tidligere, og da fikk jeg med meg de store severdighetene, så denne gangen er jeg klar for det "skjulte Roma". Herlige pizzarestauranter, kaffe- og isbarer, fine bygninger, koselige gater, og mye mye mer. Ahh, nå er jeg kanskje vel giret, men jeg har bare så lyst ut å reise! 

Har dere hatt en fin dag ? 

 • 07.02.2016 - 19:16
07.02.2016

En herlig dag, det ikke mer å si. Jeg og Kristian dro som sagt til byen, og da drakk vi både kaffe og spise panna cotta. Ellers vaset vi bare rundt litt over alt, koset oss i det fine været, og koblet helt av. Søndager er absolutt en av mine favorittdager, i alle fall når man ikke må sitte med drøssevis av skolearbeid. I dag var det ingenting jeg skulle rekke, ingen viktige planer, og heller ikke så mye andre ting som skulle bli gjort. Da er livet herlig! 

 • 31.01.2016 - 20:13
31.01.2016

Hei igjen dere! Aller først, tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene den siste tiden. Jeg har ikke svart på noen kommentarer på lenge, men jeg har lest hver eneste en, og setter veldig stor pris på dem. Jeg har rett og slett ikke hatt ork til å svare, jeg har vært tom for ord, og egentlig bare vært veldig sliten. Derfor trengte jeg en pause. Jeg trengte noen dager hvor jeg bare kunne samle litt energi og motivasjon, og prøve å tenke mer positivt. Det har jeg klart. Jeg er helt klar for mandag, ny uke, og nye muligheter. Jeg er klar for å starte på "nytt" igjen, og jeg starter på nytt igjen med en helt annen holdning. Ingenting er umulig. Utfordringene skal jeg ta på strak arm, og jeg skal jobbe hardt. Jeg skal komme meg gjennom dette.

Når det gjelder bloggen så skal jeg fortsette som før. Det kan hende det blir litt færre oppdateringer, fordi jeg skal bruke mye mer tid på skolearbeid, men jeg slutter ikke. Jeg elsker å blogge. Jeg liker å ta bilde, og jeg liker å dele ting med dere, og jeg liker å ha en "dagbok" hvor jeg kan se tilbake på alt jeg har gjort. 2016 skal bli et bra år, også på bloggfronten. Jeg skal fokusere mest på det jeg liker, mote og interiør, men også prøve å være litt personlig. Jeg skal variere innleggene, for jeg ønsker ikke å ha en kjedelig blogg. Jeg vil likevel ikke miste meg selv på veien. Jeg er en lukket person, og ønsker ikke å pushe det så langt at jeg ikke lenger føler meg komfortabel med å blogge. Jeg skal være meg selv 100%, og lukket er en del av min personlighet. Men jeg skal utfordre meg litt likevel. Det har jeg bare godt av! 

I kveld skal jeg kose meg hjemme hos mamma og pappa, spise godt mat, og late meg foran tven. Det er stort sett det jeg har gjort hele helgen, men noen ganger trenger man slike dager. Det har i alle fall gjort godt for meg. 

 • 23.01.2016 - 17:21
23.01.2016

Hei og hallo! Denne dagen har vært så bra. Jeg våknet av meg selv, brukte godt tid på frokosten, så en episode av Kardashians og dro til byen med pappa. Ingenting er som en god bylørdag hvor man kan vase rundt i byen uten mål og mening. Vi koste oss med kaffe og kake på Invit, før det ble litt småhandling. Handling og handling, jeg kjøpte i grunn bare engangshansker. Jeg kjøpte meg nemlig ny lillashampoo for noen dager siden, og mitt verste mareritt er å stå igjen med lillablå negler. Heh, så bare et tips til alle dere blondiner, bruk engangshansker når dere bruker lillashampoo, så slipper dere det problemet. 


Som sagt, mitt nye sunne liv starter på mandag, så da kunne jeg like gjerne slå til med en kaloribombe i dag i mens jeg enda kan, hehe! 

I kveld er det nyttårsbord med NLU, og om bare få minutter blir jeg hentet. Som alltid er jeg litt etter skjema, så jeg må bare hive meg rundt å få på siste rest av sminken. Håper alle får en kjempefin kveld !

 • 09.01.2016 - 17:46
09.01.2016Hei og god ettermiddag! I dag har jeg hatt tidenes kosedag. Jeg våknet ikke før elleve, og jeg ble faktisk liggende i nesten en timer før jeg mannet meg opp, og kom meg ut av sengen. Etter en god kaffekopp og litt bloggarbeid tok jeg turen til byen. Nå som jeg har pakket bort julen ble det veldig tomt her, og da må jeg fylle tomrommet med planter og blomster. Så da tok jeg med meg både roser, breiner og litt annet grønt hjem igjen fra Mester Grønn, og nå har jeg fått på plass det aller meste. Det er utrolig hvor stor forskjell litt blomster kan gjøre. Ellers gjorde jeg et kupp hos Match/Mango idag som jeg tenkte å vise dere senere. I tillegg hadde jeg lunsj på Invit, hvor jeg spiste min absolutte favorittrett, bruschetta med tomat og kylling. Det har jeg tipset dere om før, men gjør det nå igjen. Er dere hos Invit i Ålesund, må dere teste det ut! 

Om en liten stund får jeg besøk av et par venninner. Vi skal bare slappe av i koseklære, lage god mat og se en eller annen film. En ordentlig chillekveld med andre ord. 

Hva skal dere i kveld? 

 • 03.01.2016 - 17:32
03.01.2016

I dag har jeg ikke bare hatt en fantastisk morgen, men en helt fantastisk dag. Jeg fikk som sagt besøk av en venninne i dag, og det var utrolig koselig. Vi gikk over Aksla og opp til fjellstua, før vi endte opp i sentrum hvor vi hadde en velfortjent kaffepause. Jeg kjenner på kroppen at det virkelig var på tide å komme seg ut og få bevegd seg litt. Turen opp til Aksla er ikke veldig lang, men for meg var det mer enn nok, spesielt nå som jeg har blitt syk igjen. Pulsklokken fungerte forresten kjempefint. Synes det var veldig greit å både se tid, distanse og ikke minst pulsen. Da er det liksom lettere å sette seg mål for hvordan formen burde være, og det er enkelt å sammenligne fra gang til gang. Jeg synes i alle fall slikt er veldig motiverende. 

Nå har Durga dratt hjem og om litt kommer Catrine på besøk. Da blir det taco og sikkert en hel del prat. Det blir kos♥

Hva skal dere i kveld? 

 • 03.01.2016 - 12:29
03.01.2016

For en herlig morgen dere! Jeg skal ikke skryte på meg at jeg våknet av meg selv helt uthvilt, men jeg våknet i alle fall til en god følelse inni meg. For første gang på flere uker var det faktisk lyst på rommet mitt når jeg våknet, så da fikk jeg kjenne litt på vårfølelsen. Ingenting er bedre en solen som trenger gjennom gardinene og fugler som kvitrer utenfor. ah, så herlig. Når jeg først var i godt humør slo jeg til med god frokost, bestående av bringebær smoothie og ostesmørbrød. Litt merkelig å spise frokost helt alene igjen, men det er også litt godt å komme tilbake i rutinene. 

Nå får jeg snart besøk av en venninne. Vi tenkte kanskje å gå en liten fjelltur like i nærheten av her jeg bor, så da skal jeg få testet ut pulsklokken for første gang. Det gleder jeg meg til.

Ha en fin dag dere! 

 • 02.01.2016 - 15:49
02.01.2016

2015 er nå lagt bak oss, og 2016 har så vidt begynt. Jeg kjenner foreløpig ingen stor forskjell, men vet med meg selv at 2016 skal bli et bra år. Det skal ikke bare blir bra, det skal bli fantastisk. Bedre enn 2015. For 2015 har vært spesielt, men det har vært et innholdsrikt år. Jeg har fått oppleve så utrolig mye, og jeg har lært enda mer. Både på godt og vondt. Jeg har lært mye om meg selv, og jeg har lært mye om andre. Jeg har grått og jeg har ledd. Jeg har smilt, og jeg har vært trist. Jeg har vært så stresset at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg, og jeg har vært så lykkelig at jeg nesten sprekker. Jeg har også møtt mange gode og snille mennesker. Mennesker som vil meg godt. Jeg har flyttet for meg selv, jeg har fått egen leilighet, og jeg har begynt på ny skole. 2015 har vært et bra år, men jeg har troen på at 2016 blir enda bedre.  

 • 30.12.2015 - 12:00
30.12.2015

De siste dagene har gått i ett. Jeg har faktisk ikke  logget på pcen på over fire dager, noe som er ganske uvanlig, men skikkelig deilig. Søndag tidelig på morgenen dro vi på hytta. Vi hadde ikke så mye tid der inne, men den lille tiden vi hadde ble brukt til juletrejakt, aking, brettspill og kos.  Skal si det var godt å logge av litt, og ikke tenke på så veldig mye. 

Mandag gikk turen videre til Fosnavåg. Der ble det Tapaskveld sammen med Julia og noen av hennes venninner. Det var utrolig koselig, og for ikke snakke om maten, det var så utrolig mye godt der. Jeg klarte virkelig ikke begrense meg. Jeg tror nesten aldri jeg har vært så mett i hele mitt liv, men det var absolutt verdt det. I tillegg var det en fryd for smaksløkene å endelig få noe annet enn julemat og norsk tradisjon. For all del, jeg elsker julemat, men det er godt med litt annet inn i mellom, selv nå i julen. Uansett, det  ble en morsom kveld med litt forskjellige spill og prat. Tror faktisk vi satt oppe til nærmere halv fire og spilte spill, og det merket jeg på kroppen dagen etter.

I går kveld hadde vi et lite "selskap" her hjemme, noe som var utrolig koselig. Mye god mat, og enda mer spill, haha. Tidligere på dagen var jeg på Moa og kjøpte litt småtteri for pengene jeg fikk til jul, og jeg tenkte å vise dere innkjøpene senere i uken. 

Litt bilder fra dagene på hytta 

 


 • 26.12.2015 - 14:35
26.12.2015Til jul fikk jeg et par tøfler i ekte selskinn. Jeg har brukt de så og si hele tiden siden jeg fikk dem, og jeg har virkelig forelsket meg i dem. De er så gode og varme, og jeg tror man skal lete lenge etter noe som er bedre. Jeg husker jeg fikk lignende tøfler fra mormor når jeg var liten, flere par faktisk, så da var det litt ekstra gøy når disse lå under treet.

I dag blir det julelunsj sammen med farmor og farfar, før jeg senere i kveld skal på rekekveld hos en venninne. Det blir kos. Alle først skal jeg tulle meg inn i pelspledd, ta på meg seltøflene, lese magasiner, og kose meg med noe varmt i koppen. Livet nå i jule er herlig, det er ikke annet å si! 

Fikk dere noe fint til jul? 

 • 25.12.2015 - 14:07
25.12.2015Jeg vil titte innom en liten tur for å si hei og hallo. Her i huset er det ordentlig god julestemning, og livet er i grunn ganske bra. Pysjen er fortsatt på, og jeg regner med den blir det resten av dagen, for her går det i film, spill, god mat og kos med familien. Ellers vil jeg bare si at gårsdagen var helt fantastisk. Jeg fikk mange fine gaver, spiste mye god mat, og koset meg masse. Jeg hadde en super dag og håper alle andre også sitter igjen med samme følelsen.
Ha en strålende første juledag, kos dere masse og nyt roen. 

 • 24.12.2015 - 14:03
24.12.2015

God morgen, og god jul til dere alle. Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med julefilmer, i mens jeg venter på at klokken skal nærme seg fem og det er middagstid. Det er så koselig, sitte i pysjen, forann tven med en hel del godt å spise foran seg. Vel og merke ikke godteri for min del, men julekaker og frukt fungerer det også. 

Tradisjonene tro ble det julestrømpe i år også, men siden jeg ikke spiser godter måtte nissen aka mamma og pappa være litt kreativ denne gangen. I år var julestrømpen fylt opp med flere ulike magasiner, noe som passer perfekt i disse dager. Hva er vel bedre enn å sitte timesvis på første juledag å lese? Det er i alle fall min plan, og med så mye godt lesestoff har jeg virkelig noe å se frem til. Nå aller først skal jeg kose meg enda mer med julefilmer, litt julebesøk, før det blir middag og gaver senere i kveld. Jeg håper alle sammen får en strålende julaften, og koser dere mye! Vi snakkes!

 • 23.12.2015 - 11:43
23.12.2015

God lillejulaften til dere alle !Hva er vel ikke bedre enn å gi bort pakker man virkelig er stolt av? Pakker man har lagt tid å kjærlighet i er mye hyggeligere å levere fra seg, enn en man har røsket med seg uten egentlig å vite hva man har kjøpt. Det synes i alle fall jeg. I år har jeg brukt litt ekstra tid på innpakningen, nettopp fordi jeg ønsker å glede andre. Jeg vil at folk skal sette pris på gavene de får, og jeg vil at de virkelig skal bli glad. Gaveinnnpakking har også gitt meg julestemning og ro.  Jeg satt i over tre timer å pakket gaver og hørte på julemusikk, og lot tankene surre fritt. Det er så deilig å bare nyte fridagene og bare la julefreden senke seg. For meg har kreativt arbeid alltid hjulpet på stress. Jeg kobler helt av, jeg er i min egen lille verden, og lar alle bekymringer ligge. Alle irrelevante ting forsvinner, og jeg fokuserer på det som er viktig. Jeg fokuserer på de som er viktige for meg. Alt annet legges Takk Gud for denne frisonene, uten den vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. 

Håper aller får en fin jul, og roer helt ned. 

 • 21.12.2015 - 16:36
21.12.2015

Nå var det godt å endelig få sette seg ned! Jeg og onkel har flydd rundt på stort sett alle matbutikkene i hele Ålesund for å handle inn alt vi trenger til jul, og jeg skal love dere det ble en del poser. Julegodt, nøtter, pølser, ribber, brus og egentlig alt annet som kanskje ikke er nødvendig, men samtidig hører med i julen. Vi var heller ikke de eneste som hadde tatt turen ut i dag, alle butikkene var overfylte og køene var lange som bare det. Det er likevel noe koselig med det, julehandel med overfylte butikker og titalls av bekjente. Er dere ikke enige?Da vi var ute å handlet var pappa så snill og hjalp meg å vaske her i leiligheten. Vasking og rydding har virkelig blitt nedprioritert de siste dagene ettersom alle vennene mine har kommet hjem til jul, og jeg nettopp er ferdig med eksamen. Lysten på enda mer arbeid har vel heller ikke vært stor om jeg skal være ærlig. Nå er det i alle fall rent og pent her, og jeg er i grunn klar for jul. 

Vi slo til med ordentlig god og usunn lunsj, det er jo bare jul en gang i året.

I kveld skal jeg pakke inn gaver, lage karameller, se en eller annen julefilm og pakke bagen, for i morgen drar jeg hjem til mor og far. Det skal bli koselig å kunne komme hjem, være gjest, og ikke hele tiden måtte gjøre alt selv. Det har jeg savnet litt. Det er jo veldig fint å bo for seg selv, men det er godt å ha noen rundt seg en gang i blant, spesielt nå i julen. Jeg synes i grunn ganske synd på alle voksne der ute som må stelle i stand alt til jul selv. Jeg blir helt skjelven bare av tanken, og krysser fingrene for at det er lenge til det blir min tur. Jeg foretrekker å være medhjelper jeg, heh!

(Jeg må bare beklage bildene jeg legger ut for tiden. Her i byen regner det stort sett hele tiden, og det skaper litt utfordringer på fotofronten. Dere bloggere kjenner dere helt sikkert igjen) 

Har dere hatt en bra dag? 

 • 19.12.2015 - 18:28
19.12.2015I helgen skal jeg i to bursdager, og jeg synes alltid det er kjekt å legge litt ekstra innsats i gavene. Jeg liker spesielt godt å bruke tid på innpakning, ikke fordi jeg føler jeg må, men fordi jeg synes det er kjekt. Denne gangen ble det gull, svart og litt hvit, og jeg synes selv de ble nokså søte. Julegavene har jeg ikke pakket inn enda, men satser på å få gjort det i morgenkveld. Å spille høy julemusikk og pakke inn gaver er alltids koselig. Det ser jeg frem til 

Ha en fin kveld alle søte! 

 • 16.12.2015 - 21:52
16.12.2015I dag var jeg og pappa på en liten og fin fjelltur. De siste månedene har det uten tvil vært lite trening på meg, så det var veldig deilig å endelig komme seg ut og få bevegd seg litt. I tillegg er det fantastisk å kunne gå i så flotte omgivelser, og jeg synes det er veldig trist at jeg ikke gjør det oftere. På slike turer klarer jeg å koble helt av, og fokuserer på det som er her og nå, ikke hele tiden stress over det som kommer i morgen. Det tror jeg alle kan ha godt av i ny og ne, bare koble av og ta en pause fra "virkeligheten".

Etter fjellturen hadde jeg og mamma jentekveld i byen.Vi var på kafé, spiste både middag og tok en kaffe, før vi handlet siste rest av julegavene. Det var en ordentlig koselig kveld. Nå er jeg kommet meg tilbake i sofaen og ser sluttminuttene  av håndballkampen. Skikkelig nervepirrende kamp, men jeg har troen på at Norge fikser det tilslutt. 

Håper alle har hatt en fin dag! 

 • 15.12.2015 - 11:04
15.12.2015

...er gull verdt. 

Følelsen av å våkne uthvilt er noe het for seg selv. I går la jeg meg nydusjet, i ren seng, med helt nytt sengetøy, og gjett om jeg har sovet godt i natt. Det er faktisk mange uker siden jeg har sovet en hel natt uten å våkne, så det var virkelig på tide. Jeg vet ikke om det var på grunn av helt ren seng eller fordi jeg endelig har ferie, kanskje en kombinasjon? godt var det uansett. 

I dag startet jeg dagen med en kopp nespressokaffe, som jeg klarte å toppe med pepper i stede for kanel. Typisk meg. Klarte å redde den likevel, det skal sies. Resten av dage skal jeg først og fremst bruke hjemme. Jeg har litt arbeid for næringslivsutvalget jeg må komme meg gjennom, deretter er min prioritering å lakke neglene. Herlig med ferie dere! I kveld får jeg også besøk av litt venninner, og vi skal kose oss med grøt, rød saft og julekaker. Det blir kos. Så litt rydding blir det nok også før den tid, og kanskje jeg tar meg tid til å kjøpe litt nye blomster. Greit å ha det på stell når man får besøk !

 • 14.12.2015 - 20:17
14.12.2015

 Som dere sikkert har skjønt er julestemning på topp hos meg. Julemusikken har stått på nesten hele dagen, og pynting er det som har opptatt meg. Jeg elsker virkelig julen, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å nyte de neste dagene fult ut. Jeg har allerede planer hver dag denne uken, og det lille jeg har av ekstra tid skal jeg bruke på julebakst. Denne uken blir helt fantastisk, det er jeg hundre prosent sikker på!

Håper dere har hatt en fin start på uken, og får en strålende uke videre! 

 • 10.12.2015 - 15:40
10.12.2015

I går var jeg hos frisøren og fikset opp håret til jul. Jeg har faktisk ikke vært hos frisøren siden begynnelsen av august, så det var virkelig på tide. jeg fikk tatt de slitte tuppene, og enda litt til, og i tillegg stripet jeg etterveksten og fikk lysnet litt opp i lengdene. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, til tross for at det er noe uvant å ha skulderkort hår. Jeg måtte jo så klart ta bilder av den nye looken, men jeg synes ikke fargen kommer så godt frem på bildene. Håret er faktisk ganske mye lysere enn på bildet under, og fargene jeg har er også litt kaldere. Dere skal heller få se bedre bilder senere i dag, eller i løpet av de neste dagene

Det er så deilig med friskt og sunt hår. Det gir meg så mye mer motivasjon, og jeg føler meg rett og slett som et helt nytt menneske!

Ha en finfin dag! 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits