• 08.02.2016 - 15:59
08.02.2016

Jeg elsker kaker. Det er faktisk det beste jeg vet, så når folk sier de ikke er dessert mennesker, blir jeg nesten litt småflau over mitt forhold til dessert. Jeg er flinkt til å spise sunt og variert til hverdags, men når det skal bakes sparer jeg ikke på de usunne ingrediensene. Sukker, fløte, hvetemel, sjokolade, ja listen er lang. Jeg er av den oppfatning at man skal bake litt sjeldnere, og heller slå til med skikkelig gode ting de få gangene.

Min favoritt konditorer er Pascal, uten tvil. Hver gang jeg er i Oslo er jeg innom Pascal sine butikker opptil flere ganger. Alt ser helt nydelig ut, og aller helst har jeg lyst å smake på alt, hehe. Kanskje like greit det ikke lar seg gjøre.. Uansett, i helgen hadde mamma en overraskelse til meg, og dere kan tro jeg ble glad når jeg så det var Pascals kokebok. Ikke nok med det, den var også signert. Som den kakeelskeren og fan jeg er, var dette virkelig midt i blinken. I tiden fremover blir det nok masse baking, og mange usunne måltider. Heh, man lever jo bare en gang, så det er viktig å nyte det i mens man kan! 


 • 24.01.2016 - 15:10
24.01.2016Dette kjøpte jeg på Gina Tricot for ca 40 kroner da jeg var på Moa sist. Jeg har virkelig forelsket meg i slike enkle armbånd som dette, for jeg vet det kan kombineres med så mye. Jeg brukte det faktisk på gårsdagens nyttårsbord, sammen med store øredobber, velour, paljetter og høye hæler. Jeg tror også det vil bli fint til jeans, skjorte eller enkle t-skjorter. 

Hva synes dere? 

 • 22.01.2016 - 17:55
22.01.2016

Disse kjøpte jeg da jeg og Julia var på Moa i går. Jeg har ikke vært så flink med tilbehør den siste tiden, men med litt nytt i garderoben skal det nok bli bedre. Jeg falt i hvert dall for disse armbåndene i sølv og den matchende ringen, og tror jeg det kan bli fint med disse kombinert med klokker og oppbrettede ermer. Jeg kjøpte et som ligner i gull også, men det skal dere få se en annen dag!

Om litt kommer pappa på besøk for å henge opp den nye lampene min, som forresten er helt nydelig, og etter det blir det familiemiddag på Peppes. På slike late dager som dette får jeg så innmari lyst på junkfood, så da blir det pizza, løkringer og milkshake på hele gjengen i kveld. Det å kutte ned på usunn mat har med andre ord ikke gått så veldig bra, men som vi alle sier "jeg starter på mandag". 

 • 10.01.2016 - 11:45
10.01.2016

 
Jeg har lenge ønsket meg en lys trench coat i tykt og eksklusivt stoff. Malene Birger-trenchen, som er helt nydelig, har lenge stått på ønskeliste, men til en pris av nesten 5000 har ikke det vært aktuelt. I går kom jeg over et meget godt, og mye rimeligere alternativ hos Mango. Malene Birger jakken har sikkert litt bedre kvalitet, og den ser sikkert enda litt penere ut, men til nesten en tiendedel av prisen synes jeg Mango-trenchen er helt fantastisk. Stoffet ser eksklusivt ut, fargen er helt riktig, lengden er perfekt, hele jakken er i grunn perfekt i mine øyne. Jeg gleder meg skikkelig til vår og varme, slik jeg kan begynne å bruke den, og jeg har allerede planlagt en god del antrekk som jeg gleder meg til å vise frem.  Det blir både jeans, skinn, strikk, høye hæler og mye forskjellig tilbehør. Denne trenchen har så mange muligheter! 

Hva synes dere? 

 • 31.12.2015 - 14:20
31.12.2015Da jeg var på Moa for et par dager siden valgte jeg å bruke litt av julepengene mine på pulsklokke. Jeg har ønsket meg det veldig lenge, men har liksom aldri gjort noe med det. Først nå etter ca ett og et halvt år er ønsket innvilget. Jeg kom også over et sett med treningstrikk til en billig penge, så da ble det også med hjem. Jeg kjenner jeg gleder meg til å sette igang med treningen igjen, og vet med meg selv at 2016 blir et bra år !

 • 16.12.2015 - 12:29
16.12.2015

Da jeg var i byen i går kom jeg over dette nydelige sette med øyenskygger. Jeg har egentlig aldri brukt så mye øyenskygger før, men når jeg ser hvor fint resultat mange andre får, får jeg lyst å prøve meg litt frem jeg også. Jeg liker best lyse farger, som ikke gjør så mye ut av seg, så denne rosalilla blandingen passer meg perfekt. Jeg testet faktisk ut noen av fargene allerede i går, og jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Videre denne uken har jeg hele tre anledninger til å pynte meg litt ekstra, så jeg skal ikke se bort i fra at det blir mer øyenskyggelegging i løpet av de neste dagene. Øyenskyggene er fra Loreal og kostene fra UBU. 

 • 12.12.2015 - 18:59
12.12.2015

Denne kom hjem i posten til meg for noen få dager siden. Jeg har ikke fått testen det ut enda, men det blir spennende å kunne eksperimentere litt med sminke. Noe heavy contouring blir det absolutt ikke, det synes jeg virkelig ikke noe om, men litt farge for å fremheve kinnbena synes jeg kan være pent. Det blir med andre ord ingen Kim Kardashian look, ikke at jeg hadde fått det til om jeg ville, men dere skjønner hva jeg mener. Uansett, den kostet bare 99 kroner, så da tenkte jeg, hvorfor ikke?

 • 27.11.2015 - 20:16
27.11.2015Alt fra H&M.

I dag tok jeg turen til Moa for å sjekke ut hva Black Friday hadde å by på. Jeg må ærlig si jeg ble litt skuffet, det var ikke så mye å skryte av. Jeg fikk likevel kjøpt litt flere julegaver, som betyr at jeg kun har én gave igjen. Det er ganske uvanlig for å være meg. Nesten ferdig med julegavene, og det er ikke desember enda. Jeg kjøpte også litt til meg selv, blant annet det dere ser over, og så litt pynt til leiligheten. 

Hva har dere gjort i dag? 

 • 10.11.2015 - 17:26
10.11.2015Da jeg var i Oslo tok jeg turen innom Vita Exclusive på Majorstuen. Jeg var først og fremst på jakt etter en god foundation, men endte opp med en mascara i tillegg. På flyplassen kjøpte jeg også en ny foundationkost, ettersom min gamle burde vært byttet ut for en god stund siden. Hehe. Jeg fikk utrolig god hjelp på Vita til å finne rett farge som gikk i de rette tonene, samt den mascaraen som passet best til mine behov. Jeg er veldig fornøyd med alle innkjøpene, og jeg tror faktisk jeg har funnet meg noen nye favoritter i sminkepungen. Foundation: Chanel   Mascara:  Jan Thomas  Kost:  Nilens Jord. 

 • 01.11.2015 - 13:20
01.11.2015
I går var jeg, Kristian, mamma og pappa en liten tur innom Slettvoll. Jeg fant stoffet jeg vil ha til spisestuen min, som forresten er helt nydelig, og i tillegg fant jeg en sykt stilig pute. Jeg falt helt for mønsteret, så den måtte nesten få være med hjem! Det svarte i puten tar igjen det svarte sofabordet, og det hvite frisker litt opp den grå sofaen og de grå veggene. Jeg synes rett og slett den var perfekt  i stuen min! 

Hva synes du ? 

 • 25.10.2015 - 13:42
25.10.2015
I går kjøpte jeg en stor rosa boks, to glass, en flaske til olivenolje, 16 julekuler, en pensel og litt rødt bånd til å pynte julegaver med. Alt for 137 kroner. For oss som elsker interiør og alt av dill, men som også studerer, er Søstrene Grene det nærmeste du kommer himmelen! 

 • 29.09.2015 - 22:21
29.09.2015

Som sagt ble det ikke så mye handling på meg i Bergen, men fikk likevel med meg et par småting fra Høyer som jeg er veldig fornøyd med.

Nøkkelring fra by Malene Birger

Toalettmappe fra DAY Birger et Mikkelsen

 

Planen var igrunn å kjøpe med meg et nytt ullskjerf i en av sesongens farger, men det var ganske utplukket så  jeg fant ikke noen jeg likte. Derfor ble det kun toalettmappen og nøkkelringen som fikk bli med hjem fra Høyer. Kjøpte litt annet småtterier også fra andre butikker, men det skal jeg vise i et innlegg senere i uken. 

 

Hva synes du?

 • 14.11.2012 - 16:29
14.11.2012

Da er endelig bursdagskjolen kommet. Føler jeg har ventet i evigheter, har jo egentlig ikke det, men var bare så spent på hvordan den ville se ut på.  Den passet heldigvis og jeg er SUPER fornøyd. Men dere får ikke se den før søndag! Hihi!


som dere sikkert ser er den fra Nelly.

HA en super dag videre!

xoxo

 • 05.11.2012 - 20:46
05.11.2012Tees, Monki


Tulip-top, BikbokTee, ZaraBukse, Zara


Skjerf, Zara

Kjøpte ikke så mye der nede, men hva er vel poenget med det? kjøpe en hel haug med klær og sko jeg egentlig ikke trenger er lite vits? Hihi, og så skal jeg jo tross alt på en del reiser neste år og vedder på at det blir brukt litt penger da!♥

Noe du likte?

xoxo

 • 11.10.2012 - 22:02
11.10.2012

Her er innkjøpene fra Molde

Jakke, Bikbok


Euroskoskjerf, becksöndergaard


alpelue, H&M


Fant også ut at det er akuratt en måned til bursdagen min i dag! Wiii, får snart kjøre bil!!♥

 

xoxo

 • 15.09.2012 - 14:51
15.09.2012

hallo, har vel egentlig ikke lagt ut noe innkjøps bilder fra London, så jeg tenkte jeg i hvertfall skulle vise de nye skoen jeg kjøpte. Fant tre par jeg likte veldig godt og som ikke var altfor dyre.

ble helt forelsket i dem første gang jeg så dem, og så er de utrolig gode å gå i.
Kanskje ikke de mest praktiske skoen med tanke på høsten og alt regnet. Heh, men det er jo ikke så lenge til våren...!


engelig noen som ikke er vide øverst, det ser bare så teit ut til stømpebukse og smale jeans. 


Er super fornøyd med alle tre parene, og jeg gleder meg til å få brukt dem mye. 


Nå må jeg begynne å gjøre meg klar for skal på kino med noen venner klokken halv fem og se Tina og Bettina the movie. 

 

Synes om skoene?

xoxo

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits