hits
 • 16.02.2016 - 20:07
16.02.2016

Et av mine nyere tilskudd til leiligheten er denne sorte vasen fra Princess. Jeg synes den passet godt sammen med det enkle svarte brettet, den sorte og hvite puten fra Slettvoll, og ikke minst den turkise glassvasen fra Fargeriket. Leiligheten i seg selv er ganske lys, så da synes jeg det er fint å bryte med sort som kontrastfarge. 

Hva synes dere? 

 • 01.02.2016 - 16:25
01.02.2016Etter min mening er det ingenting som er bedre enn et varmt bad med såpeskum, tente duftlys og noe godt i glasset. Det er i alle fall ingenting som er bedre på de dagene hvor stressnivået er høyt, musklene er anspent, og kroppen er sliten. Et varmt bad er virkelig terapi både for kropp og sjel.

En av mine store materialistiske drømmer her i livet er et stort bad, og badekar med fin utsikt. Haha, jeg hadde ikke hatt noe i mot å ligge i badekaret og se utover vinrankene i Toscana, eller pulserende Manhattan. Kan dere tenke dere noe bedre? Jeg drømmer om det, men enn så lenge for jeg nøye meg med mitt 1.40 lange badekar i leiligheten, og bare være evig takknemlig for at jeg ikke har et knøttlite dusjkabinett. Da hadde jeg fått klaustrofobisk anfall hver gang jeg dusjet. 

Ser det ikke herlig ut? 

 • 20.01.2016 - 19:01
20.01.2016

Lampen fra Bare Fint er jeg fortsatt like glad i. Jeg synes den passer godt sammen med lysestakene fra Nille og blomsten fra Mester Grønn. 

Denne Amerika-kisten er bare midlertidig, for planen er i grunn å kjøpe et svart minimalistisk bord. Det blir ikke med det første, men det er i alle fall tanken. Det har ikke blitt store forandringene her i huset. Bildene som jeg skulle henge opp på veggen har jeg fremdeles ikke kjøpt, og spisestuen som skulle trekkes om har ikke blitt noe av. Jeg har nemlig arvet enda en ny spisestue fra 40-tallet, som morfaren min har laget. Den er sykt stilig, og når jeg får malt den svart og trekt putene i grått, kommer den til å bli enda freshere. Jeg gleder meg sånn til å vise dere. 

HA en fin dag! 

 • 19.01.2016 - 15:00
19.01.2016

Hva er vel ikke bedre enn en god kopp kaffe i en superstilig kopp? 

Nespressomaskinen min har virkelig fått kjørt seg det siste halvåret, med tanke på at jeg har flytte fra espressomaskin og hjemmelaget cappuccino hver morgen. Det var en ganske stor overgang, men jeg er likevel superfornøyd med Nespressoen. Det er kjempeenkelt å lage til, det tar kort tid, og det smaker godt. Det er i alle fall mye bedre enn traktekaffe. I tillegg synes jeg kaffemaskinen gjør seg fint på kjøkkenet, spesielt sammen med mine søte pappkopper som jeg kjøpte på Solstrand i Bergen. Jeg har også tenkte å kjøpe meg ett eller annet stilig bilde fra Deseino relatert til kaffe, og når det er på plass blir denne kaffekroken min smashing. Hah, jeg skal ikke overdrive, men jeg tror og håper det blir stilig. 

 

 • 14.01.2016 - 19:44
14.01.2016

Jeg elsker å pynte med greiner og naturlige materialer, og noe av det fineste jeg vet er gåsunger. Helt siden jeg var liten har jeg elsket disse, så hvorfor ikke ta de med inn? Jeg synes i alle fall det ble kjempefint, og jeg blir rett og slett glad av å se på de. 

Hva synes du?  

 • 14.01.2016 - 16:51
14.01.2016

Da jeg pakket bort julen ble det utrolig tomt på kjøkkenet, og egentlig hele leiligheten. Jeg har prøvd å pynte med blomster her og der, men jeg synes fortsatt det er en del som mangler. Det er noe med det når alle nissene forsvinner, alle de røde detaljene, og ikke minst juletreet. Fy søren, kroken hvor treet sto er så kjedelig og tom. jeg må se å få meg litt bilder å pynte med, hehe. Uansett, da jeg og mamma var i byen i går, kjøpt jeg med meg enda litt blomster og litt dill i håp om å skape en helhetlig og koselig leilighet. Jeg kjøpte blant annet dette søte lille hjertet hos Live In, merket er Greengate. Det er i grunn et julehjerte, men jeg synes det var så fint, og grå fargen passer perfekt på kjøkkenet, så hvorfor ikke? Det gjorde seg i alle fall i kjøkkenhyllen. 

 • 12.01.2016 - 17:51
12.01.2016Selv elsker jeg å snoke rundt på Instagram etter fine interiørbilder. Det er faktisk ingenting som inspirerer meg mer. Derfor har jeg laget egen Instagramkonto til huset mitt. På denne kontoen kommer jeg til å poste bilder fra huset og leiligheten min, og kanskje litt bilder tatt av andre, som inspirerer meg. Interiør er min store lidenskap, så da tenkte jeg hvorfor ikke lage en bruker som kanskje kan inspirere andre.

Jeg har som mål å poste bilder i alle fall et par ganger i uken, ettersom jeg synes det kjedelig å følge folk som aldri legger ut noe. Så om dere er interessert i å følge med på utviklingen her i huset kan dere følge meg på @Bjorkely

 • 11.01.2016 - 13:31
11.01.2016

Jeg må bare vise dere tidenes søteste espressokopper. Pappa kjøpte de til meg da vi var i Brighton i sommer, og jeg kan ærlig si jeg aldri har sett noe lignende. Det er alltid koselig å ha noe ikke alle andre har, og spesielt når de er så unike som dette. Jeg vet ikke med dere, men disse koppene gjør i alle fall meg glad, selv på en trist og grå mandags morgen. Nå er det ikke vanskelig å glede meg, men likevel. 

Var den ikke søt? 

 • 05.01.2016 - 19:00
05.01.2016

Til nå har jeg vist dere en del bilder fra innsiden av leiligheten/huset mitt, men jeg tenkte det kunne være kjekt å vise litt av utsiden også. Huset er stort og hvit, og vi har valgt å bryte dette opp med svartbrune detaljer. Det synes jeg fungerer bra. Til våren skal vi male hele huset, i samme fagene vel og merke, men det kan være greit å få frisket opp fargene litt. Ytterdøren skal også byttes med tid og stunder. Det blir nok en stor svart dør, aller helst ville jeg hatt dobbeldør, men det lar seg nok ikke gjøre. Huset jeg bor i er fra et funkishus fra 1930-tallet. Vi har derfor valgt å beholde den enkle linjene, slik at hele huset har en gjennomført stil. Nettopp dette synes jeg er veldig viktig, at farger, innredning og utforming står i stil med husets opprinnelse. Det nytter ikke for meg å ha den typiske stilen som man finner i en bygårdsleilighet, heller ikke for minimalistisk, nettopp fordi det ikke står helt i stil til huset.

 

 • 22.12.2015 - 15:26
22.12.2015Alle julekulene er fra Søstrene Grene og krukken er fra Bare Fint.

Jeg elsker julepynt og sparer ikke på noe. Julen er den absolutt beste tiden av året, så hvorfor ikke nyte den fult ut? Her i huset er det i alle fall pyntet med nisser, lys og en haug med julekuler. Akkurat slik jeg liker det. 

Flere som er like glad i jul og julepynt som meg? 

 • 19.12.2015 - 12:11
19.12.2015I løpet av de siste dagene har jeg fått veldig mye fint i julekalenderen min, blant annet to nye kopper og en pakke sugerør, begge fra Greengate. Koppene gjør seg godt i kjøkkenhyllen med tanke på at jeg får inn enda flere røde elementer. Sugerør er alltid greit å ha, jeg tror faktisk jeg skal bruke noen av de til årets julegaveinnpakking også. Har sett at flere andre bloggere har gjort dette, og jeg synes det ble skikkelig stilig. 

Hva synes du?

 • 17.12.2015 - 19:09
17.12.2015

Jeg ble ikke helt fornøyd med kjøkkenhyllen slik jeg hadde pynte den sist, så like etter at jeg oppdaterte bloggen gjorde jeg noen små endringer. Jeg har blant annet plassert kakeboksene fra Greengate i hyllen, samt en gammel nisse jeg synes var veldig søt. Så nå er kjøkkenet klart til jul, det er bare dumt jeg snart reiser hjem til mamma og pappa. Det er igrunn derfor jeg begynte pyntingen såpass tidelig, fordi jeg nesten ikke skal være her i julen, men vil likevel ha det litt koselig rundt meg. 

 • 13.12.2015 - 14:50
13.12.2015

Når man har fått nok av økonomiske kalkyler, og debet og kredit, er det greit å kunne koble av litt. Jeg har kommet til det punktet hvor jeg føler jeg har kontroll på pensum, så da tar jeg meg rett og slett litt fri, og bruker heller litt tid på å pynte leiligheten til jul. Juletreet kom opp allerede på fredag, men jeg har ikke rukket å pynte det enda. Jeg får se om jeg tar meg tid til det senere i kveld, hvis ikke får det vente til etter eksamen i morgen. Ellers har jeg satt frem litt nisser her og der, og leiligheten begynner å bli klar til jul. Om jeg ikke ser helt feil har det faktisk akkurat begynt å snø her i Ålesund, så nå skal jeg skru opp julemusikken enda et hakk, pynte litt mer og la julestemningen synke inn. Til tros for flere timer med lesing og gjennomgang av minst fire eksamensett, har denne tredje søndagen i advent vært overraskende bra, og jeg begynner virkelig å kjenne på at julen nærmer seg. 

Et av de rommene jeg har gledet meg mest til å pynte er kjøkkenet, mye på grunn av hyllen min fra Live In. Den byr på så mange muligheter, så det er bare å være kreativ. Jeg er ikke helt fornøyd enda, tror jeg skal få på plass litt med rødt i øvre delen, men enn så lenge fungerer dette. Jeg er i alle fall veldig fornøyd med de nye julekoppene mine fra Greengate, som jeg har fått i kalendergave. De skaper mye god julestemning. 

Har dere pyntet til jul? 

 • 11.12.2015 - 14:39
11.12.2015

Å henge opp bilder i forskjellige størrelser av kjente steder, med motiverende sitat, eller rett og slett bare kunstneriske motiver, har blitt utrolig populært. Gjerne mange bilder. Selv har jeg vært litt usikker på denne trenden, ettersom det fort kan bli veldig upersonlig og voldsomt. For meg må bildet ha en mening. Jeg har tittet litt rund på forskjellige nettsider med slike bilder, men jeg har nesten ikke funnet noen jeg liker godt nok til å kjøpe. Derfor tok jeg saken i egne hender, og frisket opp bilder jeg selv har tatt og bilder jeg ellers synes er kule. I tv-stuen min har jeg en VELDIG stor tom vegg og tenkte kanskje det kunne bli fint å henge opp bilder i litt forskjellige størrelser der. Jeg skal prøve å skrive ut bildene under på papir av god kvalitet, og kjøpe billige svarte rammer enten hos Clas Ohlson eller Nille. Jeg håper det kan bli bra. Dette vil gjøre veggen mer personlig, og i tillegg sparer jeg en del penger. Nå gjenstår det å se hvor god kvalitet det blir på de største bildene, men om resultatet blir bra har jeg i alle fall spart litt. 


 
Hva synes du? Flere som har prøvd seg på noe lignende? 


#DIY #Posters #Plakat #Bolig #Interiør #Bilder #New_York #Brighton #Milan #Milano

 • 09.12.2015 - 20:35
09.12.2015Disse herlighetene fikk jeg i julekalenderen min for noen dager siden. De er så skjønne, og jeg gleder meg til å fylle dem med julekaker og konfekt. Jeg må bare få fra meg siste eksamen, og bli frisk igjen, så skal jeg finne frem husmoren i meg selv og sette i gang med litt baking. 

Boksen er forresten fra Greengate, og er kjøpt hos Live In i Ålesund. 

Var de ikke søte?

 • 07.12.2015 - 11:25
07.12.2015

Det er ikke til å legge skjul på at jeg alltid har elsket store luksuriøse bygårdsleiligeter med store vinduer og en takhøyde utenom det vanlige. Helt siden jeg var liten har jeg ønsket å bo en slik, og det har jeg fortsatt.  Med årene har jeg likevel fått øynene opp for det moderne, med enkle flater og rustikke detaljer. Det er så pent. Noe av det tøffeste som finnes er moderne arkitekttegnede hus, tilpasset de som bor der. Om jeg noen gang får mulighet til det, ønsker jeg å få tegnet et hus, tilpasset meg og mine behov, i en relativt moderne stil, med store vinduer og praktiske løsninger. Jeg vil ha stor hage med egen liten dam og fine oppholdsområder, jeg vil ha walk-in-closet på størrelse med Kim Kardashian sitt, jeg vil ha sjøutsikt, og kanskje viktigst av alt, jeg vil ha en Slettvoll Ray stol. Hah, det er vel lov å ha litt materialistiske drømmer? 


I dag er jeg hjemme hos mamma og pappa. Jeg har blitt ekstremt forkjølet, og har så vondt i munne at jeg nesten ikke klare å svelge. Da måtte jeg ty til Toro Aspargessuppe til frokost, heh. Jeg kan ærlig si posesupper er ingen favoritt, men i den tilstanden jeg er i nå er ikke stavmikser og avanserte ingredienser et alternativ. Så all ære til Toro, som reddet dagen min. 

Håper dere får en fin mandag, og en fin start på uken!

 • 05.12.2015 - 19:35
05.12.2015

Disse to koppene fikk jeg i julekalenderen i dag. De blir plassert i hyllen på kjøkkenet, og er med på å skape litt julestemning. Når jeg har fått på plass litt flere nisser og julepynt generelt, skal jeg vise hvordan jeg har pyntet kjøkkenet. Jeg synes det har blitt utrolig koselig allerede, og enda koseligere skal det bli. 

 

 • 05.12.2015 - 16:23
05.12.2015

Ingenting er så klassisk som en krystallflaske med Whisky med matchende glass. Det er gjerne slikt man ser på film, og jeg synes det er så stilig. Da jeg kom over denne flasken hjemme hos mamma og pappa, spurte jeg pent om jeg kunne  "låne" den. Så nå står den utstilt midt i stuen, med to fine glass til. Jeg skule gjerne hatt et fint brett å ha det på, men det får heller komme etter hvert. Jeg er uansett veldig fornøyd, og synes det ble ganske så dekorativt. 
Flasken er arvet etter morfar, glassene er fra Søstrene Grene. 

 • 04.12.2015 - 19:08
04.12.2015

Å ta bilde av glass skulle vise seg å være vanskelig. Enten ser jeg speilbilde av meg selv, teppet på gulvet eller rare skygger. Merkelige greier. Uansett, disse lyktene er kjøpt på Coop av alle plasser. Jeg kom over de på Black Friday, men de var så tunge, så jeg orket ikke gå gjennom hele kjøpesenteret med en stor pappeske på x-antall kilo. Så når pappa kom på besøk og hadde disse med seg, kan dere tro jeg ble glad. De to minste har jeg allerede funnet en fin plass til, men den største er jeg litt mer usikker på. Jeg må bare prøve meg frem og finne ut hvor den passer best. Jeg ser i hvert fall frem til mange koselige kvelder med tente lys i fine lykter, uansett hvor de blir stående. 

 • 02.12.2015 - 11:29
02.12.2015

eller pakke nummer to.

Egen leilighet har gjort meg litt over gjennomsnitte glad i interiør. Jeg tenker hele tide på nye måter å møbler og dekorer på. Nå til jul har jeg ønsket meg kunstige epler til å pynte med, ettersom ekte blir så fort stygge, så dere kan tro jeg ble glad når jeg åpnet kalendergaven min og fant fem fine røde epler. Jeg skal vise dere hvordan jeg pynter med de en annen dag, for nå må jeg komme i gang å lese til eksamen. 

Håper dere får en fin onsdag! 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign