• 31.01.2016 - 20:13
31.01.2016

Hei igjen dere! Aller først, tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene den siste tiden. Jeg har ikke svart på noen kommentarer på lenge, men jeg har lest hver eneste en, og setter veldig stor pris på dem. Jeg har rett og slett ikke hatt ork til å svare, jeg har vært tom for ord, og egentlig bare vært veldig sliten. Derfor trengte jeg en pause. Jeg trengte noen dager hvor jeg bare kunne samle litt energi og motivasjon, og prøve å tenke mer positivt. Det har jeg klart. Jeg er helt klar for mandag, ny uke, og nye muligheter. Jeg er klar for å starte på "nytt" igjen, og jeg starter på nytt igjen med en helt annen holdning. Ingenting er umulig. Utfordringene skal jeg ta på strak arm, og jeg skal jobbe hardt. Jeg skal komme meg gjennom dette.

Når det gjelder bloggen så skal jeg fortsette som før. Det kan hende det blir litt færre oppdateringer, fordi jeg skal bruke mye mer tid på skolearbeid, men jeg slutter ikke. Jeg elsker å blogge. Jeg liker å ta bilde, og jeg liker å dele ting med dere, og jeg liker å ha en "dagbok" hvor jeg kan se tilbake på alt jeg har gjort. 2016 skal bli et bra år, også på bloggfronten. Jeg skal fokusere mest på det jeg liker, mote og interiør, men også prøve å være litt personlig. Jeg skal variere innleggene, for jeg ønsker ikke å ha en kjedelig blogg. Jeg vil likevel ikke miste meg selv på veien. Jeg er en lukket person, og ønsker ikke å pushe det så langt at jeg ikke lenger føler meg komfortabel med å blogge. Jeg skal være meg selv 100%, og lukket er en del av min personlighet. Men jeg skal utfordre meg litt likevel. Det har jeg bare godt av! 

I kveld skal jeg kose meg hjemme hos mamma og pappa, spise godt mat, og late meg foran tven. Det er stort sett det jeg har gjort hele helgen, men noen ganger trenger man slike dager. Det har i alle fall gjort godt for meg. 

 • 28.01.2016 - 18:47
28.01.2016

I dag er en sånn dag hvor alt er svart og jeg bare har lyst å krøllen meg opp under dynen og ikke stå opp igjen på lenge. Jeg er trøtt, jeg er sliten og jeg er oppgitt. Livet er i grunn bedre enn noen gang, men i dag er jeg bare så sliten og lei. Jeg er lei av skole. Jeg er lei av å ikke forstå noe som helst. Jeg har nesten aldri kjent på den følelsen før, at jeg virkelig ikke forstår. Det gjør meg fortvilt og oppgitt, og jeg har mest lyst å bare grine. Grine i håp om at det hjelper, men jeg vet at det ikke gjør det. Det letter litt på trykket, men det kommer fort tilbake.

Dette skoleåret har vært et av de beste noen sinne, sosialt sett, men faglig har det vært tøft. Før jul gikk det egentlig veldig greit, men nå, nå er ingenting greit. Jeg vet det har mest med min egen innstilling å gjøre, men når motivasjonen er lik null. er det ikke lett. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd. Jeg alltid jobbet hardt på skolen, og egentlig alltid hatt motivasjon, men ikke nå. Fagene jeg har i år er heller ikke så vanskelig, så hvorfor jeg sliter sånn vet jeg ikke. Dette er jo fag jeg egentlig liker og har valgt selv, men nå virker det meste helt håpløst. Jeg har i grunn mest lyst å bare gi opp, men det skal jeg ikke. Jeg skal stå på, og jeg skal lykkes, men det kommer til å bli hardt. Det jeg trenger er en god dose motivasjon, viljestyrke, og positive tanker. Jeg liker egentlig ikke å klage over slike ting som dette på bloggen, men som jeg har sagt, jeg skal prøve å være litt mer personlig. Jeg skal være ærlig å si jeg har det vanvittig bra sånn ellers i livet, men på skolefronten mangler jeg motivasjon. Jeg er helt sikker på at jeg ikke er den eneste, så jeg håper og tror det er flere som kjenner seg igjen i hvordan jeg har det. 

Ellers vil jeg ønske alle en fin kveld, og håper der har det bra! I morgen skal jeg prøve å komme med litt mer motiverende ord, og vise dere at jeg egentlig ser ganske lyst på livet. 

 

 • 27.01.2016 - 18:07
27.01.2016

Beklager sen oppdatering. Jeg har ikke så mye tid til overs nå om dagen, så da blir det litt snevert på bloggfronten. Jeg vet ikke om det blir noe bedre i tiden fremover, men jeg skal stå på å gjøre mitt beste. Bloggen er tross alt bare en hobby, så første prioritet er skole, jobb, venner og familie. Slik må det bare være. 

Uansett, denne onsdagen har virkelig flydd avgårde. Jeg føler jeg nettopp våknet og dro på skolen, men det er faktisk hele 10 timer siden. Merkelige greier. Etter skolen dro jeg, Julia og Renate på Aktiv for å trene sammen. Jeg pleier som regel å trene alene, ettersom det ofte er mer effektivt, men det var veldig kjekt å ha noen der til å pushe meg litt ekstra, og ha noen å teste ut nye øvelser med. Det er faktisk det kleineste jeg vet, å teste ut nye øvelser helt alene. Man vet liksom ikke helt om man gjør det riktig, og da er det greit å ha noen å le sammen med, ikke bli ledd av av andre. Da blir i hvert fall jeg flau.

Nå er dagens middag inntatt, og om litt drar jeg, Julia og Renate til Amalie for å se Idol og bare slappe av sammen. Jeg synes det er så kjekt å gjøre slike ting på hverdager også, ikke bare i helgene.  

Håper alle har hatt en fin dag! 

 • 26.01.2016 - 18:45
26.01.2016

Hei! I dag tenkte jeg å vise dere noen av mine sminkefavoritter. Jeg skal ærlig si sminke har aldri vært min sterkeste side, men den siste tiden har jeg turt å eksperimentere litt, og nå begynner jeg å få "litt" peiling. For min del er kvalitet veldig viktig, og jeg legger gjerne ned litt penger i ekstra gode produkter. Da spesielt hudsminke. Det har man virkelig igjen for når man blir litt eldre. 

Det betyr imidlertid ikke at alle dyre produkter er bra. Når det gjelder maskara for eksempel, har jeg erfart at billigere merker ofte er bedre. Max Factor blant annet. De har utrolig mange gode maskaraer. De holder seg hele dagen, og gir akkurat den effekten jeg ønsker. Jeg har ganske lange vipper fra før av, men lite volum, så da passer Max Factor sin volummaskara perfekt.  Det siste halvåret har jeg også prøvd Volummaskaraen fra Jan Thomas, og jeg synes den også fungerer kjempebra. Noen ganger drysser den litt, men langt i fra så mye som mange andre dyrere merker.  

Jeg har jo også tipset dere om øyenskyggen fra H&M. Den har blitt brukt mye allerede, og har blitt en av mine absolutte favoritter i sminkevesken. Der gjorde jeg meg virkelig et kupp. Ellers bruker foundation fra Chanel. Den synes jeg er helt perfekt for min hud. Den har middels dekkevne, og den ser veldig naturlig ut på. Den er igjen litt dyrere, men absolutt verdt pengene. Når det gjelder bryn, som kanskje er det viktigste av alt, har Bobby Brown blitt en soleklar favoritt. Jeg liker et naturlig resultat, og da er ingenting bedre enn denne skygg. Hvis jeg skal pynte meg litt ekstra til hverdags slår jeg gjerne til med leppestift. Her er min favoritt Chanel i fargen 61. Den er nydelig, og passer veldig godt til oss med grønnskjær i øynene. 

Uansett hvilken sminke man går for, og hvilke merker man foretrekker, snakk alltid med fagfolk. Da får man utrolig godt hjelp, og man finner de produktene som passer best til en selv. Chanel foundationen min for eksempel, den finnes i mange farger som nesten er lik min, men som går i helt andre toner. Det er slikt man kanskje ikke legger merke til i butikken, men når man kommer hjem ser man at den enten er for gul eller for rød for sin egen hud. Det er skikkelig sure penger det, å kjøpe dyre produkter som man ikke kan bruke. 

Har dere noen gode sminketips? 

 • 25.01.2016 - 16:28
25.01.2016

Hvor gøy er det ikke å komme over plagg man hadde helt glemt av? De dagene jeg er hjemme hos mamma og pappa synes jeg det er kjempekjekt å gå gjennom walk in closetet og finne frem klær jeg ikke har brukt på lenge. I dag tidelig kom jeg blant annet over denne rosa jakken i semsket skinn. Jeg husker jeg kjøpte den for 100 kroner da jeg var i Oslo for over tre år siden, og jeg var så stolt nå jeg kom hjem med den. Haha, den har faktisk blitt brukt en del, til tross for at den er veldig spesiell. Selv om jeg ellers ikke er så glad i farger, synes jeg det er kjekt å kunne skille seg ut en gang i blant. Jeg fant også frem en knallgrønn skjorte, så dere skal ikke ser bort i fra at jeg blir litt av en fargeklatt i tiden fremover. 

 • 24.01.2016 - 19:22
24.01.2016
Wild

 

Sko har så utrolig mye å si for et antrekk. Nå til våren ønsker jeg meg et par loafers i leopardmønster. Ganske spesielt, men det er kjekt å av og til kunne være litt "crazy". 
 • 24.01.2016 - 15:10
24.01.2016Dette kjøpte jeg på Gina Tricot for ca 40 kroner da jeg var på Moa sist. Jeg har virkelig forelsket meg i slike enkle armbånd som dette, for jeg vet det kan kombineres med så mye. Jeg brukte det faktisk på gårsdagens nyttårsbord, sammen med store øredobber, velour, paljetter og høye hæler. Jeg tror også det vil bli fint til jeans, skjorte eller enkle t-skjorter. 

Hva synes dere? 

 • 23.01.2016 - 17:21
23.01.2016

Hei og hallo! Denne dagen har vært så bra. Jeg våknet av meg selv, brukte godt tid på frokosten, så en episode av Kardashians og dro til byen med pappa. Ingenting er som en god bylørdag hvor man kan vase rundt i byen uten mål og mening. Vi koste oss med kaffe og kake på Invit, før det ble litt småhandling. Handling og handling, jeg kjøpte i grunn bare engangshansker. Jeg kjøpte meg nemlig ny lillashampoo for noen dager siden, og mitt verste mareritt er å stå igjen med lillablå negler. Heh, så bare et tips til alle dere blondiner, bruk engangshansker når dere bruker lillashampoo, så slipper dere det problemet. 


Som sagt, mitt nye sunne liv starter på mandag, så da kunne jeg like gjerne slå til med en kaloribombe i dag i mens jeg enda kan, hehe! 

I kveld er det nyttårsbord med NLU, og om bare få minutter blir jeg hentet. Som alltid er jeg litt etter skjema, så jeg må bare hive meg rundt å få på siste rest av sminken. Håper alle får en kjempefin kveld !

 • 23.01.2016 - 11:25
23.01.2016

Dette innlegget var skrevet i går, men ble tydeligvis ikke postet.. 

1. Hvor gammel er du om 5 år? Gammel.. Neida, om fem år er jeg 24. Har hørt at man er på sitt beste i den alderen, så jeg ser ikke så mørkt på det.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Julia.

3. Hvor høy er du? 167.5, den halvcentimeteren er veldig viktig! 

4. Hvilken film så du sist? Huff, det husker jeg virkelig ikke. Det var sikkert en eller annen romantisk komedie på TV2 livsstil. Er egentlig ikke så glad i å se film, jeg foretrekker serier.

5. Hvem ringte du sist? Stokke AS, faktisk. 

6. Hvem ringte deg sist? Mamma

7. Hva stod det på den siste sms?en du fikk? "Gikk ned eg, heilt nedfryst bil..Kom når du e klar:)"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Ringe uten tvil. Sms tar så lang tid.

9. Hva er ditt favorittsted? Det er så mange plasser, men jeg tror after all, så må det være på toppen av hotellet vi bodde på i Firenze. Finere plass skal du lete lenge etter. 10. Hvilket sted foretrekker du minst? Alle plasser hvor det er mørkt og jeg er alene. Hehe, jeg er ganske mørkeredd. 

11. Når så du moren din sist? På onsdag.

12. Hvilken øyenfarge har du? Litt usikker faktisk. Jeg har en god blanding av blå, brun, grønn og litt gul, men det er vel kanskje blått som står i passet eller der man finner slik informasjon. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Driving home for Christmas- Chris Rea. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift.

15. Når våknet du i dag? 6:30, jeg liker å ha god tid om morgenen. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Godt spørsmål. Om ti år er jeg 29, jeg er vel kanskje gift, men om jeg har barn vet jeg ikke. Jeg er ganske sikker på at jeg har startet noe egent innen den tid, og håper jeg kan leve godt av det. Eller så tror jeg at jeg har pusset opp hele huset jeg bor i nå, reist rundt store deler av verden og studert en eller annen kul plass. Jeg er litt sær, men jeg har faktisk lyst å slå meg til ro i Ålesund, om jeg har gjort det om ti år er jeg langt i fra sikker på, kanskje jeg bor i utlandet. Hvem vet? 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Dette er egentlig litt flaut å si, men jeg var livredd for nisser. Ikke julenissen som kom på julaften, men fjøsnisser og den slags. Ellers var jeg kjemperedd for troll og andre skumle vesener. 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Et eller annet klipp Kristian viste meg av en fyr som sang kleine kjærlighetssanger til fremmede jenter. Haha, det vær sykt artig. 

19. Hva er din beste egenskap? Jeg bryr meg veldig om de rundt meg, og jeg passer på at alle har det bra. Jeg liker ikke å se andre ha det vondt eller føle seg utenfor. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er fryktelig utålmodig og rastløs, samtidig som jeg er veldig flink til å utsette ting. Feks tømme oppvaskmaskinene eller lese pensum.  

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover med klær, masse klær. Jeg fryser så og si hele tiden, så hvis jeg ikke sover med ullsokker og klær på, er det fare for at jeg fryser i hjel. neida, joda, det er ikke så gale, men dere skjønner..

22. Hvor mange puter har du i sengen? 3, en gigapute som jeg sover med hver natt, en gjestepute og min elskede pillow pet. 

23. Hva er det rareste du har spist? Smalahove, det var grusomt. 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Barføtt, utenom når jeg sover. Da må jeg ha på sokker.. Sært, jeg vet. 

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg ikke på noe. Jeg klarer ikke konsentrere meg med musikk..

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Saltkarmellis, eller jordbærsorbet. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er et skikkelig kakemenneske, så jeg spiser det meste, hehe. Får jeg velge helt fritt blir det gjerne noe med mye bær, slik som pavlovakake, eller sjokoladefondant. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har faktisk vunnet en del ting opp gjennom livet, men det aller største er turen til USA og Canada. Jeg lagde en video om den gylne regel, og den falt heldigvis i smak hos juryen. Turen til USA og Canada er nok en av de beste opplevelsene jeg har hatt. Så mange fantastiske mennesker og så mange opplevelser. Ellers vant jeg 7000 i lotto en gang. Det kom godt med.30. Liker du kaffe? JA! Jeg kunne ikke levd uten kaffe. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Kaffe og juice.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Jeg er veldig fornøyd med de fleste lærene mine på vgs, men den jeg likte aller best var nok Solveig i Økonomistyring.

33. Kan du spille poker? Jepp! 

34. Hva har du spist i dag? To skiver, og en yoghurt. (Dette er skrevet 14:30, så har sikkert spist en del siden det) 

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Joachim Rønneberg. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Radio Ålesund, det hører med hver morgen på vei til skolen. 

37. Vil du ha barn? Ja, men det er lenge til. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og Spansk. Og så er jeg brukbar i svensk og forstår dansk. 

39. Sover du på en spesiell side? Venstre siden. Alltid. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet. Hadde jeg bodd på en litt varmere plass hadde jeg badet i havet hver dag! 41. Hva bruker du helst penger på? Mat! Det er litt trist, men sant. Eller så er jeg ikke redd for å bruke penger på reise heller. 

42. Eier du dyrbare smykker? JA, har en ganske kostbar diamantring jeg fikk til konfirmasjonen min. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Det er så mye rart. Farmen er alltid kjekt, og så liker jeg godt KUWTK. Det er kjekt å se på noe som er fjernt fra min virkelighet. Jeg er også ganske opptatt av politikk, så jeg får også ofte med meg debatten. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? I dag skal familien ut å spise, og senere skal jeg og Kristian bare slappe av. Lørdag blir det nyttårsbord med NLU og søndag vet jeg ikke helt enda.

45. Kan du stå på slalom? Jepp, har stått siden jeg var tre. 

 46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være ærlig, og morsom. Folk som er høy på seg selv, kan bare ryke og reise.  Neida, men slik folk får jeg bare vondt av. Jeg blir ikke imponert av BMW og de stramme buksene liksom. 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? En eller annen samsung lyd. Den er i grunn ganske spesiell. 

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Jeg trener mye, og er avhengig av kaffe. 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En lighter. 

50. Er du sosial? Ja det vil jeg påstå. Jeg er veldig glad i å være sammen med gode venner, kjæresten eller familien, samtidig får jeg ikke panikk om jeg ikke har planer til en hver tid. Jeg liker godt å ha litt tid for meg selv, slik jeg kan lade batteriene, men jeg er ekstremt glad i å være med folk. 

 • 22.01.2016 - 17:55
22.01.2016

Disse kjøpte jeg da jeg og Julia var på Moa i går. Jeg har ikke vært så flink med tilbehør den siste tiden, men med litt nytt i garderoben skal det nok bli bedre. Jeg falt i hvert dall for disse armbåndene i sølv og den matchende ringen, og tror jeg det kan bli fint med disse kombinert med klokker og oppbrettede ermer. Jeg kjøpte et som ligner i gull også, men det skal dere få se en annen dag!

Om litt kommer pappa på besøk for å henge opp den nye lampene min, som forresten er helt nydelig, og etter det blir det familiemiddag på Peppes. På slike late dager som dette får jeg så innmari lyst på junkfood, så da blir det pizza, løkringer og milkshake på hele gjengen i kveld. Det å kutte ned på usunn mat har med andre ord ikke gått så veldig bra, men som vi alle sier "jeg starter på mandag". 

 • 22.01.2016 - 13:40
22.01.2016

Hei og god fredag! Ja for dette er virkelig en god fredag. Jeg regner med alle har slike dager i ny og ne, hvor man våkner opp og alt føles veldig bra, ingen store bekymringer og ikke en hel haug av gjøremål. I dag har jeg en slik dag. Vel jeg har én bekymring, og det er all snøen på taket. Hver gang jeg går inn og ut av huset løper jeg så fort jeg kan, for over døren henger det fryktelig mye snø og en hel del istapper, og jeg er livredd for å få det i hode. Utenom det er livet bra. I dag skal jeg og Kristian slappe av hjemme hos meg, lage god mat og kanskje gå en tur til byen, eller noe i den dur. Jeg liker slike dager hvor jeg kan ta ting litt på sparket og gjøre akkurat det jeg vil, når jeg vil. Hvem gjør vel ikke det? 

Før den tid er planen å svare på litt forskjellige spørsmål, slik at dere kan bli bedre kjent med meg. Jeg har nemlig fått en del ønsker om å blogge mer personlig, noe jeg forstår veldig godt, men som jeg synes er ganske utfordrende. Jeg snakker så og si aldri om følelser og slikt, ikke til noen. Det er ikke fordi jeg ikke vil dele ting, men fordi jeg synes det er så ufattelig kleint. Jeg har blitt flinkere til det de siste 6 månedene, det skal sies, men det er fortsatt et stykke igjen før jeg kan sette meg ned å fortelle folk hvordan jeg egentlig har det, og hva jeg føler. Det er bare slik jeg er som person, men med tid og stunder skal jeg vel klare å være mer åpen. 

Dagens antrekkGenser: H&M  Støvletter: Bianco  Klokke: Daniel Wellington  Armbånd: Glitter og Gina Tricot  Veske: Nine West

Håper alle får en super helg ! 

 

 • 21.01.2016 - 19:19
21.01.2016Bukse: Vila  Genser: Bikbok  Veske: Italia  Sko: Italia  Klokke: Seiko 

 

 • 21.01.2016 - 14:03
21.01.2016

Det er så deilig å være tidlig ferdig på skolen, jeg får liksom så mye mer ut av dagene. I dag var jeg ferdig klokken tolv, og det første jeg gjorde når kom hjem var å lage til en ordentlig god lunsj. En av mine absolutt favorittretter er pasta med pesto og kylling, men siden kylling er litt vel mye til lunsj, ble det bacon i stede. Det er absolutt en rett jeg vil anbefale til alle som ønsker et enkelt og godt måltid. Kok opp pasta, bland den med pesto, og topp med stekt bacon og parmesan. MUMS ♥

Håper dere får en fin dag videre ! 

 • 20.01.2016 - 19:01
20.01.2016

Lampen fra Bare Fint er jeg fortsatt like glad i. Jeg synes den passer godt sammen med lysestakene fra Nille og blomsten fra Mester Grønn. 

Denne Amerika-kisten er bare midlertidig, for planen er i grunn å kjøpe et svart minimalistisk bord. Det blir ikke med det første, men det er i alle fall tanken. Det har ikke blitt store forandringene her i huset. Bildene som jeg skulle henge opp på veggen har jeg fremdeles ikke kjøpt, og spisestuen som skulle trekkes om har ikke blitt noe av. Jeg har nemlig arvet enda en ny spisestue fra 40-tallet, som morfaren min har laget. Den er sykt stilig, og når jeg får malt den svart og trekt putene i grått, kommer den til å bli enda freshere. Jeg gleder meg sånn til å vise dere. 

HA en fin dag! 

 • 19.01.2016 - 20:44
19.01.2016

Herlighet så mye snø det er her i Ålesund, nesten litt for mye. Jeg spadde vekk over en halv meters brøytekant rundt hele bilen i går,  og tror dere ikke den var minst like stor når jeg våknet i dag? På slike dager er det veldig greit å ha busstopp bare 100 meter fra huset, så slipper man en halvtime med snømåking før skolen. Kåpe: Object  Genser: Pimkie  Bukse: Topshop  Veske: Pimkie  Klokke: Daniel Wellington  Støvletter: Bianco

Ha en fin kveld! 

 • 19.01.2016 - 15:00
19.01.2016

Hva er vel ikke bedre enn en god kopp kaffe i en superstilig kopp? 

Nespressomaskinen min har virkelig fått kjørt seg det siste halvåret, med tanke på at jeg har flytte fra espressomaskin og hjemmelaget cappuccino hver morgen. Det var en ganske stor overgang, men jeg er likevel superfornøyd med Nespressoen. Det er kjempeenkelt å lage til, det tar kort tid, og det smaker godt. Det er i alle fall mye bedre enn traktekaffe. I tillegg synes jeg kaffemaskinen gjør seg fint på kjøkkenet, spesielt sammen med mine søte pappkopper som jeg kjøpte på Solstrand i Bergen. Jeg har også tenkte å kjøpe meg ett eller annet stilig bilde fra Deseino relatert til kaffe, og når det er på plass blir denne kaffekroken min smashing. Hah, jeg skal ikke overdrive, men jeg tror og håper det blir stilig. 

 

 • 18.01.2016 - 21:07
18.01.2016Genser: Cubus  Bukse: Dr. Denim  Sko: Eurosko

 

 • 18.01.2016 - 13:15
18.01.2016Jeg er allerede i gang med planlegging av årets sommerferie. Jeg nevnte for dere at vi enten skulle tilbake til USA eller til et av middelhavslandene i år, men nå den siste tiden har vi begynt å tenke i litt nye baner. Nemlig Sør-Afrika. Det hele begynte i grunn som en spøk, men da jeg fant ut at prisene ikke var så altfor gale, ble Sør-Afrika plutselig et reelt alternativ. Nå gjenstår det veldig mye planlegging, og det kan godt hende vi heller vil dra tilbake til familien til Kristian i USA, men dersom det ikke lar seg gjøre, er Sør-Afrika virkelig noe vi vurderer. Cape Town, Stellenbosch, safari, Tabel Mountain, Kapp det gode håp, ja listen er lang. Jeg tror virkelig Sør-Afrika og Cape Town er et fantastisk reisemål, og jeg kjenner det kribler litt i magen allerede, selv om ikke noe er bestemt. 

Har dere planlagt sommerferien? 

 • 17.01.2016 - 18:25
17.01.2016

Hei og Hallo! Håper dere har hatt en fin søndag!

Min dag har gått med til jobb, og prøve å pleie min altfor stive rygg. For øyeblikket sitter jeg i sofaen, med beina på borde, varmepute i nakken og bare synes litt synd på meg selv. Neida, joda, heh. Jeg har hatt helt ekstrem hodepine de siste dagene, og jeg tror og håper det skyldes stive muskler i nakke og rygg, så nå tester jeg ut alt som kan hjelpe. Varmeputen er i hvert fall superdigg, om det hjelper eller ikke.

Ellers drømmer jeg meg vek til varmere strøk. Sol, varme, saltvann og sand mellom tærne, ja takk! Jeg vil påstå at jeg er ganske rastløs person, og med tanke på at jeg ikke har vært i utlandet siden sommeren, kjenner jeg virkelig på utfartstrangen. Min neste tur blir til Roma i April, så jeg får bare se frem til det, og prøve å ikke bli altfor misunnelig på alle andre som er ute å reiser. Bukse: Levis  Skjorte: Vero Moda  Sko: Eurosko  Veske: Arvet  Klokke: Seiko  Ringer: H&M

Ha en fin kveld! 

 • 17.01.2016 - 12:00
17.01.2016Vanligvis pleier jeg å legge litt ekstra penger i sminke, fordi jeg ønsker en god kvalitet og et bra resultat. Jeg har så og si aldri kjøpt sminke fra H&M, kanskje en eller to ganger i den verste fjortisperioden, men ellers aldri. Så da Catrine tipset meg om øyenskyggene der i fra, var jeg litt skeptisk, og hadde lite tro på at de kunne være veldig bra. Der tok jeg feil. Jeg tror faktisk det er den beste øyenskyggen jeg noen gang har prøvd. For det første er fargene sterke, de forsvinner altså ikke inn i kostene, og man slipper å påføre flere ganger for å faktisk se forskjell. I tillegg holder de seg godt. Jeg var som sagt i bursdag på fredag, og hadde på meg denne øyenskyggen da jeg dro. Da jeg kom hjem, syv timer senere, var skyggen fortsatt like fin. Det har jeg aldri opplevd før! 

Har dere prøvd øyenskyggene fra H&M?

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits