hits
 • 22.02.2016 - 18:39
22.02.2016

Jeg ser silkeskjerf har blitt veldig populært den siste tiden, og det med god forståelse. Jeg synes det fresher opp antrekket, i tillegg til at det er veldig klassiskt. Selv synes jeg det er skikkelig stilig både rundt halsen og på vesker.

I stede for å bruke penger på å kjøpe et helt nytt og dyrt silkeskjerf, gikk jeg gjennom noen av skuffene med gamle klær her hjemme. Det er utrolig hva man finner hvis man leter. Jeg kom blant annet over to skjerfene, et som er sort og hvit, og ett i gul-og gullfarger. Det gule tror jeg kan bli stilig til hvit skjorte og enkle jeans, i mens det sorte og hvite tror jeg kan passe godt sammen med litt farger, enten det er på klær eller tilbehør. Slike "plagg" som dette har jeg virkelig lagt elsk på, sånne som kan endre hele utrykket på antrekket.   

 • 22.02.2016 - 14:06
22.02.2016

Er det bare jeg som får en hel masse inspirasjon og nye idéer til antrekk av slike bilder? 

 

 • 19.02.2016 - 14:48
19.02.2016

Hei og god fredag! Er det ikke deilig med helg? og for noen av dere vinterferie?

Denne fredagen har så langt vært helt perfekt. Solen skinner, kjøleskapet er fylt opp, huset er vasket, jeg er i strålende humør, og ikke minst, jeg har fri. Jeg velger å legge fra meg alt av skolearbeid i dag, og skal heller fokusere på det senere i helgen. Noen ganger må man belønne seg selv med fri, hehe, og i dag er den perfekte dagen for slikt. Jeg får besøk av Kristian i kveld, men før den tid skal jeg bare kose meg helt alene, gå en tur i solen, ta en dusj, og rett og slett bare nyte livet. Herlig, eller hva? 

Bare for å starte fredagskosen litt ekstra tidlig, lagde jeg til mager kesam med litt forskjellige bær da jeg kom hjem fra skolen. Det er serriøst noe av det beste jeg vet, og for meg er dette en veldig god erstatning til godteri. Det er både sunt og godt, og ekstremt lettvindt. Absolutt noe å teste ut for de som ikke har prøvd det enda!


Hva skal dere i dag? 

 • 16.02.2016 - 20:07
16.02.2016

Et av mine nyere tilskudd til leiligheten er denne sorte vasen fra Princess. Jeg synes den passet godt sammen med det enkle svarte brettet, den sorte og hvite puten fra Slettvoll, og ikke minst den turkise glassvasen fra Fargeriket. Leiligheten i seg selv er ganske lys, så da synes jeg det er fint å bryte med sort som kontrastfarge. 

Hva synes dere? 

 • 16.02.2016 - 15:19
16.02.2016Strikk og skinn passer godt i lag, uansett årstid. I dag fant jeg frem denne herlige askerosa strikkegenseren som jeg ikke har brukt på år og dag, og kombinerte den med et par skinnbukser. Å blande eldre plagg med noe av klesskapets nyere tilskudd er alltid kjekt, da får man et mer personlig preg på antrekket, og stilen sin. 

 

 • 15.02.2016 - 14:29
15.02.2016

 Gårsdagens antrekk ble både enkelt og komfortabelt, en kombinasjon jeg elsker. Misforstå meg rett, jeg elsker å gå i høye hæler og pynte meg skikkelig, men til hverdags velger jeg ofte en mer komfortabel look.

Skjorten er fra H&M og skjørtet fra Forever 21. De første morgentimene har gått med til oppgaveskriving, og jeg blir nok sittende i noen timer til før jeg kan si meg ferdig for i dag. For første gang på lenge har jeg litt kontroll, så det ser i alle fall ikke helt håpløst ut. 

Håper dere får en fin mandag! 

 • 14.02.2016 - 22:07
14.02.2016

Denne dagen har vært fylt med kjærlighet fra morgen til kveld, god mat og mye kos. Vi startet morgenene med god morsdagsfrokost. Det sto både egg og bacon på bordet, nymalt kaffe i koppen, og egentlig alt annet godt som tenkes kan. Jeg elsker at som kan feires, og morsdag er virkelig en av de viktigste feiringene etter min mening. Alle mødre fortjener å bli satt pris på, og ikke minst få en dag fri fra hverdagssysler. Da synes jeg man kan skjemme de bort med god mat, litt ekstra tid og fine gaver. 

Etter en lang og sløv morgen med familien, tok jeg og Kristian turen til byen. Valentinsdagen er også en feiring jeg setter utrolig pris på, så da hadde vi ordentlig klisse middag på Big Horn. Utrolig god mat, men porsjonene var veldig små. Jeg er ganske småspist av meg, så når jeg går fra en restaurant sulten, sier vel det sitt. Men men, koselig var det uansett. Resten av kvelden har jeg brukt sammen med familien, og vi har kost oss med iskake og sesongpremiere av 71 grader nord. Nå skal jeg snart ta kvelden slik jeg er klar til en lang og intensiv mandag med oppgaveskriving. Håper dere har hatt en like fin dag som meg!  • 11.02.2016 - 19:12
11.02.2016

Hei til dere! Jeg regner med jeg ikke er den eneste som har Instagram som favorittapp? Og jeg regner med jeg ikke er den eneste som drømmer meg vekk i alle de fine bildene heller? Selv er jeg ikke så veldig aktiv på Instagram, jeg deler et bilde eller to i uken, men mange av de jeg følger oppdaterer flere ganger om dagen, og det synes jeg er så kjekt. Jeg har et lite håp og et mål om å bli flinkere på Instagram, ta bedre bilder, kulere locations, hyppigere oppdateringer, og alt annet som gjør en Instagramkonto bra. Om dere har lyst å følge meg på vei mot en bedre Instagram kan dere gjøre det på @marienilsen og @bjorkely.

Det jeg egentlig skulle fortelle dere om, er tre av mine favoritt Instagramkontoer. Alle tre er ganske inspirerende, og jeg har fått mange innspill til nye antrekk, spesielt fra Viewsofnow. Ellers synes jeg Nika Turkcovic ser så koselig ut, og Emilys konto er preget av stilfulle og kule bilder. De passer meg perfekt, og gir meg en hel masse inspirasjon i hverdagen. Har dere noen favoritter å dele med meg? 

 • 10.02.2016 - 20:31
10.02.2016

Hei og god kveld! Dette må ha vært tidenes mest slitsomme dag. Jeg våknet av alarmen kvart på seks, og siden det har det gått i ett. Vi i NLU har nemlig arrangert Næringslivsdagen. Vi hadde besøk av mange av regionens største bedrifter, hatt flotte bedriftspresentasjoner, og ikke minst foredrag av Dag Otto Lauritzen. Hele dagen var super og jeg har fått massevis av motivasjon, men for oss som arrangerte det hele var det også veldig slitsomt. Derfor la jeg meg rett ut på sofaen da jeg kom hjem, og først nå, tre timer senere, har jeg hatt ork til å gjøre noe. Jeg skal ta en tidelig kveld i kveld, slik jeg er klar for en ny skoledag i morgen, og mye hardt arbeid. 

Tilbake til overskriften, jeg skal til Roma. Jeg gleder meg helt enormt både til å reise dit med Kristian og familien, samtidig få litt italienske impulser og oppleve ordentlig romersk kultur. Jeg skal ikke dit før i slutten av April, men det er aldri for tidelig til å glede seg. Denne gangen skal jeg virkelig lese meg opp på byen før vi reiser. Det er så mye kjekkere å vite om de gjemte perlene og ikke bare gå i turistfellene. Jeg har tross alt vært der en gang tidligere, og da fikk jeg med meg de store severdighetene, så denne gangen er jeg klar for det "skjulte Roma". Herlige pizzarestauranter, kaffe- og isbarer, fine bygninger, koselige gater, og mye mye mer. Ahh, nå er jeg kanskje vel giret, men jeg har bare så lyst ut å reise! 

Har dere hatt en fin dag ? 

 • 09.02.2016 - 14:46
09.02.2016

Til alle dere trøtte sjeler der ute, som sliter med å sovne om kvelden. Jeg kan hjelpe dere. Hjelpe og hjelpe, jeg kan i alle fall gi dere et godt råd. Selv sliter jeg med å sovne om natten, og det er skikkelig frustrerende, det er slitsomt, og jeg blir noen ganger helt fortvilt. Kroppen skriker etter søvn, men det går ikke. Jeg kan ligge i flere timer og bare la tankene surre fritt, før jeg endelig faller til ro og sovner. Jeg har prøvd å legge meg tidelig for å få enda mer søvn, men da blir jeg bare liggende enda lenger og tenker på alt og ingenting. Jeg har prøvd å lese, se tv-serier i sengen, og mye mye mer. Jeg har konkludert med at jeg har en slags indre uro som holder meg våken. Etter jul begynte jeg å drikke te timene før jeg skulle legge meg. Jeg hadde liten tro på at det skulle hjelpe, men i følge alle kvinneblader og den slags, skal te virke beroligende på kroppen. Jeg skal si dere, det hjelper. En kopp te på kvelden gir ikke noe sånn WOW-opplevelse, man sover ikke i løpet av et lite halvminutt, men kroppen slår seg til ro mye raskere. Jeg vet ikke om det er teen som hjelper, eller om det er en slags plaseboeffekt, men uansett hva årsaken er, har det hjulpet for meg. Nå kan jeg lett sovne i løpet av et kvarter-halvtime, noe som er en helt ny verden for meg. Det er så deilig å endelig ha mer enn 5-6 timer søvn i løpet av natten 

Alle er så klart forskjellige, jeg ville bare fortelle at te fungerer for meg, og det kan godt hende det fungerer for dere også! Det er absolutt noe å teste ut, selv om du egentlig ikke liker te. Har dere noen tips å komme med ?

 • 08.02.2016 - 19:46
08.02.2016

Er jeg den eneste som lengter etter sol og varme? Jeg kjenner på kroppen at det virkelig kunne gjort seg med litt plussgrader og sjølukt, saltvann i håret, og late dager på stranden. Jeg vil nesten påstå jeg er smådesperat etter å reise. Det er enda tre måneder til min neste lille utflukt, så jeg kjenner virkelig på utfartstrangen i disse dager. Problemet er bare skole, jeg føler ikke jeg kan gå glipp av mange dager med undervisning, så da blir jeg sittende her, i lille kalde Ålesund, med drømmer i alle retninger. 

Slike vakre bilder fra Middelhavet gir meg litt blandede følelser. Det er fint å drømme seg vekk, men det er ganske deprimerende å vite man ikke kan gjøre noe med det. Skal dere på noen reiser i nærmeste fremtid? 

 • 08.02.2016 - 15:59
08.02.2016

Jeg elsker kaker. Det er faktisk det beste jeg vet, så når folk sier de ikke er dessert mennesker, blir jeg nesten litt småflau over mitt forhold til dessert. Jeg er flinkt til å spise sunt og variert til hverdags, men når det skal bakes sparer jeg ikke på de usunne ingrediensene. Sukker, fløte, hvetemel, sjokolade, ja listen er lang. Jeg er av den oppfatning at man skal bake litt sjeldnere, og heller slå til med skikkelig gode ting de få gangene.

Min favoritt konditorer er Pascal, uten tvil. Hver gang jeg er i Oslo er jeg innom Pascal sine butikker opptil flere ganger. Alt ser helt nydelig ut, og aller helst har jeg lyst å smake på alt, hehe. Kanskje like greit det ikke lar seg gjøre.. Uansett, i helgen hadde mamma en overraskelse til meg, og dere kan tro jeg ble glad når jeg så det var Pascals kokebok. Ikke nok med det, den var også signert. Som den kakeelskeren og fan jeg er, var dette virkelig midt i blinken. I tiden fremover blir det nok masse baking, og mange usunne måltider. Heh, man lever jo bare en gang, så det er viktig å nyte det i mens man kan! 


 • 07.02.2016 - 19:16
07.02.2016

En herlig dag, det ikke mer å si. Jeg og Kristian dro som sagt til byen, og da drakk vi både kaffe og spise panna cotta. Ellers vaset vi bare rundt litt over alt, koset oss i det fine været, og koblet helt av. Søndager er absolutt en av mine favorittdager, i alle fall når man ikke må sitte med drøssevis av skolearbeid. I dag var det ingenting jeg skulle rekke, ingen viktige planer, og heller ikke så mye andre ting som skulle bli gjort. Da er livet herlig! 

 • 07.02.2016 - 13:52
07.02.2016

Hvor deilig er det ikke å kunne bruke skinnjakke igjen? Uten å fryse i hjel! Jeg kjenner i alle fall jeg blir helt våryr av å kunne kle meg i slike klær. Jakke: H&M  Skjerf: Holzweiler  Skjørt: Zara  Sko: Eurosko  Veske: Don Donna  Hatt: H&M

I dag ble det bysøndag på meg og Kristian. Planen var i grunn å stå på slalåm, men med regn og plussgrader var ikke det så fristende lenger. Jeg håper og tror neste helg blir bedre. Jeg har faktisk ikke stått på slalåm i hele år, og det skuffer meg litt. Jeg som pleide å stå mer eller mindre hver helg...Jaja, jeg får skylde på en hektisk hverdag.

Om ikke lenge tenkte jeg meg en tur på aktiv for å løpe av meg dagens utskeielse, og få opp pulsen litt. Dette har vært en skikkelig dårlig uke på treningsfronten, så jeg har litt å ta igjen. Senere i kveld skal jeg hjem til mamma og pappa, hvor det blir hjemmelagede fastelavensboller og kvalitetstid. 

Håper dere får en fin søndag! 

 

 • 06.02.2016 - 14:31
06.02.2016Den nye jakken min fra Mango har endelig fått sett dagens lys. Jeg blir så rastløs av å tenke på at den henger i skapet og bare venter på å bli brukt, så i dag bare måtte jeg ta den frem. Litt kaldt ble det, vel og merke, men det sies man må "lide for skjønnhet".  Jeg elsker at det nærmer seg vår og jeg endelig kan begynne å gå i lyse og lette klær igjen. Jeg gleder meg spesielt til å begynne å bruke mine hvite Reebok sneakers og mine elskede loafers. Heh, det er så mangt å glede seg til. 

I dag har i grunn vært enda en sløv  dag, men nå skal vi få rompa i gir og komme oss avgårde til Europris før vi senere i dag kanskje skal på fisketur. Det er skikkelig lenge siden jeg har fisket, så jeg satser på at det lar seg gjøre! 

Hva skal dere i dag? 

 • 05.02.2016 - 20:48
05.02.2016

Hei og god kveld fra sofakroken. Jeg skulle ønske jeg hadde noe superspennende å dele med dere, men slikt står det dårlig til med for tiden. Dagene går med til det samme, skole, NLU-arbeid, jobb og alt annet av praktiske gjøremål som tapper meg for tid og krefter. Neste uke begynner vi på midtsemestersoppgaver, så da blir det enda mer å gjøre og enda mindre tid til blogg og alt annet som er kjekt. Heh, men utenom det er livet ganske bra! 

I kveld har jeg Kristian på besøk, og så snart jeg er ferdig med bloggen setter vi igang med middagen. I dag står vårruller på menyen. Det er noe av det beste jeg vet, men har aldri laget det selv, så dette kan bli spennende. Om det blir helt krise har jeg heldigvis sjokolademoussé på lur som får opp blodsukkeret noen hakk og tar knekken på den verste sulten. Ellers regner jeg med vi finner en eller annen actionfylt film vi skal se, i mens vi ligger henslengt på sofaen og bare koser oss. Jeg velger å ta helt fri og bare nyte helgen til det fulle, for jeg vet at de neste ukene vil by på lite søvn, høy puls, og et kaos uten like. 

Dagens antrekk

Kåpe: Object  T-skjorte: Brandy Melville  Bukse: Vila  Veske: Nine West  Sko: Eurosko  Hatt: H&M

Ha en fin kveld! 

 • 03.02.2016 - 20:32
03.02.2016

Da har jeg omsider kommet meg hjem, og er klar for en rolig kveld videre. Jeg har hatt skikkelig vondt i hode og vært utrolig svimmel i hele dag, så alle først skal jeg ta meg et varmt bad og satser på at det hjelper. Jeg har også planer om å finne frem litt ost og kjeks, og bare kose meg hjemme alene. Alenetid er virkelig undervurdert. For meg er det gull verdt, og en nødvendighet for at jeg skal fungere. De neste ukene kommer til å bli ekstremt stressende, så jeg skal nyte det jeg har av fritid i mens jeg kan. 
Jakke: H&M  Bukse: Vila  Genser: Pimkie  Sko: Eurosko  Veske: Nine West  Klokke: Daniel Wellington  Solbriller: Bikbok

Ha en fin kveld! 

 • 03.02.2016 - 12:53
03.02.2016

Leppestiftene fra Chanel fortjener alle jenter å prøve. Fargene er helt nydelige, de sitter utrolig bra, og man føler seg rett og slett noen hakk bedre når man har den på. Chanel gir deg ikke bare produktet, men også en følelse. En følelse av å være fresh. Jeg vet for mange er det kjedelig å bruke flere hundre kroner på en leppestift, men jeg lover dere, det er verdt det. Den får i alle fall meg til å føle meg litt bedre, selv på de verste dager. Når håret står til alle kanter, eller huden er tørr og ekkel, gjør det seg virkelig med litt ekstra farge på leppene. 

Da jeg var i byen forrige helg gikk jeg til innkjøp av enda en ny leppestift. Jeg valgte den samme fargen som jeg har brukt tidligere, for den passer mine farger veldig godt, og jeg synes den er fin til en hver anledning. Både til fest og hverdags. 

Dette innlegget er ikke på noen måte sponset, jeg vil bare at alle skal vite om dette fantastiske produktet. Det er virkelig min favoritt leppestift, og jeg kommer mest sannsynlig aldri til å gå tilbake til noen av billigmerkene, rett og slett for jeg har erfart hva kvalitet er. Jeg synes dere fortjener å vite om det ♥

Håper alle får en strålende onsdag. Jeg skal snart tilbake til skolen for enda mer undervisning, før jeg senere i kveld reiser hjem til mamma og pappa. Klem! 

 • 02.02.2016 - 18:04
02.02.2016

Herlighet for en produktiv dag! Jeg har fått gjort en hel del skolearbeid, trent, ryddet, handlet en hel haug med mat, tatt bilder og kontaktet sponsorer. Det er fordelene ved å starte tidlig hver morgen, jeg får gjort så mye.

I kveld skal jeg prøve å få gjort enda litt mer skolearbeid, slik jeg kan komme meg litt frempå, men aller først skal jeg hive meg rundt å lage laksewraps med guacamole, sweet chili og mango. Yummy♥
Hva skal dere i kveld? 

 • 01.02.2016 - 16:25
01.02.2016Etter min mening er det ingenting som er bedre enn et varmt bad med såpeskum, tente duftlys og noe godt i glasset. Det er i alle fall ingenting som er bedre på de dagene hvor stressnivået er høyt, musklene er anspent, og kroppen er sliten. Et varmt bad er virkelig terapi både for kropp og sjel.

En av mine store materialistiske drømmer her i livet er et stort bad, og badekar med fin utsikt. Haha, jeg hadde ikke hatt noe i mot å ligge i badekaret og se utover vinrankene i Toscana, eller pulserende Manhattan. Kan dere tenke dere noe bedre? Jeg drømmer om det, men enn så lenge for jeg nøye meg med mitt 1.40 lange badekar i leiligheten, og bare være evig takknemlig for at jeg ikke har et knøttlite dusjkabinett. Da hadde jeg fått klaustrofobisk anfall hver gang jeg dusjet. 

Ser det ikke herlig ut? 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign