• 30.08.2012 - 16:24
30.08.2012

Syk

HALLO,  måtte holde meg hjemme fra skolen i dag fordi jeg er forkjølet. Er ikke bare litt forkjølet, har nesten ikke stemme og snufser hele tiden. Tror jeg våknet 5 ganger i natt fordi jeg var tett. Jaja det går heldigvis snart over, og så får jeg bare prøve å holde meg frisk til Londonturen. Er bare litt over en uke igjen og jeg gleder meg helt sykt!! 


ser så koselig ut!

JA grunnen til at jeg ikke blogget i går er så enkel, jeg var syk så jeg la meg tidelig!

Men her er i hvertfall gårsdagens antrekk


Genser og Bukse, Cubus  Vest, Noras place  Smykke, bershka

 

Har du vært i London før? XOXO
 • 28.08.2012 - 17:12
28.08.2012

heihei, hadde fri i de to første timene i dag så fikk sove litt over en time lenger, jippi!! Skolendagen har vært helt grei bortsett fra at vi fikk en engelsk bok vi skal lese ut til onsdag, ikke noe stress egentlig, men jeg bare hater å lese på komando. Uten om skolen har jeg ikke gjort så mye interresant, litt lekser og slikt men ellert ikke noe.   

dagens antrekk

Ballerinas, Dinskotee, Monki  Shorts, H&M  Smykke, Spania  Ring, Aldo

 

Synes?

XOXO

 • 27.08.2012 - 20:52
27.08.2012

Gud det var tungt å begynne på skolen igjen i dag, var så trøtt at jeg kunne sovnet i timen. Men det gjorde jeg heldigvis ikke. Når skolen omsider var ferdig dro jeg på moa med Henny og Marte. Jeg skulle egentlig ikke ha noe så dro dit bare for å spise. Dro hjem for å spise enda mer før jeg dro ut på moa igjen for å kjøpe ny skolesekk og kalkulator. 

Eneste bilde som er blitt tatt i dag..Bukse, H&M  Genser, H&M  Jakke,Arvet av mamma  Smykke, Bershka  Armbånd, Tyrkia  Ring, Bikbok

 

Synes?

XOXO

 • 26.08.2012 - 22:07
26.08.2012

I dag har jeg vært og sett Kon-Tiki på kino, med mamma og pappa . Jeg synes filmen var kjempe bra selv om jeg på en måte visste hva som kom til å skje. Ellers i dag har jeg bare sløvet forann pcen og tven. Så noen episoder 90210 og filmen the devil wears prada, og i tillegg gjort litt lekser, ikke så spennende i grunn, men er vel sånn søndager skal være?

Brukte to min på å kle på meg så måtte freshe opp antrekket med røde lipper, høye hæler og rød veske. Jakke og Skjerf, Bikbok  Bukse, H&M  Veske, Bershka  Sko, JC

 

Synes?

XOXO

 • 25.08.2012 - 23:53
25.08.2012

Da er jeg omsider kommet hjem etter en lang dag. Dro først på en firetimers fjelltur med noen venner og så møttes vi igjen nå på kvelden, badet i boblebad og koste oss med pizzasnurrer!


utsikt

 

 XOXO

 • 24.08.2012 - 23:03
24.08.2012

Er helt klar for høsten, varme klært i mørke farger, er på tide med forandring!lookbook, stylebistro, google

 

hva blir du inspirert av?

XOXO

 • 23.08.2012 - 18:58
23.08.2012

heihei, da har jeg vært ute å jogget litt. Ble ikke så veldig langt, men alt er bedre enn ingenting, ikke sant? I dag sluttet vi forresten tidlig på skolen, noe jeg egentlig synes er bra, men timen slutte slik at vi akkurat ikke rekker bussen så vi må stå i minst en halv time å vente på neste, kjempe gøy... Men i dag hadde jeg flaks, mamma kunne hente meg. Så når jeg kom hjem hadde jeg mye tid til både lekser og rydding, og alt som skulle gjøres ble gjort. Spennende dag, i know!

dagens antrekk


(så ikke normal ut på noen av bildene så dette får funke)
Genser,Pimkle  Shorts, Bikbok  Accessories,marked i Spania

 

Synes?

XOXO

 • 22.08.2012 - 16:35
22.08.2012

var syk i går så ble ikke blogging. Dro på skolen, vil jo ikke ha fravær, men når jeg kom hjem var jeg helt død. Så jeg endte opp sovende på sofaen hele kvelden og orket så vidt å spise, men jaja, nå er jeg bedre og da skal de bli mer tid til bloggen. 

Gårdagens antrekk:


jakke, H&M  Bukse, H&M  Tee, Donna  Accessories, Marked i Spania


belter og slikt har jeg null kontroll på hvor de kommer fra. Har gjerne lagt i skapet uten å bli brukt og når jeg tar de frem så husker jeg ikke hvor de er kjøpt!

 

Har begynt å bli vandt til tanken på at jeg skal gå i klassen min i 3 år nå, så skole feelingen er tilbake, og alt er tilbake til det normale. Lekser...

her er dagens antrekk,

Genser, Pull & Bear  Bukse, H&M  Mobilveske, Noras place

har blitt innebilder de siste dagene, men er så stressa om morningen at jeg rekker nesten ikke å få tatt bilder, skal bli bedre!

 

synes om antrekkene?

XOXO

 • 20.08.2012 - 17:23
20.08.2012

Da er jeg omsider kommet hjem fra min første skoledag på VG. Startet dagen med en hel masse info før vi avsluttet med to timer matte. WOHO, neida var kjekt å få se klassen og slikt, men har neste ikke sovet i natt så klarte nesten ikke følge med på hva som ble sagt i dag. I tillegg til hodepine og to evig lange mattetimer ble vi stående igjen på skolen å vente på bussen, men den kom ikke! jaja får håpet det blir bedre i morgen.

dagens antrekk


tee, Monki  Bukse, H&M  Jakke, Bikbok  Veske, Morris  Belte, Cubus  Accessories, marked i spania

 

Om litt tar jeg meg en tur ut og jogger eller noe slikt, trenger både å komme  meg ut i frisk luft og få trent litt. Snakkes!

XOXO

 • 19.08.2012 - 17:21
19.08.2012

Heioghallo! I dag har jeg endelig fått sett igjen Marie og Kristine. Har ikke sett de på sånn fem uker, så det var på tide. Jeg og Bianca hadde jo så klart kjøpt sommergaver til dem, hahahah skulle sett uttrykket deres når de fikk dem. Vet ikke hvordan jeg selv hadde reagert om jeg hadde fått noe lignende. 

men så klart fikk de noe annet også. Vi koste oss mye og fikk pratet noen timer før vi gikk hver til vårt. Første skoledag i morgen så det er mye som må gjøres klart!


Bianca, Kristine og Marie

Familien min har vært en tur i Valldalen i  dag, ble så glad når jeg så hva de kom hjem med! Jeg skal i hvertfall kose meg i kveld!Ha en fortsatt fin dag!

XOXO

 • 18.08.2012 - 21:14
18.08.2012

her er noen av bildene fra fotoshooten i går. Gidder ikke legge ut flere bilder, for det er grense for hvor gøy det kan være å se bilder av oss! Og uansett jeg hadde på meg strømpebukse med sånn svart ting som går langt ned på låra, og var det ikke det så blunket jeg eller gjorde ett eller annet merkelig, så dette får være nok for denne gang!


Bianca og Marte

Bianca 
meg og Bianca


(følte med som en lite unge)


(lattis)


Nydelig

synes?

XOXO

 • 18.08.2012 - 18:42
18.08.2012

Herregud, gjett hvem jeg møtte i dag? LidoLido, hahah kanskje ikke sånn kjempe stort for andre, men jeg er helt forelska i den fyren så for meg var det stort! ♥


hihihihi?

Som jeg sa i går skull jeg til byen med mamma i dag, og skal ikke legge skjul på at det ble litt handling. Så her er innkjøpene!


Cubus


skinnjakke, H&M


leopardbukse, H&M


H&M og Glitter


Nille og Ark

(alle bildene er tatt med iphonen, så vil ikke skryte av kvaliteten)

Etter noen timer med shopping tok vi turen til Invit, Ålesunds beste kaffebar i følge meg!

Etter lunchen stakk jeg fra mamma, hahahaha, for å møte min super kule venner!Marte og Bianca


Durga og KristinMarte, Bianca og meg

Så dro Kristin og Marte på jobb og vi tre andre dro hjem til meg. Siden vi alle skal på ny skole og i ny klasse bestemte vi oss for å dra ut på skolen og skjekke listene hvor klassene står. Ble kjempe glad når jeg så klassen min, så dette blir nok tre kjempe fine år. Men nok skoleprat, her er dagens antrekk. 


Kjole, B.young  Jakke, Bikbok  Skjerf, Bikbok  Veske, BikbokNå skal jeg redigere litt bilder fra fotoshooten i går, så dere får se de om ikke så alt for lenge! 

XOXO

 • 17.08.2012 - 23:20
17.08.2012


sko,dinsko

hahaha, ignorer tryne mitt, lattis!


shorts, bikbok  t-shirt,scarlett  accessories,marked i spania  (vet ikke helt hva jeg holdt på med her, men la gå)Hallo alle sammen! I dag har vært en fantastisk fredag. Har hatt fotoshoot med Bianca og Marte, og vi har kost oss mye. Legger ikke ut bildene før i morgen, skal redigere dem litt, og nå er jeg så trøtt at jeg ikke orker. Like greit egentlig, må øve meg på å legge meg tidelig for på mandag er det skole igjen, noe jeg gleder meg sykt til! IKKE IRONISK FAKTISK! Skal begynne i ny klasse og på ny skole med mange nye folk, noe som sikkert blir kjempe kjekt. Er ikke helt klar for lekser og prøver, men må man så må man. 

Som sagt jeg er stuptrøtt nå så blir ikke lenge til jeg legger meg, skal opp klokken åtte, for jeg skal på shopping med mami i morgen. Siste finish før skolestart. 

 

xoxo

 

 

 

 • 16.08.2012 - 22:51
16.08.2012

Heihei, i dag har jeg nesten ikke vært hjemme. I ett tiden dro jeg til Sykkylven på et sånt badeanlegg med Bianca og familen hennes, og etter vi hadde vært der en stund dro vi til Giske. Hadde jo egentlig ikke planer for dagen, men så ringte Bianca meg å spurte om jeg ville være med dem, og det ville jeg så klart. Så fem minutter etter satt jeg i bilen på vei til ferga. STRESS, med tanke på at jeg ikke hadde kledd på meg eller noe når hun ringte. Men jaja, må bare vende meg til stress, er jo bare tre dager til skolen begynner. I hvertfall, dagens tur var kjempe koselig, ble både mye bading og grilling♥ 

xoxo

 • 14.08.2012 - 14:07
14.08.2012

heioghallo, i går ble det lite tid til blogging. Var ute hele dagen og på kvelden var jeg på kino med Bianca og Marte. Vi så den nyeste batman filmen,the dark knight rises og den var kjempe bra, anbefales på det sterkeste! 


mah girls♥

Kino antrekk:

tee, Monki  Shorts, H&M  Smykke og øredobber, Marked i Spania  Armbånd, Glitter  Veske, The trend  (iphone kvalitet)

 

synes?

xoxo

 

 • 13.08.2012 - 00:05
13.08.2012

Hallo allesammen! Kom hjem fra Bianca for bare ti minutter siden, ble ikke så sent i kveld, men er egentlig like greit. Etter forsvinningen av sigrid har jeg blitt helt paranoid, jeg vet sjansen er liten for at noe skal skje akkurat meg, men den er der. Så da drar jeg heller hjem litt tidliger, sånn jeg kan bli hentet og slipper å gå alene i mørket, bare for å være på den trygge siden. Men uansett, kvelden var kjempe koselig og når One Direction kom på scenen ble det skriking, selv om det var skuffende lite fra dem. Jaja, bedre enn ingenting!

Her er kveldens antrekk


singlett, Bershka  Skjørt, Bikbok  Belte, Forever 21  Veske, The Trend  Smykke, Bershka

 

Synes?

xoxo

 • 12.08.2012 - 18:38
12.08.2012

heihei, har vært uten en tur med Bianca, Henny og Jonas. Siden sola endelig tittet frem benyttet vi oss av det og tok en tur på emblemsanden. Vannet var like kaldt som forventet så vi koste oss heller på land. Om en liten stund drar vi ut til Bianca for å se avsluttningen på OL, One Direction skal nemlig være der, og det blir sikkert super bra♥  I tillegg blir det koselig å møte alle sammen igjen!

Benyttet også fine været til å kle sommerslig,


t-shirt, Pimkle  Shorts, Bikbok(men festet på naglene selv) Solbriller, Aldo (BAD HAIR DAY)


accessories, marked i Spania

 

Ha en fortsatt fin dag!

xoxo

 

 • 11.08.2012 - 16:49
11.08.2012

 

Vet det er litt Alexa Chung preg over det hele, men hun er mitt så absolutt mitt største forbilde!

 

Noe du likte?

xoxo

 • 10.08.2012 - 16:45
10.08.2012


genser, Bikbok  Skjørt, Bershka  Smykke, Bershka  Belte, Forever 21  Solbriller, Macy'sArmbånd, Spania  Ring, H&M

 

synes?

xoxo

 • 09.08.2012 - 17:15
09.08.2012


Genser, Pimkle  Skjørt, Bikbok(det jeg kjøpte i går) Smykker, Glitter og Marked  Armbånd, Spania
Veske, Berskha  Sko,Dinsko

 

synes?

xoxo

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits