• 31.08.2014 - 17:53
31.08.2014

Dette har jeg gjort i dag! 

Jeg har ikke noe særlig høydeskrekk til vanlig, men i dag fikk jeg virkelig kjent på det lille som var. Jeg har nemlig klatret i trær, fløyet over en elv og svingt med i lianer. Følte meg som Tarzan et lite øyeblikk, haha. Det var ganske så skummelt og jeg kjente det kriblet godt i magen, men det var absolutt verdt det. Vi måtte i enkelte tilfeller ty til litt sang for å roe ned nervene, noe jeg tror hjalp. Alle kom seg i hvert fall gjennom banene like hel, og jeg tror alle var enige om at dette var kjempe kjekt. For de som ikke har prøvd dette enda, anbefaler jeg virkelig å ta turen til Valldal aktivitetspark, eller andre liknende parker! For dette var utrolig gøy!

 

Snakkes!

 

  • 29.08.2014 - 15:46
29.08.2014Bluse//Zara  Skjørt//Zara  Klokke//Daniel Wellington  Solbriller//M&S

  • 28.08.2014 - 18:27
28.08.2014

Heihei! Det begynner å bli en stund siden sist, faktisk et helt år. I løpet av det siste året har jeg gjort alt og ingenting. Jeg har brukt mye tid på lekser og skole, jeg har brukt mye tid med venner og familie, og i tillegg har jeg reist en ganske mye. Bare i løpet av det siste halvåret har jeg besøkt to verdensdeler og 7 forskjellige land. Det er jeg godt fornøyd med! Jeg kommer til å oppdatere litt fra turene jeg har vært på, først og fremst fra USA-turen, kanskje litt fra de andre turene også, hvem vet? En bildeoppdatering skal det i hvert fall bli. 

Jeg er ikke helt sikker på hvor mye blogging det kommer til å bli fra meg, ikke det at jeg er så veldig opptatt, men personlig synes jeg hverdagsblogging er litt kjedelig. Min hverdag er i hvert fall ikke så spennende, og jeg er ikke veldig interessert i å blogge om lekser og hva jeg spiste til middag. Så ja, jeg blogger når jeg har tid og når jeg har noe å dele. Her er dagens antrekkKlokke// Daniel WellingtonBoots// New Look

Cardigan//Zara  Skjerf//Pimkie  Bukse//Now and Then  Solbriller//M&S

Det begynner å gå mot høst, og man kan endelig kle seg i deilige skjerf, strikk og boots. Love it♥ Akkurat idag ble det litt i varmeste laget ettersom gradestokken viste 20 grader når jeg kom hjem. Haha, jeg undervurderer Norge!

Ha en fortsatt fin dag!

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits