• 30.09.2012 - 20:57
30.09.2012

just smile and be happy!


har hatt den typisk søndagsfølelsen i hele dag, men er i grunn ikke så rart kjøttkaker til middag og øving til prøve hele dagen. Alltid like kjekt!  Nå skal jeg kose meg ned nachos, salsa og tv før jeg legger meg. 

Ha en fin kveld!

xoxo

 • 29.09.2012 - 19:19
29.09.2012

er bare en kjapp tur innom. Har vært en tur på moa med Bianca i dag, og skal snart ut til henne og overnatte. 

Her er dagen antrekk


genser og bukse, Cubus  Smykke, konf gave  Klokke, Elite


Jakke, Zara  Veske, arvet av mamma

 

xoxo

 

 • 28.09.2012 - 18:03
28.09.2012

Klare å glemme gymbaggen min på skolen i går og der lå neste all sminken min... Hadde heldigvis en ubrukt mascara i skuffen, men så fortsatt ut som et takras. Og når skole dagen var over dro jeg hjem, når akuratt kom inn døra kom jeg på at baggen lå fortsatt  i skapet mitt. Vimsete neida. Så takk til mamma som kjørte meg ut igjen så jeg fikk hentet den.

Her er forresten dagens antrekkskjerf, Bikbok  Kjole, B.young  Jakke, H&M Sko, dinsko

 

Nå skal jeg ut til Maria en tur så nå må jeg gå.

xoxo

 • 27.09.2012 - 20:35
27.09.2012

Glemte helt av å fortelle om aktivitetsdagen vi hadde på skolen i går, eller det var vel i grunn en "bli kjent dag", men det var masse aktiviteter og slikt. Klassene ble delt opp i uklike lag noen skulle spille fotball, andre basket osv. Var ganske kjekt selv om klassen min ikke vant noe... jaja bedre lykke neste år.Etter skolen i dag dro jeg, Maria, Kristin og Sara først på peppes og koste oss med pizza!


Der etter dro jeg, Maria og Kristin på kino og så Tina og Bettina, var oss tre og to til i salen. Haha, endelig kunne jeg le så høyt jeg ville!!

Nå er jeg ferdig med det meste av lekser så nå setter jeg meg ned forann tven en stund.

xoxo

 • 26.09.2012 - 21:36
26.09.2012


Stoffbag, River Island

Jakke, newlook  Kjole, B.young  Skjerf, Topshop  Sko, JC


Ring, marked i Spania

Nå står det vafler klar på borde, så nå går jeg og får meg litt mat!

 

Synes om antrekket?

xoxo • 25.09.2012 - 17:43
25.09.2012


Genser, Terranova  Skjørt, Bikbok  Belte, Cubus  Ring, H&M  Smykke, marked i Oslo

 

Synes?

xoxo 

 • 24.09.2012 - 20:33
24.09.2012

hei, da er jeg akkurat kommet hjem fra Sula, gikk tur med mamma og pappa rundt et vann, rett og slett bare for å få litt frisk luft. Tok med kameraet så jeg kunne ta noen bilder.

Nå har jeg litt igjen på en engelsk oppgave om ulver som skal være ferdig til i morgen, så jeg får vel bare fortsette.

Synes om bildene?

xoxo

 • 22.09.2012 - 18:47
22.09.2012

Akkurat nå befinner jeg meg på Haram VGS, hvor jeg  faktisk har nett. I dag har det blitt en del spilling, kort fjelltur og snart blir det kino. Har egentlig ikke stort mer å fortelle, så jeg legger bare ut noen av bildene jeg har tatt i dag.

glemte godteriet mitt på innsiden :(Ha en fortsatt fin dag!

xoxo

 • 21.09.2012 - 15:51
21.09.2012


Shorts, jakke og sko, New Look  Tee, Monki  Smykke, marked i spania


Jeg føler shortsen er litt sånn britisk, vet ikke helt hvorfor, men jeg har det vel fra en eller annen film

Veske, USA

Hadde internasjonal dag på skolen i dag, det var litt forskjellige foredrag og slikt og så fikk vi gå tidlig. Siden en i klassen min skulle flytte, noe som er veldig trist, dro vi på bowling og hadde  avslutningsfest for han. Vi bowlet, spiste pizza og kake, og hadde det kjempe kjekt. Om litt over en halvtime skal jeg til Brattvågen, så jeg får nok hive meg rundt å fortsette å pakke.

 

synes om antrekket?

xoxo

 • 20.09.2012 - 21:35
20.09.2012

Er så mye fint i butikkene for tiden! Høsten er så absolutt min favoritt årstid når det kommer til klær og tilbehør, skjerf og oversized gensere, loveit! Men jeg elsker i grunn det meste som kalles klær! heheh... Tenkte jeg skulle legge ut noen av mine høstfavoritter

Åh, jeg er bare helt forelsket i jakker som fremhever midjen som feks den burgunder røde over. Jeg føler man ser både høyere og slanker ut i slike jakker så det er absolutt noe dere vil se meg i fremover.


Jeg ser nesten alle på skolen har sånne militærmønstrete jakke, men jeg personlig liker dem ikke i det hele tatt. Elsker fargen, men mønsteret blir litt i overkant. Skal aldri si aldri, men der ser meg neppe i militærjakke.


Pels er noe jeg virkelig har falt for, så klart ikke ekte, det må jeg bare si, det er jeg sterkt i mot!!  Fuskepels er tingen, åhhh, det er bare så fint! Skulle gjerne hatt den øverste jakken, men vet ikke helt når jeg skulle brukt den. På skolen ville det blitt litt for ekstremt.

Sennepsgul og flaskegrønn var det "hotteste" i fjor og har holdt seg på topp i år også. Jeg kler egentlig ikke den sennepsgule fargen så god, ikke i store mengder i hvertfall, men det skal ikke stoppe meg. Hehe, har en gul jakke jeg kjøpte i Polen i fjor og den skal brukes fremover høsten.


Dette antrekket ble jeg helt forelsket i. Burgunder bukse, deilig og stor stikkgenser og en jakke med det perfekte snitt. Selv om jeg er litt for kort til å bruke et antrekk som dette synes jeg det var dødskult. 


ingen overraskelse burgunderrødt. Er like fint i alle slags størrelser og fasonger. LOVE!♥


så helt til slutt, det lille ekstra, røde lepper!!

 (bildene er hentet fra ulike blogger og slikt)

Noe du likte?

xoxo
 • 20.09.2012 - 17:20
20.09.2012

Joda i dag hadde jeg sånn flaks at jeg glemte igjen nøkkelen min. Greit nok når pappa kommer hjem et kvarter etter meg, men når han ikke gjør det, hva gjør man da? 

Jo da tar man en hel masse meningsløse bilder


Men så står det øverst i høyre hjørne, 1% igjen med strøm, og så blir plutselig mobilen svart. Da er det den rette annledning for å ta frem pcen og lese blogger og gjøre litt lekse, kanskje ta noen webbilder

søte vennene mine ♥

Så bestemmer pcen seg for å skru seg av, hva gjør man da? Jo da venter man lenge på at noen skal komme hjem. Man sitter utenfor huset, ser tomt ut i luften, kanskje til og med legger seg ned for å sove litt på gymbaggen som er fylt opp med treningsklær som var brukt under en slitsomme gymtime. Hadde man hatt skolebøker kunne man ha lest i dem om alle slags ting man absolutt ikke trenger å vite. Men når man ikke har lekser har en ikke med seg bøker og da har man heller ikke noe å lese i. Så da får man bare vente og vente og vente..... 

Så tilslutt, ganske lenge etter man hadde håpet kommer bilen til pappa hjem og alt ordner seg. Lykkelig slutt! Ble faktisk en lykkelig slutt, fikk nettopp høre at vi skal ut å spise, så snakkes!

xoxo

 • 19.09.2012 - 22:51
19.09.2012

da er jeg kommet hjem fra trening og har tatt meg en varm dusj, spennende ikke sant?.. Neida, tenkte jeg bare skulle legge ut dagens antrekk

 
Bukse, Bikbok  Skjorte, Vero Moda  Sko, Polen


Belte, Cubus  Armbånd, H&M


Synes?

xoxo

 • 19.09.2012 - 16:48
19.09.2012

hei og hallo! Kom hjem fra skolen for litt under en time siden og nå sitter jeg egentlig bare å venter på middagen. Skal snart på spilling og halv ni skal jeg på tren med Kristin og Marte, kjenner det er på tide å trene litt igjen. Sir til meg selv at jeg skal jogge minst annenhver dag, men skjer det?ehh.. nei.... hehe, har en tendens til å finne på unskyldinger til meg selv for å ikke trene. 

Ellers har dagen vært grei, ikke noe stress og ikke en hel haug med lekser som burde gjøres til i morgen, loveit♥


Hadde ikke lærer i siste timen, men som pliktoppfyllende elever var vi der fordi om!(egentlig fordi vi måtte vente på bussen)
kult, vet de! 

Ha en fortsatt fin dag!

xoxo

 • 18.09.2012 - 22:10
18.09.2012

Hei igjen! Jeg skal legge meg tidelig i dag, men aller først skal jeg kose meg med en stor kopp hjemmelaget kakao. Thank you mamma♥


føler meg så stolt når jeg legger ut webbilder!


hah, aldri igjen.

 

Godnatt folkens

xoxo

 • 18.09.2012 - 18:06
18.09.2012

 ÅÅ jeg bare elsker tirsdager! Vi har fri i de to første timene så i dag er jeg så og si helt uthvilt og humøret er på topp. Jeg er nesten ferdig med leksene og alt er egentlig bra, hærlig følelse! Har spanskprøve i morgen, men tror jeg har ganske god kontroll så er ikke noe stress, ikke enda i hvertfall. Vet jeg kommer til å bli litt små stressa før prøven, men får bare håpe på det beste og at jeg kan alt jeg skulle kunne. Men uansett, dagens antrekk
Bukse, H&M  Genser, Kristine sin(fra only) Jakke, New Look  Belte, Cubus Smykke, Marked  Sko, NL

 

Nå får jeg hive meg unna og få gjort resten av leksene sånn jeg slipper å stresse så sykt resten av uken!

synes?

xoxo

 • 17.09.2012 - 22:21
17.09.2012

for å si det sånn, i dag har vært tidenes mest spennende dag. Stå opp, skole(med alle favoritt faga..), hjem, spise, lekse osv...På dager som dette er det Weheartit som redder meg med litt inspirasjon

tok på meg kosebuksa med en gang jeg kom hjem, så ikke noen antrekksbilde i dag!

 

xoxo

 

 • 16.09.2012 - 13:56
16.09.2012

heihei, i dag skal vi feire bursdagen til onkel så nå er hele familien på besøk og vi er snart klar til å spise. Fant frem den hvite kjolen jeg kjøpte i spania i sommer og JC'ene


Kjole, Random butikk i spania  Ring, marked  Belte, cubus

Sko, JC  Sokke, Topshop

 

Nå må jeg komme meg tilbake til feiringen!

synes?

xoxo
 • 15.09.2012 - 17:58
15.09.2012

Ble ikke noe av kinoen i dag, så da gikk jeg ut og tok litt bilder. Men gidder ikke legge ut alle.

Fikk velge middag i dag,


my favorite♥

 

Men nå stikker jeg ut å sosialiserer meg litt!

xoxo

 • 15.09.2012 - 14:51
15.09.2012

hallo, har vel egentlig ikke lagt ut noe innkjøps bilder fra London, så jeg tenkte jeg i hvertfall skulle vise de nye skoen jeg kjøpte. Fant tre par jeg likte veldig godt og som ikke var altfor dyre.

ble helt forelsket i dem første gang jeg så dem, og så er de utrolig gode å gå i.
Kanskje ikke de mest praktiske skoen med tanke på høsten og alt regnet. Heh, men det er jo ikke så lenge til våren...!


engelig noen som ikke er vide øverst, det ser bare så teit ut til stømpebukse og smale jeans. 


Er super fornøyd med alle tre parene, og jeg gleder meg til å få brukt dem mye. 


Nå må jeg begynne å gjøre meg klar for skal på kino med noen venner klokken halv fem og se Tina og Bettina the movie. 

 

Synes om skoene?

xoxo

 • 14.09.2012 - 23:49
14.09.2012

DETTE SKULLE POSTES TIDLIGERE I DAG, MEN SIDEN PCEN SLO SEG AV SÅ KOM DET IKKE FØR NÅ..!

heihei, er litt stresset nå for jeg skal i bursdag til Catrine om 20 min, heheh, typisk meg å være litt på etterskudd. Uansett, i dag etter skolen dro jeg på lyspunktet med noen venner. Var kjempe koselig, og det beste var at jeg ikke hadde annet å tenke på en at det er helg♥  Koste oss masse med taco og cookies.

Maria og Marte


Kristin og Maria

Sara og meg(haha, lurer på hva jeg ser på..?)

Og her er bursdags antrekket


tee, marie sin  Skjørt, bikbok  belte, cubus  smykke, marked i spania


Sko, JC   Veske, morris

 

Nei nå får jeg komme meg av sted!

xoxo

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits