• 30.09.2015 - 20:18
30.09.2015

Hei og god kveld! Når har jeg endelig fått Bloglovin opp og gå igjen, etter to års fravær. Dette er en av mine mest besøkte nettsider/apper i løpet av dagen, ettersom det gjør hverdagen enklere. Det var kanskje litt drastisk, men jeg som elsker å lese blogger, er helt avhengig av denne tjenesten. Da får man alt på en plass, og sparer seg for litt arbeid. Hehe! Om du ønsker å følge min blogg på blogloving kan du gjøre det HER.  På Bloglovin får du alle mine, og andre blogger sine oppdateringer i løpet av dagen. Du kan enkelt bla deg nedover og lese de nyeste innleggene. Alt på et og samme sted.Ellers kan dere også følge med på Instagram, jeg heter marienilsen.Følg med meg på Bloglovin HER og Instagram HER.

 

 Ha en fin kveld videre! Dere er gode♥

 • 30.09.2015 - 17:43
30.09.2015

Soverommet er et av de rommene jeg er aller mest fornøyd med. Jeg synes det ble utrolig koselig der, selv om jeg valgte grå og hvite farger. Det er lett at rommet kan virke kaldt med et slikt fargevalg, men jeg føler jeg har klart å balansere det greit. Jeg har valgt gråfarger som har en brun undertone, noe som skaper en koselig og lun stemning. Soverommet er ikke helt klart til å vises frem enda, jeg mangler fortsatt speil og dilldall for å sette en personlig touch på det, så flere og bedre bilder kommer etterhvert.Tenkte likevel å vise dere et par bilder av nattbordet mitt slik det ser ut i dag. 


Nattbordet er sikkert fra 70/80-tallet. Det var opprinnelig i furu, men jeg valgte å male det hvitt for et par år siden. Lampefoten er kjøpt på Bohus, og lampeskjermen fra Skeidar. Engelen som holder bilde var kalendergave fra mamma i fjor, så den er jeg litt usikker på hvor er kjøpt. Tapeten er fra Borge. 


Ha en fin kveld!

 • 30.09.2015 - 12:19
30.09.2015

Tenke å vise dere en av mine nye favoritter i klesskapet. Kjøpte denne trenchen da jeg var i USA i sommer. Har lenge ønsket meg den perfekte trench, men den perfekte for meg koster en relativt høy sum. Jeg synes likevel denne var et godt og rimelig alternativ (700 kr fra Forever 21) , og den blir nok flittig brukt fremover mot vinteren. 


Uansett hva vinkel jeg tar bilde av trenchen fra, blir fargene ulik. Bilde nummer 3 er nok det bilde som viser fargen best. 

 

Hva synes du? 

 

 • 29.09.2015 - 22:21
29.09.2015

Som sagt ble det ikke så mye handling på meg i Bergen, men fikk likevel med meg et par småting fra Høyer som jeg er veldig fornøyd med.

Nøkkelring fra by Malene Birger

Toalettmappe fra DAY Birger et Mikkelsen

 

Planen var igrunn å kjøpe med meg et nytt ullskjerf i en av sesongens farger, men det var ganske utplukket så  jeg fant ikke noen jeg likte. Derfor ble det kun toalettmappen og nøkkelringen som fikk bli med hjem fra Høyer. Kjøpte litt annet småtterier også fra andre butikker, men det skal jeg vise i et innlegg senere i uken. 

 

Hva synes du?

 • 29.09.2015 - 17:30
29.09.2015


Jakke// H&M  Bukse// Topshop  T-shirt//Cubus  Veske//NINE WEST  Sko// Italia  Klokke// Daniel Wellington  Smykke// Glitter

Hva synes du? 

 • 29.09.2015 - 10:37
29.09.2015

Hei! 

God morgen til dere alle sammen! Jeg har vært oppe i et par timer allerede, og har i overkant av en time til med avslapning før jeg må dra. Det er så deilig å ha god tid om morgenen, da slipper man stress, og man får en fin og rolig start på dagen. Jeg merker i alle fall at jeg er mye mer produktiv om jeg har hatt en lang og god morgen, med deilig frokost. Jeg har faktisk vært ute å tatt litt bilder til bloggen allerede, de skal jeg dele med dere senere i dag. Har ikke så mye mer på hjerte denne tirsdags morgenen, men dere får ha en riktig fin dag, og kos dere i fineværet!  • 28.09.2015 - 22:49
28.09.2015

Blir så inspirert av alle de fine interiørbildene på WeHeartit, spesielt nå som jeg virkelig har sjansen til å skape noe eget. Her er noen av mine favorittbilder, hvor stilen er en blanding av gammelt og moderne. 

Noe du likte? 

 • 28.09.2015 - 17:49
28.09.2015

Hei dere!  Som jeg har sagt tidligere begynte vi oppussingen her ute i leiligheten for ganske lenge siden, mars eller april, er litt usikker. Det var i alle fall mye som måtte gjøres, og mye jeg ønsket å gjøre. Det ble så og si en totalrenovering av hele leiligheten, det eneste som er igjen fra gammelt av er stuegulvet og passbygde skap i gangen og på kjøkkenet. Med andre ord, vi hadde en hel del å bryne oss på det siste halvåret. Sommerferien ble stort sett brukt til jobb og oppussing, foruten om mine tre uker i USA. I tillegg ble hele august brukt til male-og ryddearbeid, og de tre første ukene etter skolestart sov jeg på sofaen. Prosjektet ble langt større og mer omfattende en først tenkt, men nå når vi endelige er ferdig, kunne jeg ikke vært lykkeligere. Synes jeg har fått det utrolig fint, og jeg koser meg glugg i hjel her, alene i min egen leilighet. Det er så klart litt småting som mangler her og der, men det er slikt som kommer etter hvert. Har blant annet planer om å skaffe meg et par malerier til å henge på veggene, litt flere lamper siden det begynner å bli mørkt, og en hel del dilldall som setter et personlig preg på leiligheten. Jeg kommer til å oppdatere jevnlig med bilder etterhvert som jeg føler meg ferdig med hvert enkelt rom. 


 

Jeg har en relativt stor leilighet med to stuer, et soverom, bad, mellomstor gang og kjøkken med spisskammers. Derfor synes det er veldig viktig å ha en rød tråd gjennom leiligheten, så jeg var ekstremt nøyen på fargevalgene. Det går mye i hvitt og grått, men har valgt å gi leiligheten et mer koselig preg ved å bruke litt eldre møbler i varme brunfarger. Flere av møblene jeg har i leiligheten har morfaren min, som var møbelsnekker, laget. Jeg synes disse møblene først og fremst er veldig fine, i tillegg er det koselig å ha minner fra familien rundt meg hver dag. Blant annet har morfaren min laget skjenken som jeg bruker til tv-bord. Denne ble laget en gang på 40/50-tallet om jeg ikke tar helt feil, og er en god brytning til den moderne sofaen jeg har. Jeg synes nettopp dette er viktig, å ha en god blanding av moderne og gammelt. Jeg er ikke typen som kjøper alt som er i IKEA-katalogen! Oppå skjenken har jeg plassert en litt moderne lampe, sammen med små lysestaker i glass og metall. Lampen er kjøpt hos Bare fint, og det var kjærlighet med første blikk. Den har akkurat slik fasong jeg ønsket meg, og bryter godt med den gamle skjenken, samtidig som den ikke er for moderne. De små lysestakene er fra Nille, og koster bare 15 kroner stykk. Den store vet jeg ikke hvor vi kjøpte, men synes uansett den passer godt sammen med de to andre. Hva synes du? 

 • 28.09.2015 - 13:25
28.09.2015

                                                                                                                                                                                                                                  Innlegget inneholder annonselenker

Daniel Wellington klokken min kjøpte jeg for ett og et halvt år siden, og siden den gang har den vært brukt flere ganger i uken. Jeg synes den er så fin. Den er tidløs, passer til alt, og ikke minst, den er av god kvalitet. Klokker er alltid noe jeg har brukt en del penger på, for jeg har erfart at man får det man betaler for. En billig klokke til 149 kroner, vil maks holde seg fin i et år, om du er heldig, mens de dyrere klokkene slik som Daniel Wellington klokkene har du i flere år. Disse klokkene har jo blitt veldig populær de siste årene, og vanligvis ville jeg nok ikke kjøpt noe som er så "mainstream" , men klokken er bare helt nydelig så jeg klarte ikke la være. Min personlige favoritt er modellen Classic Sheffield Lady i fargen sort med sølv, og samme klokke i brun og gull. Du finner alle modellen på hjemmesiden til Daniel Wellington, her. 
Her er noen av antrekkene jeg har piffet opp med min vakre klokke! 

Hva synes du om klokken? 

 

 • 27.09.2015 - 22:41
27.09.2015

Da er jeg omsider kommet meg hjem etter en lang dag. Reiste fra vakre Bergen halv tre, og kjørte rett til mamma og pappa fra flyplassen. Pappa har vært i Sarpsborg og Sverige, så måtte nesten hjemom for å hente litt brus og bacon. Alltid like kjekt med harryhandel. Det var også greit å få seg litt ordentlig hjemmelaget mat. Den siste tiden har jeg levd på billige og enkle middagsløsninger, og i helgen ble det en hel masse restaurantmat. Da var det godt å komme hjem til hjemmelaget lasagne og eplekake. Resten av kvelden skal brukes til å pakke ut og ta et varmt bad. Har klart å bli ganske forkjølet, så satser på at et varmt bad vil hjelpe litt på formen. 

Her er litt bilder fra våre siste timer i Bergen
I morgen legger jeg ut litt av innkjøpene fra Bergen. Ha en fin kveld videre!

 • 27.09.2015 - 17:25
27.09.2015Klokke// Daniel WellingtonPoncho// M&S  Topp// New Look  Bukse// Topshop  Veske// Pimkie  Sko// Italia

 

Hva synes du?

 • 27.09.2015 - 10:21
27.09.2015

Hei og god morgen til dere. Nå har vi nettopp spist frokost, og er snart klare til å nyte siste dag i Bergen. Jeg tenkte å ta turen opp på Fløyen, kanskje gå litt på Bryggen og ta en kaffe. Stort mer enn det rekker vi nok ikke. Synes igrunn det er veldig trist å dra fra Bergen allerede, jeg likte meg såå godt her. Været har ikke vært så gale heller, og det gjør hele oppholdet mye bedre. Det spørs om det blir en tur hit til Bergen om ikke alt for lenge. Vi får se !

Til min store skrekk fikk jeg en veps inn i ponchoen da jeg og Kristian tok bilder tidligere i dag. Hahah, og slik reagerte jeg ! Ha en strålende søndag!

 • 26.09.2015 - 20:19
26.09.2015

Hei dere! Har dere hatt en fin dag? Det har i alle fall jeg. Etter frokost ble det en tur innom Starbucks, ettersom det befant seg to ville vepser på Det lille Kaffekompaniet ,og jeg ikke turte å sette meg ned, hehe. Da ble Pumpkin Spice Latte i dag også. Etter Starbucksbesøket gikk vi bare rundt i gatene her i Bergen og koset oss. Det er så utrolig vakkert her! Hadde det ikke vært for regnværet hadde jeg lett flyttet hit. 

Som forventet ble det litt shopping på meg også. Kjøpte ikke noen store greier, kun litt småtterier som jeg ikke får tak i hjemme. Jeg synes alltid det er så koselig å gå i de små og spesielle butikkene som vi ikke har i Ålesund. Etter Kristian sitt ønske ble det middag på Matbørsen, og det er jeg evig takknemlig for. Jeg fikk servert hamburger med tzatziki, pitabrød, chips og mye grønnsaker. Den var sinnssykt god. Vi bestilte også dessert, og for min del ble det sjokoladefondant. Det er noe av det beste jeg vet, og den på Matbørsen slår de aller fleste jeg har smakt! I kveld blir det nok bare en liten spasertur rundt i sentrum før vi drar tilbake til hotellet for å pakke og ta kvelden. Jeg blir så fort kveldstrøtt. 

Her er litt bilder fra dagen i dag!
Bryggen er så vakker

Som sagt, det ble litt shopping♥ååå, himmelsk!
Ha en fin kveld alle sammen! 

 • 26.09.2015 - 16:58
26.09.2015

Det er så deilig å kunne bruke store deilige ullskjerf nå som høsten har kommet, og det begynner å bli kaldt ute.  Jeg sverger til mitt lysegrå FWSS-skjerf. Dette ble flittig brukt i fjor, og kommer garantert til å bli brukt mye i år også. Det er så enkelt, og det passer til alt. 


Jakke// H&M  Skjerf// FWSS  Bukse// Levis  Sko// Reebok  Veske// Pimkie 

 

Hva synes dere ?

 • 26.09.2015 - 11:13
26.09.2015

For en herlig morgen. Våknet litt over åtte av meg selv, og følte meg helt uthvilt. Det skjer ikke ofte! Så når alarmen min ringte klokken ni, var jeg allerede ferdigstelt og klar for hotellfrokost. Det er noe jeg prioriterer når jeg er på reise. Jeg elsker hotellfrokost, og jeg blir som regel sittende veldig lenge. I dag var ingen unntak, tror vi satt der i over en time og bare koste oss med maten. De hadde så utrolig mye godt jeg måtte teste ut. De hadde til og med vafler. Glede♥Nå går turen videre til Det lille Kaffekompaniet, hvor vi skal kose oss med kaffe og kake. Ellers blir det nok vandring i Bergens mange gater, og kanskje litt shopping. Hvem vet? 

Ha en fin lørdag! 

 • 25.09.2015 - 22:18
25.09.2015

Hei og hallo. Denne dagen har gått i ett. Vi kom til Bergen rundt klokken to. Vi dro rett til hotellet og satt fra oss bagasjen. Det ble lunsj på Egon, før vi tok turen videre til det lille kaffekompaniet. Det må være en av de koseligste plassene jeg har vært, og kaffen var himmelsk. Anbefales på det sterkeste. Litt sener på dagen møtte vi noen venner som jeg gikk på videregående med. Noen av dem hadde jeg ikke sett siden vi sluttet på skolen, så det var veldig koselig. Vi satt på Starbucks i over to timer og snakket. Jeg vil forresten tipse dere om Pumpkin Spice latten de har der. Den var utrolig god. Hehe, har blitt en del kaffe på meg i dag. Kvelden avsluttet vi på Fridays med et godt ordentlig kjøttmåltid. Akkurat slik jeg liker det. 

Her er litt bilder fra dagen. 


 

Har dere hatt en fin dag?

 • 25.09.2015 - 19:36
25.09.2015


Trench coat// Forever 21  Bukse// Topshop  T-shirt// Second Female  Skjerf// Burberry Sko// Italia

 

Hva synes du?

 

 • 25.09.2015 - 09:20
25.09.2015

Hei dere. Nå har jeg allerede vært våken i en og en halv time, og har fått unnagjort en hel masse. Om litt kjører vi til flyplassen før ferden går videre til Bergen. Jeg gledet meg helt ekstremt til denne helgen. Bergen er ikke veldig eksotisk, men det skal bli så godt å komme seg vekk fra Ålesund noen dager, og få oppleve noe nytt. Har ikke så mye mer jeg skulle ha sagt denne fredags morgenen, annen enn at dere må ha en strålende dag. 

Vi snakkes fra Bergen! 

 • 24.09.2015 - 20:44
24.09.2015

                                                                                                                                                                                                                                   Innlegget inneholder annonselenker

For under to uker siden kjøpte jeg meg ny mobil. Jeg har i fem år vært stor fan av iPhone, og planen var egentlig å kjøpe iPhone 6 når min gamle 4s takket for seg. Jeg leste litt rundt på nettet om andre sine erfaringer, og ettersom veldig mange skrøt så mye av den nye samsung mobilen, begynte jeg å tenke litt nytt. Etter litt frem og tilbake endte jeg faktisk opp med Samsung Galaxy s6 edge i fargen Gold Platinum. De første dagene var det ekstremt uvant, og jeg var redd jeg hadde valgt feil, men etterhvert  begynte jeg å venne meg til den, og nå kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Noe av det jeg er aller mest fornøyd med er kameraet. Mobilen har 16 megapiksler, og iphone 6 har 8. Dette er en relativt stor forskjell. Bildene på den nye mobilen min blir utrolig fine og klare, og jeg elsker det. Det er bedre kamera på mobilen enn mange kompakt-og speilreflekskameraer. Jeg har også erfart at apple sine produkter ofte blir trege eller slutter å fungere på enkelte områder, og derfor var jeg åpen for å prøve noe nytt. Nå skal jeg ikke si iPhone er en dårlig telefon, for det er den absolutt ikke, men siden jeg er så ekstremt fornøyd med min nye mobil må jeg nesten bare skryte litt av den. Hehe. Jeg kjøpte også med en trådløs ladeplate. Har ikke helt funnet ut hvordan den fungerer, men skal sette meg inn i det når jeg får tid. Er den ikke fin?

Mobilen finner du bland annet hos CDON her, om du ønsker å lese mer om de tekniske tingene jeg ikke helt forstår meg på. 

 

Nå er det pakking til Bergen som står for tur. Ha en super kveld!

 • 24.09.2015 - 12:29
24.09.2015

Tok litt bilder for noen dager siden, blant annet av min nye Tommy Hilfiger skjorte som jeg kjøpte i USA i sommer. Jeg elsker fargen, jeg elsker stoffet og det beste er at den passer til det meste. Den er lett å pynte både opp og ned, og kan derfor brukes til en hver anledning. Er også glad den ikke sitter for stramt på kroppen, det er noe av det verste jeg vet..


Hva synes du? 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits