• 31.10.2015 - 18:11
31.10.2015
Kåpe:  Object  Genser: Pimkie  Bukse: Vila  Veske: Nine West  Smykke: Fått i gave Sko: Eurosko

 

Hei, og god halloween, hvis man kan si det? Nå er kveldens look snart på plass, og om ikke alt for lenge setter vi kursen mot byen. Jeg kjenner på meg at dette blir en bra kveld! Tidligere i dag var jeg og Kristian på en liten handle tur sammen med mamma og pappa, som alltids byr på litt nytt til leiligheten. Jeg gleder meg til å vise dere i morgen. Jeg fikk også valgt ut stoffet jeg skal ha på spisestuen, så nå er det ikke lenge før jeg kan si meg ferdig her ute. Eller ferdig blir man vel aldri, men dere skjønner nok hva jeg mener.

Nå må jeg nesten finne frem krølltangen og få rumpa i gir, slik at jeg rekker å krølle hele håret før jeg må dra. Litt dumt hvis ikke.. 

Ha en fin kveld!

 • 31.10.2015 - 11:46
31.10.2015

Helt siden jeg var liten har jeg elsket havregrøt. Jeg har hatt perioder hvor jeg har spist det hver dag til frokost, eller hver dag til kvelds. Nå har det heldigvis roet seg litt ned, og jeg spiser det bare to-tre ganger i uken. Uansett, jeg tenkte å tipse dere om frosne bær. Dette er faktisk noe av det beste jeg vet. Varm havregrøt toppet med frosne bær. Yummy♥ Bærene tiner etter noen få minutter, så ingen fare for harde isklumper. Hehe. I tillegg er det superbillig. Jeg er helt sikker på at jeg bruker maks en femmer på hver porsjon med grøt jeg lager, og som student er dette helt optimalt. 

Hva er din frokostfavoritt? 

 

 • 30.10.2015 - 21:02
30.10.2015Skjorte: Only  Skjørt: Bikbok  Sko: Bata  Klokke: Seiko

 

Hei og god kveld! Nå sitter jeg mett og god i sofaen etter et solid meksikansk måltid. Jeg og Kristian slo til med burritos med alt mulig slags tilbehør i dag, og det var så godt! Jeg har vært på jobb i hele dag, så da synes jeg et ordentlig måltid var på sin plass. I kveld blir det bare avslapning her hjemme, for i morgendagen starter tidelig. Jeg har en del gjøremål før halloweenfesten, så da er det bare å komme seg opp. Ellers har det ikke skjedd så mye spennende i dag. Det har vært en sånn dag som bare forsvinner litt i mengden, og som ikke har gitt meg noe spesielt. Jeg får heller satse på at morgendagen blir litt mer innholdsrik, og at jeg har litt mer bloggstoff å komme med. Ha en fin kveld! 

 • 30.10.2015 - 09:42
30.10.2015

Hei til alle dere søte! Halloween er rett rundt hjørne, og jeg gleder meg skikkelig. Jeg har ikke pleid å feire dagen noe særlig tidligere, men i år blir det ordentlig feiring. Det innebærer så klart utkledning, og siden jeg ikke har kledd meg ut på flere år, var det ikke mye å velge mellom i mitt klesskap. Så etter mange søk på nett, og flere runder i Ålesunds to kostymebutikker, har jeg landet på et kostyme jeg tror kan fungere greit. Jeg tror i alle fall det kommer til å matche Kristian sitt kostyme ganske greit, noe jeg synes er veldig gøy. Hehe! Hva er deres planer for halloween ?

 • 29.10.2015 - 20:28
29.10.2015I leiligheten skjer det endringer hele tiden. Et av mine siste tilskudd er den svarte "hjemmelagede" lampen. Synes det gjord seg med mørke kontraster til den ellers lyse stuen, samtidig ble ikke lampe for mørk, ettersom jeg valgte en hvit skjerm. Nå mangler det bare taklampe, nytt trekk på spisestuestolen og et par bilder på veggene, så skal dere få se hele stuen. Jeg gleder meg sånn til å vise dere! 

 

 • 29.10.2015 - 17:38
29.10.2015


Jeg drømmer igrunn om mye rart, men min største materialistiske drøm, er denne vakre stolen fra Slettvoll. Jeg har siklet etter den i flere år, og nå som jeg har egen leilighet er ønsket enda større. Den er rett og slett perfeksjon på fire bein. Til en pris på 15 000 kroner forblir denne stolen en drøm i noen år til, men når studietiden er over, og jeg har begynt å tjene ordentlige penger, da skal den bli min!

 

 • 28.10.2015 - 20:52
28.10.2015

 

I dag har jeg lyst å dele en oppskrift med dere. 

Lompe- og lefsepizza har vært utrolig populært den siste tiden, og det er med god grunn. Jeg har testet mange forskjellige varianter opp gjennom tiden, men min favoritt er uten tvil hvit lefsepizza. Det er såå godt, og ikke minst veldig enkelt. Det tar maks ti minutter fra du starter til maten står på bordet. Bedre kan det vel ikke bli i en hektisk hverdag? 

Til én porsjon trenger du

♥ 2 Lomper/lefser

♥ 3 ss Creme Fraiche eller rømme

♥ 1-2 fedd hvitløk

♥ salt og pepper etter smak

♥ litt oregano

♥ ost

♥spekeskinke

♥ tomat 

♥ ruccola 

 

Sett ovnen på 200 grader. 

Start med å blande Creme Fraichen, finhakket hvitløk, oregano, salt og pepper. Legg så to lefser på et bakepapir(på rist), og smør sausen utover lefsene. Topp det hele med ost. Pizzaene stekes i 3-5 minutter, avhengig av hvor godt stekt du ønsker den. Jeg liker den best når osten har blitt gylden, og bunnen er litt sprø, så jeg lar den stå i nesten 5 minutter. 

Når pizzaene er tatt ut av ovnen kan man legge på akkurat det man vil. Mine favoritter er spekeskinke, ruccola og tomat, men dette er smak og behag. 

Så godt, og så enkelt! Perfekt i en travel hverdag. 

 • 28.10.2015 - 17:48
28.10.2015

Da jeg skulle kle på meg i dag tidelig, fant jeg plutselig ut at jeg ikke hadde pakket med meg noe tilbehør, og dagens antrekk ble ganske kjedelig. Heldigvis *kremt*  ble det ikke noe opprydding i klesskapet hos mamma og pappa denne måneden, så der fant jeg en haug med smykker og armbånd som ikke har sett dagens lys på flere år, og jeg var reddet. Jeg likte igrunn å freshe opp antrekket med litt glitter og diamanter, så dere skal ikke se bort i fra  det blir mer av det fremover. 
Cardigan: Zara  Bukse: Bikbok  Topp: Bikbok  Sko: Eurosko  Smykke og armbånd: Fått i gave 

 

 • 28.10.2015 - 09:46
28.10.2015

Jeg liker å kalle meg selv kaffeentusiast. De siste to årene har min interesse for kaffe vokst enormt, og jeg har så og si blitt avhengig. Noe av det verste med å flytte hjemmefra er tapet av espressomaskinen vår. Jeg er vandt til å lage meg ordentlig cappuccino nesten hver morgen, og det å flytte fra det privilegiet, er ikke så veldig kjekt. Jeg er veldig fornøyd med min nye Nespressomaskin, men den kan på langt nær sammenlignes med kaffe av ordentlig god kvalitet. Så de dagene jeg er hjemme hos mamma og pappa utnytter jeg en hver mulighet til å lage meg skikkelig kaffe♥ I dag ble det colombiansk kaffe til frokost, og det smakte himmelsk! Det spørs om jeg må begynne å spare til egen espressomaskin, hehe!Er det flere kaffeentusiaster der ute? 

 • 27.10.2015 - 20:01
27.10.2015

Min gode venn her har endelig fått luftet seg for sesongen. Jeg er veldig glad i å gå med kåper, og skulle helst ha gjort det hele årer. Neida, nå skal jeg ikke overdrive, når det nærmer seg sommer er jeg helt klar for å pakke vekk vinteren. Uansett, denne pelsdotten kjøpte jeg for nesten tre år siden, og har siden den gang vært flittig brukt. Den er så god og varm, og kan kombineres med nesten alt. Slike plagg er et must! Litt rar er den, og jeg har full forståelse for de som ikke legger sitt elsk på den, hehe, men for meg  vil den være en evig favoritt! 

 • 27.10.2015 - 16:14
27.10.2015

I dag gikk jeg for et helt enkelt antrekk i blåtoner. Jeg elsker Levisbuksen jeg kjøpte i USA, og benytter en hver anledning til å bruke den ♥ 


Jakke: H&M  Bukse: Levis  Genser: New Look  T-skjorte: Vila  Sko: Reebok  Klokke: Daniel Wellington

 

Hva synes du? 

 • 27.10.2015 - 09:27
27.10.2015

Det å bo alene har mange fordeler. Jeg kan gjøre stort sett som jeg vil, når jeg vil, jeg kan spise det jeg vil, og jeg kan legge meg akkurat når det passer meg. Jeg har "ingen" å ta hensyn til. Høres ikke det deilig ut? Vel en ting skal være klart, det perfekte liv er ikke helt perfekt. Nå sitter jeg her å gnager på en halvtørr skive med brunost. Ikke så luksuriøst om jeg skal være ærlig. Jeg elsker å bo for meg selv, men når det kommer til å handle mat er det ikke så kjekt når man er alene. Maten blir gammel før jeg rekker å spise den opp, og jeg som er utrolig kresen på hva jeg spiser, takler dette svært dårlig. Det ender med at jeg kaste utrolig mye, som igjen er veldig kjedelig. Så da har jeg prøvd å handle mindre. Det funket i hvert fall dårlig. Når du står der, og det eneste man faktisk har tilgjengelig er pasta og et glass pesto, er ikke stemningen helt på topp. Ikke noe kjøtt, og ingen grønnsaker, nei da er det ikke så mye å skryte av. Men nå skal jeg slutte å klage over mine problemer, poenget var bare å få frem at det perfekte aldri er helt perfekt. I kveld skal jeg hjem til mamma og pappa, så da blir det nok ordentlig mat på meg. Ellers får jeg bare være flinkere å skrive handlelister, og sette av mer tid til planlegging. Hehe. 

Her er en sniktitt på dagens antrekkHa en strålende dag! 

 • 26.10.2015 - 21:34
26.10.2015Jeg er så rastløs for tiden. Jeg vil bare ut å reise, helst jorden rundt. Det er så mange vakre plasser der ute jeg har lyst å se. Jeg skal på en weekendtur til Oslo i begynnelsen av november, men utenom det har jeg ingen bestemte planer på reisefronten. Det stresser meg litt. Vanligvis har jeg en masse reiseplaner, men på grunn av skole og eksamen er det litt vanskelig å planlegge langt frem i tid. For øyeblikket får jeg bare drømme meg bort, og så satser på at det blir en tur eller to på meg til våren ;)

Har dere noen planer i nærmeste fremtid?

 • 26.10.2015 - 17:56
26.10.2015

Hei til dere! Jeg vil bare si tusen takk for alle de koselige tilbakemeldingene på gårsdagens innlegg. Jeg blir så glad når folk tar seg tid til å lese bloggen min og kommenterer! ♥ 


Denne mandagen har ikke vært så veldig spennende. Jeg var en liten tur på skolen, jeg har jobbet i flere timer med skolearbeid, og nå står middag for tur. I dag blir det wok, en absolutt favoritt hos meg!


Topp: Bikbok  Skjørt: Forever 21 Klokke: Seiko  Smykke: Glitter

 

Ha en fin kveld søtinger !

 

 

 • 26.10.2015 - 09:41
26.10.2015En god kaffekopp og litt inspirasjon på morgenkvisten er den beste måten å starten en ny dag og en ny uke på, i alle fall for min del. Er dere ikke enig? 

 • 25.10.2015 - 17:33
25.10.2015

I dag vil jeg dele litt før og etter bilder med dere. Den siste tiden har leiligheten min gått gjennom store forandringer, så store at den nesten ikke er til å kjenne igjen. Selv synes jeg det er utrolig spennende å se hvilke forandringer og smarte løsninger andre har kommet på når de har pusset opp, og jeg velger derfor å dele litt bilder fra prosessen hjemme hos meg. Siden det er gjort såpass mye her i leiligheten, vil jeg å dele det opp i flere innlegg, rom for rom

Kjøkken

Nå skal det sies at disse bildene er tatt når den gamle kjøkkeninnredningen var revet ut. Det pleide nemlig å være litt koseligere der. Jeg har beholdt den gamle plassbygde innredningen. Det å finne fine benker, som kan tilpasses alle mulige slags vinkler og kroker, er ikke bare bare, så da fikk den gamle delen, fra 1930-tallet, bli stående. Jeg synes igrunn det er koselig å ha litt minner fra den tiden huset ble bygd. 

Kjøkkenet er så og si ferdig. Det eneste som mangler er et par bilder på veggene, men det er slikt som kommer etter hvert.  

 

 • 25.10.2015 - 13:42
25.10.2015
I går kjøpte jeg en stor rosa boks, to glass, en flaske til olivenolje, 16 julekuler, en pensel og litt rødt bånd til å pynte julegaver med. Alt for 137 kroner. For oss som elsker interiør og alt av dill, men som også studerer, er Søstrene Grene det nærmeste du kommer himmelen! 

 • 24.10.2015 - 20:28
24.10.2015

For en dag! Jeg og Kristian dro som sagt til byen i dag, og det var så kjekt.Vi gikk litt rundt i butikker, og hadde en koselig lunsj på Tante Bruun. Jeg vet jeg har tipset om det før, men om dere er i Ålesund, må dere besøke den kaféen. Bounty-milkshaken er helt himmelsk, og kyllingpitaen like så. Får vann i munnen her jeg sitter♥  Ellers ble det en liten tur innom Søstrene Grene, som endelig har kommet til Ålesund. Med lave priser og stort utvalg, var jeg i himmelen! Det ble både julepynt, kjøkkenutstyr, og litt annet dill (som jeg egentlig ikke trenger) som fikk være med hjem. Tenkte å vise dere innkjøpene i morgen. 

Nå er det biff som står på menyen, og resten av kvelden blir nok brukt i sofaen, med noen episoder Nikita. Det blir kos ♥

 • 24.10.2015 - 16:26
24.10.2015Bukse: Topshop  Jakke: H&M  Topp: Bikbok  Sko: Italia  Klokke: Daniel Wellington  Veske: Nine West

 

Ha en fin kveld!

 • 24.10.2015 - 10:21
24.10.2015

Hei til dere! Nå sitter jeg nydusjet i sofaen, inntullet i teppe, med julemenn på bordet, og The Carrie Diaries på tv-en. Med andre ord, en ordentlig kosestund. Om en liten stund drar jeg og Kristian til byen, hvor vi blant annet skal sjekke ut litt nye butikker og kafeer som har kommet . Det er så mye som skjer her i Ålesund for tiden, det er nesten sånn ikke klarer å holde meg oppdatert. Bare de siste to-tre ukene, har det åpnet fem-seks nye butikker, men det er igrunn bare kjekt! Endelig litt action her i byen også! 

Det ble ikke noe kveldsoppdatering i går, men jeg var rett og slett altfor trøtt. Jeg tror faktisk jeg la meg rundt elleve, haha! Kvelden ble i alle fall brukt på sofaen, med Nikita på skjermen. Jeg tente alle stearinlysene i leiligheten, og det ble så koselig. 


 Ha en fin lørdag dere! Vi snakkes. 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits