• 30.11.2015 - 21:26
30.11.2015

I dag har det vært organisasjon og ledelse som har surret rundt i hode mitt, men etter x antall timer med lesing og pugging er det greit å kunne koble av med litt inspirasjonsbilder. For tiden er det Australia som får hjerte til å banke litt ekstra. Når jeg er ferdig med bacheloren skal jeg på en rundtur Down Under, men det er en god stund til, så jeg får nøye meg med vakre bilder. California er også en plass jeg gjerne kunne dratt tilbake til, men for øyeblikket får dette også være en drøm. 

Jeg merker at nå i mørketiden blir lysten til å reise mye større. Jeg blir så rastløs. Har dere vært i Australia? 

 • 30.11.2015 - 16:39
30.11.2015

Hei! 

Idag tenkte jeg å tipse dere om noen helt FANTASTISKE hudpleieprodukter. Jeg pleier vanligvis ikke å tipse om slikt, men disse produktene synes jeg alle fortjener å vite om. Jeg har brukt Clarins sin krem/gelé i sikkert fire år, og rensen i nesten tre, mens peelingen er et nyere produkt for meg. Jeg har opp gjennom tenårene brukt mye forskjellig, men jeg vender alltid tilbake til Clarins. Det er det som fungerer best, i alle fall for min hud. 

Peel: Denne bruker jeg ca 3 ganger i uken. Jeg starter med å vaske huden med varmt vann (slik åpner du porene), så påfører jeg et tynt lag med peelingen i sirkelbevegelser, før jeg vasker av. Denne bør ikke brukes hver dag, ettersom peeling kan være litt hardt for huden. 

Cleansing gel: Denne bruker jeg to ganger og dagen, morgen og kveld. Etter jeg har peelet huden, påfører jeg et tynt lag med denne over hele ansiktet. Litt ekstra på de utsatte plassene. Jeg vasker så av med iskaldt vann, dette for å lukke porene. Tilslutt tørker jeg over ansiktet med en håndduk. 

Gelé: Denne er nesten som en helt vanlig hudkrem, bortsett fra at den ikke er like fet, noe som passer godt til min hud. Denne bruker jeg også to ganger om dagen, etter jeg har renset huden. Når jeg har påført geléen bruker jeg å vente 5-10 minutter før jeg starter med sminke. Da får huden god tid til å trekke til jeg fuktigheten fra kremen.

 

Dette er uten tvil de beste produktene for min hud,. Jeg merker utrolig stor forskjell fra de dagene jeg renser huden, og de dagene jeg glemmer det. Samme med kremen, de dagene jeg glemmer å smøre meg med krem, trekker foundation seg mer inn i huden, og den holder dårligere. Clarins sine produkt er ikke ekstremt dyre, mer kostbar enn produktene du får i dagligvarebutikkene, men resultatet er virkelig verdt det. Jeg legger gjerne ut litt ekstra penger på gode produkter! 

Har dere noen produkter å anbefale? 

 • 29.11.2015 - 20:02
29.11.2015

I går begynte jeg så vidt å pynte litt til jul. Det er noe av det kjekkeste jeg vet; ha på høy julemusikk og pynte. Nisser og slikt kommer ikke frem før i midten av desember, i alle fall ikke før etter eksamen, men julestjernen må jo opp til advent. Jeg har også pyntet spisebordet mitt med en hjemmelaget adventsstake av granbar, silkebånd og glitterepler, litt lys og en hel del annet dill. Jeg elsker pynt, hehe.  • 29.11.2015 - 11:12
29.11.2015

Nå er første lyset tent, bordet er dekket og Chris Rea sin stemme fyller leiligheten med julesang- en herlig søndag! Den beste tiden av året har offisielt startet, og jeg slo til med ordentlig god frokost. Det er jeg oppvokst med, søndagene før jul skal være skikkelig. Om en liten time skal jeg på julemarked sammen med familien, og senere i dag blir det julekonsert. Det gleder jeg meg til. Jeg tror denne søndagen vil by på mange flotte opplevelser, og en hel masse julestemning. 

Ha en strålende søndag!

 • 28.11.2015 - 18:47
28.11.2015

Genser: H&M  Veske: Italia  Sko: Italia  Smykke: H&M  Klokke: Seiko

 • 28.11.2015 - 13:23
28.11.2015

Her kommer et lite bildedryss av hva jeg har gjort denne lørdagsmorgenen. 

 • 27.11.2015 - 20:16
27.11.2015Alt fra H&M.

I dag tok jeg turen til Moa for å sjekke ut hva Black Friday hadde å by på. Jeg må ærlig si jeg ble litt skuffet, det var ikke så mye å skryte av. Jeg fikk likevel kjøpt litt flere julegaver, som betyr at jeg kun har én gave igjen. Det er ganske uvanlig for å være meg. Nesten ferdig med julegavene, og det er ikke desember enda. Jeg kjøpte også litt til meg selv, blant annet det dere ser over, og så litt pynt til leiligheten. 

Hva har dere gjort i dag? 

 • 27.11.2015 - 16:01
27.11.2015 Jeg synes det er kjekt med litt forandring, og nå var det salongbordet som sto for tur. Jeg har lenge lett etter et svart brett som ikke koster altfor mye, og det fant jeg i dag hos Jacobine. Det er helt perfekt i størrelse i forhold til bordet. Jeg har også ønsket meg en stor glassvase, og når jeg kom over denne fra Fargerike, måtte den bare få bli med hjem. Den har en litt blågrønn farge, noe som passer perfekt til det nye stoffe til spisestuen, som jeg også skal lage puter av. Det gir leiligheten en slags helhet når fargene går godt sammen, og stemmer overens. 

 • 26.11.2015 - 21:48
26.11.2015Dette fikk jeg hjem i posten for noen uker siden. Det er ikke helt sesong for å bruke det enda, men jeg ser for meg at det kan bli fint til helt enkle t-skjorter eller gensere når det nærmer seg vår. Jeg finner nok også en anledning til å bruke det i løpet av vinteren om jeg kjenner meg selv rett. Kanskje med tykk strømpebukse, skoletter, og en oversized genser.


Jeg kjørte Julia hjem for litt siden.Vi hadde en koselig ettermiddag i byen, med middag på tante Bruun og litt småhandling på Søstrene Grene, etterfulgt av Lovlig Blond hjemme hos meg. Jeg trengte virkelig en kveld som dette etter den uken jeg har hatt.

Håper dere har hatt en fin kveld!

 • 26.11.2015 - 15:15
26.11.2015

Det er så deilig å kunne si seg ferdig med enda et gjøremål. Matteeksamen gikk ganske greit, og jeg føler meg 100 kg letter. Nå skal jeg snart til byen sammen med Julia for å spise og feire at vi er ferdig med matteeksamen. Vi er ikke bare ferdig med eksamen, men forhåpentligvis med matte for ALLTID. Det er sykt deilig å tenke på, hehe!

Hva skal dere i dag?

 • 25.11.2015 - 18:23
25.11.2015

For dere som leser innlegge på mobilen, trykk på bildene for full størrelse !

Basics

 

 

Basics 2

Her har jeg samlet opp litt som jeg synes gjør seg i høst- og vintergarderoben. Det er mest basicklær, men det er igrunn det jeg liker best å kle meg i. Det kan være kjekt med noen få plagg som fresher litt opp, men for mye av det synes jeg ikke så mye om. Jeg holder meg ofte til det enkle. 

Har dere noen favoritter denne sesongen? 

 • 25.11.2015 - 12:20
25.11.2015

wearing this

FUR

 

Kombinasjonen av skinn og "pels" er bare helt nydelig. Gull har også blitt en favoritt denne sesongen, og gjerne kombinert med en lilla/rød leppestift. Alt så klart avhengig av hva man kler, men for meg er dette den perfekte kombinasjon. Nå vil jeg ikke påstå at dagens antrekk ser ut som det over. Jeg sitter i sofaen med håret i en ball, i kledd Paul Frank pysjbukse, med gode ullsokker på føttene. Er det eksamenstid så er det eksamenstid. Jeg vurderer sterkt å skifte før jeg reiser hjem i dag, men samtidig er dette antrekket litt for komfortabelt. Hehe. Nå blir det rester av hjemmelaget pizza til frokost, og en stor kopp med herlig cappuccino, før jeg setter meg ned med mattebøkene igjen. 

Ha en strålende dag !
 • 24.11.2015 - 20:52
24.11.2015

Gud som jeg lengter tilbake til New York. Byen har fått en stor plass i hjerte mitt, og nå som jeg ser så mange flotte bilder av julepyntede butikker og vakre Manhattan, drømmer jeg meg helt vekk. Jeg har sjekket flybilletter til New York opptil flere ganger de siste ukene, men til min store fortvilelse kan jeg ikke reise tilbake før til sommeren. Tror jeg i alle fall. Det er ikke så verst det heller, å ha noe å se frem til, men jeg vil dit nå. Jeg vil oppleve jul i New York. Jeg vil stå på skøyter i Central Park, jeg vil besøke kaotiske Macy's, jeg vil nyte utsikter fra Top of the Rock, jeg vil rett og slett bare nyte livet i denne vakre storbyen. Enn så lenge får dette bare være drømmer, men jeg har virkelig lyst tilbake. Jeg har så lyst at det gjør rett vondt i kroppen!

Flere som drømmer om New York? 

 • 24.11.2015 - 18:07
24.11.2015

FUR

Bluse: Kappahl  Bukse: Levis  Jakke: H&M  Vest: Noa Noa  Veske: Nine West  Sko: Eurosko  Hansker: Morris 

 • 24.11.2015 - 12:03
24.11.2015Ingenting er som lukten av nymalt kaffe som sprer seg i hele huset, gjerne med et hint av kanel♥


Nå er mattebøkene kommet på bordet, kaffekoppen er fylt opp, og jeg er halvveis klar for noen intensive timer med regning. Motivasjon er en mangelvare i disse dager, men innerst inne vet jeg at dette er noe jeg må nødt til, så forhåpentligvis klarer jeg å holde meg til integraler og sirkellikninger i noen timer. Mer kan jeg ikke håpe på. Jeg blir så fort ukonsentrert, og tankene mine er helt andre plasser enn i matteverden.

Ha en fin tirsdag alle søte! 

 

 • 23.11.2015 - 19:36
23.11.2015

Hei til dere! Nå har jeg tatt meg tid til å svare på spørmålene fra spørsmålsrunden. 

Hva er favorittserien din? 

Jeg er virkelig en serieperson, og ligger gjerne en kveld alene på sofaen med noe kjekt på tven. Jeg har sett veldig mange forskjellige serier opp gjennom årene, men det er enkelte som har utmerket seg. Min absolutte favoritt er Gossip Girl, jeg trenger vel ikke forklare?  Ellers synes jeg White Collar er utrolig bra, og Drop Dead Diva er veldig koselig om du har lyst å bare slappe av og ikke tenke på så mye. Nylig så jeg The Carrie Diaries, som også er veldig koselig, men kanskje ikke så spennende. Jeg og Kristian ser også Nikita sammen, og jeg synes også den serien er utrolig bra og veldig spennende. Alt i alt er det Gossip Girl og White Collar som er mine favoritter. 

Favoritt reisemål? 

Hele verden, hehe, neida, joda. Dette synes jeg er et vanskelig spørsmål. Jeg har i løpet av mine 19 år opplevd, og besøkt, ekstremt mange forskjellige og vakre plasser, men likevel er det Italia som ligger mitt hjerte nærmest. Firenze og Desenzano del Garda  er nok mine favoritt plasser. Ellers er jo New York helt magisk. Følelsen av å stå på Top of the Rock og se utover byen er helt ubeskrivelig. Jeg synes også Stockholm er en veldig fin by, som mange, dessverre, undervurderer.

Favoritt sminke? 

Når det gjelder kremer og hudrens er Clarins absolutt det beste jeg noen gang har prøvd. Jeg har ikke annet å si enn at Clarins er fantastisk. Når det gjelder mascara har jeg prøvd ekstremt mye, og veldig mye er dårlig. Også de dyre merkene. Overraskende nok er Max Factor min favoritt og har vært det de siste fem årene. Jeg liker å prøve ut litt forskjellig inn i mellom, men jeg vender alltid tilbake til Max Factor. Ellers bruker jeg litt forskjellige sminkemerker, jeg bruker Chanel foundation, Bobby Brown brynskygge, Blush fra Rimmel og Solpudder fra Kiko. 

Must i vintergarderoben?

Jeg tenkte kanskje å lage et eget innlegg om dette, men kort oppsummert er det nok skjerf, ullgensere, fine skoletter og store ullkåper som er et must for meg denne sesongen. 

Hva studere du? Hvordan trives du? Er det vanskelig og angrer du?

Jeg studere økonomi og administrasjon på Høgskolen i Ålesund. Jeg har lenge drømt om Norges handelshøyskole og det var i grunn planen, men siste halvåret før vi skulle søke på skoler begynte jeg å vurdere Ålesund. Tidligere virket dette helt utenkelig, men jo mer jeg tenkte på det, jo mer fristende var det å blir værende i hjembyen min. Jeg hadde jo tross alt egen leilighet, det hadde jeg ikke hatt om jeg hadde flyttet til Bergen. Jeg satte likevel NHH på andrevalg, bare i tilfelle jeg skulle ombestemme meg, men det gjorde jeg heldigvis ikke. Så da ble de økonomi og administrasjon her i Ålesund.

Dette er et studie som passer meg helt perfekt. Jeg er veldig glad i tall og den slags, så da kan vel ikke økonomi passe bedre? Jeg trives utrolig godt på skolen. Jeg har fått mange nye og gode venner som jeg går godt overens med. Selve studieopplegget synes jeg er litt kjedelig, men jeg har hørt at det er veldig vanlig på første året. Jeg vet neste halvår også blir litt av det samme som nå, men andre året tror jeg blir bedre. Hvis ikke har jeg i alle fall en utveksling å se frem til på tredje året. 

Jeg synes ikke studiet er spesielt vanskelig nei. Jeg er ikke veldig glad i typiske lesefag, så de fagene synes jeg kan være litt utfordrende, nettopp fordi jeg ikke liker de. Matte og økonomidelen derimot synes jeg går ganske bra. Om du sliter i matte til vanlig, vet jeg ikke om dette er studiet for deg, men for all del, alt kan øves på. Det er ikke umulig. Og tilslutt, nei jeg angrer ikke. Jeg kunne faktisk ikke hatt det stort bedre. 

Hvem er dine nærmeste venner?

Jeg synes slike spørsmål er så vanskelige, for jeg liker ikke å rangere vennene mine. Så klart har man noen som er litt nærmere som man kan fortelle alt til, for meg er dette min kjære barndomsvenninne Catrine, men videre utover det er det vanskelig å si hvem som er de nærmeste. Jeg er like glad i alle vennene mine, håper det er et greit svar?

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen, og hvordan møttes dere?

Vi møttes gjennom en venninne av meg for ca tre år siden, og har vært sammen i nesten to og et halvt år♥

Hva er ditt mål i livet?

Jeg har veldig mange mål. Først og fremst er målet å være lykkelig, i alle fall så lykkelig som mulig. Dette innebærer å starte familie og ha de jeg er glad i rundt meg. I løpet av livet har jeg også lyst å reise jorden rundt, og få oppleve den vakre verdenen vi bor i. Når det kommer til jobb, så ønsker jeg å starte noe selv, som jeg og mine kan leve av. Jeg vil ikke være økonomisk avhengig av noe eller noen. Forhåpentligvis blir ikke dette altfor lenge til jeg har mitt eget firma ;) Ellers har jeg som mål å være god og snill med de rundt meg, og sette pris på alt jeg har. Man vet aldri når det tar slutt!

Favorittblogger?

Caroline Berg Eriksen, Eirin Kristiansen, Voe, Cath in the City og Angelica Blick. Jeg liker blogger som inspirerer!

Hva gjør du på fritiden? Trener du noe? 

Fritid? Hva er det? Neida, det har blitt litt sånn de siste to-tre ukene. Det har gått i ett med skolearbeid så jeg har ikke hatt så mye tid til overs, men det er jo ikke helt sånn til vanlig. Til vanlig pleier jeg ofte å være med vennen mine. Jeg bruker også mye tid på bloggen, jeg jobber, er med familie og kjæresten min. Om jeg har litt tid til overs en kveld sier jeg ikke nei til en alenekveld på sofaen heller. 

Når det gjelder trening, vil jeg påstå jeg trener ganske mye. Ikke de siste ukene vel og merke, men det har vært litt unntakstilstander. Vanligvis trener jeg ca tre ganger i uke, om ikke mer. Dette er en del av livet mitt jeg holder utenfor bloggen, for jeg har rett og slett ikke nok kunnskaper på dette området til å skrive noe om det. Jeg trener slik jeg liker å trene, om det er helt riktig fra boka vet jeg ikke, men det fungerer for meg. Jeg vil liksom ikke oppfordre til noe som kanskje er uheldig for kroppen. Så derfor holder jeg meg unna å skrive om trening og kosthold, fordi jeg faktisk ikke vet nok til å kunne oppfordre til noe.

 

Noe du lurer på til neste gang? 

 • 23.11.2015 - 16:01
23.11.2015I dette slapseværet er det bare å kle seg godt, og for min del betyr det høye støvletter med godt ullfôr. Disse kjøpte jeg for sikkert seks år siden på Bianco, men de har vært såpass lite brukt at de ser fortsatt like fine ut. 

Svar på spørsmålsrunden kommer i løpet av kvelden, om alt går etter planene! 

Ha en fin dag ! 

 • 22.11.2015 - 17:13
22.11.2015

For en herlig søndag! Vi startet dagen med hjemmelagde vafler, rørt jordbær, og litt tvtitting. Det er så deilig å ikke måtte gjøre noe HELE tiden. Etter noen lange og sløve timer på sofaen, tok vi turen ut i snøen. Det som skulle være en lengre gåtur endte med snøballkrig og klissvåte klær. Haha, det er rart hvor barnslig man blir så fort snøen kommer. Når vi kom inn igjen, og fikk skiftet til tørre klær, ble en stor kopp luxurious kakao toppet med marshmellows. Så godt og så usunt, men absolutt verdt det når alt kommer til alt.

Senere i dag blir det litt familiebesøk, før jeg må hjem og begynne med matteøving. Jeg har matteeksamen på førstkommende torsdag, og jeg vet egentlig ikke helt hva jeg tenker om det. Jeg føler jeg har relativt god kontroll, men samtidig vil jeg ikke være for "høy" på meg selv, det er sjeldent suksess. Så jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre, eller hvordan og hvor mye jeg burde øve. Jeg vil ikke ende opp med en dårlig karakter fordi jeg overvurderte meg selv.. Nå skal jeg ikke klage for mye, det hadde vært mye verre om jeg hadde vært helt clueless, men vi har alle våre problemer å slite med, så litt småklaging er vel lov?   

 • 22.11.2015 - 14:30
22.11.2015Jeg har så smått begynt å pynte litt til jul. Da jeg var i byen for litt siden, kom jeg over disse søte små grenene med kongler og bær på. Jeg har jo tidligere dekorert med små blomster, men nå synes jeg det var på tide å pynte med litt sesongvarer. Det ble litt koseligere da.  Neste helg er det jo første søndag i advent, så jeg er i full gang med å planlegge adventsstaken min også. Jeg tenkte å gå for noe i samme stilen som resten, altså grønne grener, kongler og litt røde bær. 

Flere som har ønsket julen velkommen? 

 • 21.11.2015 - 20:23
21.11.2015Denne lørdagen har vært såå bra. Lang sløv morgen, med god frokost og litt tv, etterfulgt av lunsj på Invit. Jeg bestilte cappuccino og dages bruschetta med kylling og tomat, det var helt nydelig. Jeg tror faktisk det er noe av det beste jeg har smakt. Virkelig noe å anbefale til alle dere matglade mennesker der ute. Det ble også litt julegavehandling i byen før vi dro videre til Slettvoll for å hente stoffet mitt. Nå er det ikke lenge igjen til spisestuen er ferdig, og jeg gleder meg sånn til å vise dere ! 

Nå er det taco som står på menyen, og om jeg får viljen min blir det en eller annen julefilm på skjermen i dag.

Hva skal dere i kveld?  

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits