• 03.12.2012 - 20:13
03.12.2012

Hei og hallo! Har ikke stort å skrive i dag. Daffeklærne er på, håret er oppsatt og jeg ser ut som, ja jeg vet ikke, men føler hvertfall ikke for å stille meg opp forann kameraet. Men siden det kun er lekser jeg holder på med så kunne jeg faktisk ikke brydd meg mindre. 

Som den umotiverte leksegjøreren jeg er tar jeg meg GODE pauser inn i mellom, og her er resultatet av slike pauser

Ha en fin kveld!

xoxo

 

  • 02.12.2012 - 20:40
02.12.2012

Spilte konsert i dag og da var kleskoden nisse, så ja her er dagens outfit

Etter konserten har vi som tradisjon å gå i fakkeltog og i år var ingen unntak. Like kaldt og like redd for faklene som vanlig, men det er slik det skal være.  Når vi da kom oss inn i varmen igjen var det kaker, gløgg og julegrantenning som sto på agendaen. Synes disse konsertene alltid er like koselige, det er kjempe mange som kommer for å høre på, noe som er veldig hyggelig,  og julestemningen kommer for fult. Tror faktisk ikke det hadde blitt ordentlig jul uten!

Litt bilder:Ha en fortsatt fin dag!

xoxo

  • 01.12.2012 - 21:42
01.12.2012

Heihei, i dag har jeg ikke gjort så mye spennende, har øvd en del til konserten i morgen og så har jeg vært ute å spist med familien. Vi dro på Orient, en kinesisk restaurant midt i Ålesund med verdens beste mat!! Tenkte jeg skulle benytte denne anledningen til å pynte meg litt så jeg fant frem en gammel blazer fra Bikbok som nesten aldri er brukt. Dette tok jeg så klart bilde av, men siden det er desember og mørkt ute ble bildene bare helt merkelig så da var speilbilder eneste løsning. 

Hahah, så det ikke før nå, men det ser ut som jeg har den ølmagen. hahah, er heldigvis bare kjolen som har krøllet seg opp, hahah..

Nå tenker dere sikkert WTF, sa hun pyntet seg litt... Men hadde faktisk på meg høye hæler, lakkveske og rød leppestift.

Nå skal siste del av lørdageskvelden nytes på sofaen med julebrus og julekaker og jeg skal bare slaske meg, må jo lade opp til morgendagen...!

xoxo

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits