• 31.12.2015 - 14:20
31.12.2015Da jeg var på Moa for et par dager siden valgte jeg å bruke litt av julepengene mine på pulsklokke. Jeg har ønsket meg det veldig lenge, men har liksom aldri gjort noe med det. Først nå etter ca ett og et halvt år er ønsket innvilget. Jeg kom også over et sett med treningstrikk til en billig penge, så da ble det også med hjem. Jeg kjenner jeg gleder meg til å sette igang med treningen igjen, og vet med meg selv at 2016 blir et bra år !

 • 30.12.2015 - 18:34
30.12.2015Kåpe: Object  Skjørt: Zara  Genser: Bikbok Sko: Eurosko  Veske: Nine West 

 • 30.12.2015 - 12:00
30.12.2015

De siste dagene har gått i ett. Jeg har faktisk ikke  logget på pcen på over fire dager, noe som er ganske uvanlig, men skikkelig deilig. Søndag tidelig på morgenen dro vi på hytta. Vi hadde ikke så mye tid der inne, men den lille tiden vi hadde ble brukt til juletrejakt, aking, brettspill og kos.  Skal si det var godt å logge av litt, og ikke tenke på så veldig mye. 

Mandag gikk turen videre til Fosnavåg. Der ble det Tapaskveld sammen med Julia og noen av hennes venninner. Det var utrolig koselig, og for ikke snakke om maten, det var så utrolig mye godt der. Jeg klarte virkelig ikke begrense meg. Jeg tror nesten aldri jeg har vært så mett i hele mitt liv, men det var absolutt verdt det. I tillegg var det en fryd for smaksløkene å endelig få noe annet enn julemat og norsk tradisjon. For all del, jeg elsker julemat, men det er godt med litt annet inn i mellom, selv nå i julen. Uansett, det  ble en morsom kveld med litt forskjellige spill og prat. Tror faktisk vi satt oppe til nærmere halv fire og spilte spill, og det merket jeg på kroppen dagen etter.

I går kveld hadde vi et lite "selskap" her hjemme, noe som var utrolig koselig. Mye god mat, og enda mer spill, haha. Tidligere på dagen var jeg på Moa og kjøpte litt småtteri for pengene jeg fikk til jul, og jeg tenkte å vise dere innkjøpene senere i uken. 

Litt bilder fra dagene på hytta 

 


 • 29.12.2015 - 15:25
29.12.2015
Business
En kombinasjon som virkelig faller i smak hos meg.
Løse plagg kombinert med "herresko" og rette linjer, stort bedre kan det ikke bli. 
 • 28.12.2015 - 17:08
28.12.2015Her har jeg samlet opp noen av mine favorittantrekk fra de siste månedene. Jeg ser nå at nesten alle bildene er tatt på akkurat samme sted, men jeg har som mål for det nye året å være litt mer kreativ når det gjelder akkurat dette. Litt utfordrende er det når jeg bor i byen og helst vil ta bilder skjermet fra folk, men vil ta bilder et sted hvor det er gode lysforhold og som helst være i ly for vinden. Jeg må nesten bare prøve meg frem.

Jeg ser selv at antrekksbilder som er tatt på ulike steder og fra ulike vinkler er mye mer spennende enn mine "stille seg opp rett foran kamerastativet og holde samme pose bilder". Det er virkelig rom for læring, og jeg skal ta til meg så mye som mulig det kommende året. 

Hvilket antrekk likte du best?  

 

 • 27.12.2015 - 14:53
27.12.2015

For øyeblikket befinner jeg meg på hytta sammen med familien og Kristian. Vi skal bare være en natt denne gangen, men jeg tror vi skal få tid til å kose likevel. Jeg synes det alltid det er så befriende å komme inn hit og bare nyte en verden uten teknologi. Vi har strøm og vann, men har verken tv eller Internett. Som 13-14 åring var dette et "mareritt", men nå som jeg har blitt litt eldre forstår jeg bedre at det er viktig å logge av en gang i blant, og ikke alltid være tilgjengelig. De neste 24 timene blir det spill, god mat, skiigåing, aking og masse masse kos før vi reiser hjem igjen. 

Jeg har i grunn gått rundt i joggebukse, slappet av på sofaen, sett film og stappet i meg en hel del usunnheter de siste dagene. Det betyr lite bilder og lite interessant å fortelle dere. Jeg har heller lyst å dele litt inspirasjonsbilder. Slike bilder gir i alle fall meg en hel del inspirasjon, og mye motivasjon til å sette sammen kule antrekk. Flere som skal på hyttetur? 

 • 26.12.2015 - 14:35
26.12.2015Til jul fikk jeg et par tøfler i ekte selskinn. Jeg har brukt de så og si hele tiden siden jeg fikk dem, og jeg har virkelig forelsket meg i dem. De er så gode og varme, og jeg tror man skal lete lenge etter noe som er bedre. Jeg husker jeg fikk lignende tøfler fra mormor når jeg var liten, flere par faktisk, så da var det litt ekstra gøy når disse lå under treet.

I dag blir det julelunsj sammen med farmor og farfar, før jeg senere i kveld skal på rekekveld hos en venninne. Det blir kos. Alle først skal jeg tulle meg inn i pelspledd, ta på meg seltøflene, lese magasiner, og kose meg med noe varmt i koppen. Livet nå i jule er herlig, det er ikke annet å si! 

Fikk dere noe fint til jul? 

 • 25.12.2015 - 14:07
25.12.2015Jeg vil titte innom en liten tur for å si hei og hallo. Her i huset er det ordentlig god julestemning, og livet er i grunn ganske bra. Pysjen er fortsatt på, og jeg regner med den blir det resten av dagen, for her går det i film, spill, god mat og kos med familien. Ellers vil jeg bare si at gårsdagen var helt fantastisk. Jeg fikk mange fine gaver, spiste mye god mat, og koset meg masse. Jeg hadde en super dag og håper alle andre også sitter igjen med samme følelsen.
Ha en strålende første juledag, kos dere masse og nyt roen. 

 • 24.12.2015 - 17:59
24.12.2015

Denne kjolen har jeg brukt ganske mange ganger, men jeg blir aldri lei. Den er så klassisk og elegant, i tillegg er blå en av "mine" farger. Jeg er ikke så veldig glad i dype utringning som viser altfor mye, heller ikke at kjolen er altfor kort, jeg liker at det er litt "classy". Det er denne, og jeg tror det kan bli fint med gulltilbehør, sorte pumps og rødlilla lepper til julemiddagen i kveld. I tillegg går jeg for store lokker for å gjøre hele antrekket enda mer elegant.

God jul til dere alle! Håper kvelden blir magisk. 

 • 24.12.2015 - 14:03
24.12.2015

God morgen, og god jul til dere alle. Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med julefilmer, i mens jeg venter på at klokken skal nærme seg fem og det er middagstid. Det er så koselig, sitte i pysjen, forann tven med en hel del godt å spise foran seg. Vel og merke ikke godteri for min del, men julekaker og frukt fungerer det også. 

Tradisjonene tro ble det julestrømpe i år også, men siden jeg ikke spiser godter måtte nissen aka mamma og pappa være litt kreativ denne gangen. I år var julestrømpen fylt opp med flere ulike magasiner, noe som passer perfekt i disse dager. Hva er vel bedre enn å sitte timesvis på første juledag å lese? Det er i alle fall min plan, og med så mye godt lesestoff har jeg virkelig noe å se frem til. Nå aller først skal jeg kose meg enda mer med julefilmer, litt julebesøk, før det blir middag og gaver senere i kveld. Jeg håper alle sammen får en strålende julaften, og koser dere mye! Vi snakkes!

 • 23.12.2015 - 19:05
23.12.2015


Ingenting er som en Virgin Mojito, altså mojito uten alkohol, på en helt vanlig ukedag. Her om dagen kom jeg over litt frisk mynte på Rema, og da klarte jeg ikke dy meg. Da tok jeg like gjerne med meg en flaske Sprite brus og et par lime, og fikk jeg en super start på kvelden. Når man først skal kose seg med brus, kan man like gjerne bruke noen få minutt ekstra på å gjøre den enda bedre. Jeg knuste isbiter og mynte i blenderen, sammen med saften av en lime og en klype sukker. Dette helte jeg over i et glass og tilsatte Sprite. Det tar maks fem minutter, og resultatet er hundre ganger så bra som et glass med vanlig brus. Bør absolutt testes ut !

 • 23.12.2015 - 11:43
23.12.2015

God lillejulaften til dere alle !Hva er vel ikke bedre enn å gi bort pakker man virkelig er stolt av? Pakker man har lagt tid å kjærlighet i er mye hyggeligere å levere fra seg, enn en man har røsket med seg uten egentlig å vite hva man har kjøpt. Det synes i alle fall jeg. I år har jeg brukt litt ekstra tid på innpakningen, nettopp fordi jeg ønsker å glede andre. Jeg vil at folk skal sette pris på gavene de får, og jeg vil at de virkelig skal bli glad. Gaveinnnpakking har også gitt meg julestemning og ro.  Jeg satt i over tre timer å pakket gaver og hørte på julemusikk, og lot tankene surre fritt. Det er så deilig å bare nyte fridagene og bare la julefreden senke seg. For meg har kreativt arbeid alltid hjulpet på stress. Jeg kobler helt av, jeg er i min egen lille verden, og lar alle bekymringer ligge. Alle irrelevante ting forsvinner, og jeg fokuserer på det som er viktig. Jeg fokuserer på de som er viktige for meg. Alt annet legges Takk Gud for denne frisonene, uten den vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. 

Håper aller får en fin jul, og roer helt ned. 

 • 22.12.2015 - 19:36
22.12.2015

Løs bukse, løs skjorte, perfekt til jobb. Jobb, det er stort sett det drevet med i hele dag. Jeg startet med en del bloggarbeid i dag tidelig, før jeg brukte ettermiddagen på min vanlige jobb. Ganske hektisk, men vanvittig deilig å få unnagjort litt. Nå kan jeg ta ferie med god samvittighet, og slippe å bekymre meg for noe. Jeg hater å ha ting hengende over meg når jeg har fri. Jeg liker å være 100% fokusert på skole og jobb når det er det som teller, og til gjengjeld ta 100% ferie. Er dere ikke enig? 

.Jeg har kommet frem til mamma og pappa, og er veldig glad for å være hjemme igjen. I kveld skal jeg bare slappe av og prøve å få litt julestemning. Med regnværet som herjer her på Sunnmøre er det ikke mye som minner om jul, så julefilmer og impulser utenfra er gull verdt. En kopp med julegløgg og julekaker slår heller aldri feil. Koseklærne er i alle fall kommet på, så får jeg se hva kvelden bringer. 

Ha en fin kveld! 

 • 22.12.2015 - 15:26
22.12.2015Alle julekulene er fra Søstrene Grene og krukken er fra Bare Fint.

Jeg elsker julepynt og sparer ikke på noe. Julen er den absolutt beste tiden av året, så hvorfor ikke nyte den fult ut? Her i huset er det i alle fall pyntet med nisser, lys og en haug med julekuler. Akkurat slik jeg liker det. 

Flere som er like glad i jul og julepynt som meg? 

 • 21.12.2015 - 21:11
21.12.2015


go to Panama. 

Reiselysten er som alltid stor og i disse dager drømmer jeg meg vekk i vakre bilder fra Panama. Fy søren for et spennende land, og så undervurdert. Nå har jeg aldri vært der selv, men basert på andres erfaringer virker det som det perfekte destinasjon, og jeg vet med meg selv at dit skal jeg, snart. Jeg føler i grunn hele Mellom-Amerika er ganske undervurdert, rett og slett på grunn av manglende kunnskap. Dette vil jeg gjøre noe med. Så mye vakker natur, så mange flotte byer, så mye kultur, så mye som fortjener å bli sett. Så mye jeg ønsker å få sett. Men aller først skal jeg feire jul og nyttår, så drømmene skal legges bort nå de siste ukene av 2015,  og jeg skal nyte de neste dagene med familie og venner. Drømmer og reiselysten får jeg heller ta igjen ut på nyåret. 

Noen flere som har lyst ut å reise? 

 • 21.12.2015 - 16:36
21.12.2015

Nå var det godt å endelig få sette seg ned! Jeg og onkel har flydd rundt på stort sett alle matbutikkene i hele Ålesund for å handle inn alt vi trenger til jul, og jeg skal love dere det ble en del poser. Julegodt, nøtter, pølser, ribber, brus og egentlig alt annet som kanskje ikke er nødvendig, men samtidig hører med i julen. Vi var heller ikke de eneste som hadde tatt turen ut i dag, alle butikkene var overfylte og køene var lange som bare det. Det er likevel noe koselig med det, julehandel med overfylte butikker og titalls av bekjente. Er dere ikke enige?Da vi var ute å handlet var pappa så snill og hjalp meg å vaske her i leiligheten. Vasking og rydding har virkelig blitt nedprioritert de siste dagene ettersom alle vennene mine har kommet hjem til jul, og jeg nettopp er ferdig med eksamen. Lysten på enda mer arbeid har vel heller ikke vært stor om jeg skal være ærlig. Nå er det i alle fall rent og pent her, og jeg er i grunn klar for jul. 

Vi slo til med ordentlig god og usunn lunsj, det er jo bare jul en gang i året.

I kveld skal jeg pakke inn gaver, lage karameller, se en eller annen julefilm og pakke bagen, for i morgen drar jeg hjem til mor og far. Det skal bli koselig å kunne komme hjem, være gjest, og ikke hele tiden måtte gjøre alt selv. Det har jeg savnet litt. Det er jo veldig fint å bo for seg selv, men det er godt å ha noen rundt seg en gang i blant, spesielt nå i julen. Jeg synes i grunn ganske synd på alle voksne der ute som må stelle i stand alt til jul selv. Jeg blir helt skjelven bare av tanken, og krysser fingrene for at det er lenge til det blir min tur. Jeg foretrekker å være medhjelper jeg, heh!

(Jeg må bare beklage bildene jeg legger ut for tiden. Her i byen regner det stort sett hele tiden, og det skaper litt utfordringer på fotofronten. Dere bloggere kjenner dere helt sikkert igjen) 

Har dere hatt en bra dag? 

 • 20.12.2015 - 12:53
20.12.2015-Fjerde søndag i advent, og bare få dager til jul. Hvor blir tiden av?-

I dag våknet jeg tidlig, bare for å kunne nyte søndagsfrokosten ekstra lenge. Tradisjonen tro ble det kakao også i dag. Jeg er vandt til helt hjemmelaget kakao, med melk, kokesjokolade og litt kaffe hver søndag i advent, men når det er kun meg selv å lage til blir det ofte litt enklere løsninger. Jeg er sikkert ikke den eneste som har erfart at det virkelig er et herk å lage mat kun til seg selv. Så lang tid for så lite, og  i tillegg blir det alltid rester. Til bursdagen min fikk jeg to pakker med Whittard kakao, en med mint og en en med kun sjokolade. Begge er helt nydelige. For meg som elsker kakao har disse virkelig vært til nytte, for nå kan jeg enkelt lage til kakao til kun en person, som i tillegg smaker helt himmelsk. Her er det ikke snakk om noe Toro Rett i koppen kakao, dette smaker ordentlig varm sjokolade og ert kjempe enkelt å lage. 

Et lite tips fra meg til dere, test ut denne kakaoen. 

 • 19.12.2015 - 18:28
19.12.2015I helgen skal jeg i to bursdager, og jeg synes alltid det er kjekt å legge litt ekstra innsats i gavene. Jeg liker spesielt godt å bruke tid på innpakning, ikke fordi jeg føler jeg må, men fordi jeg synes det er kjekt. Denne gangen ble det gull, svart og litt hvit, og jeg synes selv de ble nokså søte. Julegavene har jeg ikke pakket inn enda, men satser på å få gjort det i morgenkveld. Å spille høy julemusikk og pakke inn gaver er alltids koselig. Det ser jeg frem til 

Ha en fin kveld alle søte! 

 • 19.12.2015 - 12:11
19.12.2015I løpet av de siste dagene har jeg fått veldig mye fint i julekalenderen min, blant annet to nye kopper og en pakke sugerør, begge fra Greengate. Koppene gjør seg godt i kjøkkenhyllen med tanke på at jeg får inn enda flere røde elementer. Sugerør er alltid greit å ha, jeg tror faktisk jeg skal bruke noen av de til årets julegaveinnpakking også. Har sett at flere andre bloggere har gjort dette, og jeg synes det ble skikkelig stilig. 

Hva synes du?

 • 18.12.2015 - 14:44
18.12.2015
Poncho

 

Et eksklusivt men pent antrekk. Det er klassisk, men ikke kjedelig. Det er et perfekt antrekk i mine øyner. Selv sitter jeg sofaen med shorts en stygg kosegenser, håret er oppsatt og jeg er helt uten sminke. Det er deilig en gang i blant. Selv om antrekket tilsier det, har det har vært langt i fra en sløv morgne, jeg har fått gjort unna mye arbeid og kan ta juleferie med god samvittighet. Jeg hater virkelig å ha ting hengende over meg når jeg egentlig har fri, så da er det greit å  gjøre seg ferdig med de viktige oppgavene først, og så nyte livet etterpå.
Jeg bør sikkert snart hoppe i dusjen og komme meg avgårde snart. Jeg skal hjem til mamma og pappa, og i dag er det lefsebaking og håndballkamp som er på agendaen. Kanskje vi slår til å lager litt konfekt også, om tiden strekker til. 
Hva skal dere i dag? 
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits