hits
 • 22.02.2016 - 18:39
22.02.2016

Jeg ser silkeskjerf har blitt veldig populært den siste tiden, og det med god forståelse. Jeg synes det fresher opp antrekket, i tillegg til at det er veldig klassiskt. Selv synes jeg det er skikkelig stilig både rundt halsen og på vesker.

I stede for å bruke penger på å kjøpe et helt nytt og dyrt silkeskjerf, gikk jeg gjennom noen av skuffene med gamle klær her hjemme. Det er utrolig hva man finner hvis man leter. Jeg kom blant annet over to skjerfene, et som er sort og hvit, og ett i gul-og gullfarger. Det gule tror jeg kan bli stilig til hvit skjorte og enkle jeans, i mens det sorte og hvite tror jeg kan passe godt sammen med litt farger, enten det er på klær eller tilbehør. Slike "plagg" som dette har jeg virkelig lagt elsk på, sånne som kan endre hele utrykket på antrekket.   

 • 22.02.2016 - 14:06
22.02.2016

Er det bare jeg som får en hel masse inspirasjon og nye idéer til antrekk av slike bilder? 

 

 • 16.02.2016 - 15:19
16.02.2016Strikk og skinn passer godt i lag, uansett årstid. I dag fant jeg frem denne herlige askerosa strikkegenseren som jeg ikke har brukt på år og dag, og kombinerte den med et par skinnbukser. Å blande eldre plagg med noe av klesskapets nyere tilskudd er alltid kjekt, da får man et mer personlig preg på antrekket, og stilen sin. 

 

 • 11.02.2016 - 19:12
11.02.2016

Hei til dere! Jeg regner med jeg ikke er den eneste som har Instagram som favorittapp? Og jeg regner med jeg ikke er den eneste som drømmer meg vekk i alle de fine bildene heller? Selv er jeg ikke så veldig aktiv på Instagram, jeg deler et bilde eller to i uken, men mange av de jeg følger oppdaterer flere ganger om dagen, og det synes jeg er så kjekt. Jeg har et lite håp og et mål om å bli flinkere på Instagram, ta bedre bilder, kulere locations, hyppigere oppdateringer, og alt annet som gjør en Instagramkonto bra. Om dere har lyst å følge meg på vei mot en bedre Instagram kan dere gjøre det på @marienilsen og @bjorkely.

Det jeg egentlig skulle fortelle dere om, er tre av mine favoritt Instagramkontoer. Alle tre er ganske inspirerende, og jeg har fått mange innspill til nye antrekk, spesielt fra Viewsofnow. Ellers synes jeg Nika Turkcovic ser så koselig ut, og Emilys konto er preget av stilfulle og kule bilder. De passer meg perfekt, og gir meg en hel masse inspirasjon i hverdagen. Har dere noen favoritter å dele med meg? 

 • 24.01.2016 - 19:22
24.01.2016
Wild

 

Sko har så utrolig mye å si for et antrekk. Nå til våren ønsker jeg meg et par loafers i leopardmønster. Ganske spesielt, men det er kjekt å av og til kunne være litt "crazy". 
 • 15.01.2016 - 17:05
15.01.2016

Hei og god fredag til dere alle! Er det ikke deilig med helg? Det synes i hvert fall jeg! Selv om skoleåret så vidt har begynt og jeg egentlig ikke har gjort så veldig mye, kjenner jeg at det tærer på kreftene allerede og jeg er helt utslitt når fredagen kommer. Jeg har fremdeles ikke vendt meg helt til å våkne klokken halv syv hver morgen, og tror i grunn det er grunnen til at jeg har lite energi. Energi eller ikke, i kveld skal jeg i 20-årsdag til Julia. Jeg gleder meg skikkelig, og jeg tror det blir en veldig koselig feiring. Kveldens antrekket er funnet frem allerede, selv om jeg tror jeg må ofre de høye hælene til fordel for sko som egner seg i snø. Heh, jeg liker veldig godt å pynte meg, som dere sikkert har skjønt,  men med is og sørpe på veiene, må jeg prøve å være litt fornuftig. Når det gjelder overskriften. Kristian synes denne jakken er styggeste jeg eier, og har valgte å døpe den for "The Chicken Jacket". Jeg kan på en måte forstå hvorfor. Haha. Håper dere får en strålende kveld, og nyte helgen! 

 • 13.01.2016 - 13:40
13.01.2016

Jeg er stor fan av enkle t-skjorter, gjerne hvite. Den kan kombineres med alt, både til hverdags og fest, og det slår aldri feil. Det er ikke ofte jeg kjøper klær med trykk på, men akkurat denne falt jeg for. Jeg tror den vil passe godt til både jeans og sneakers, og med hverdagsskjørt og skoletter. 

Flere som er glad i enkle t-skjorter? 

 • 10.01.2016 - 18:13
10.01.2016
Classy

 

Jeg elsker enkle antrekk, men som i tillegg har noe ekstra ved seg. Jeg liker ikke for mange detaljer, men det må være litt spenstig også. Antrekket over er forsåvidt ganske enkel, men sløyfen i halsen på blusen, og detaljene på skoene gir det likevel et eget preg. I mine øyner ville dette vært et veldig greit skole og jobbantrekk. Det er både behagelig og det ser elegant ut. 
 • 09.01.2016 - 12:58
09.01.2016Denne vesken kjøpte jeg da jeg var i Firenze i fjor. Jeg har lenge siklet etter Malene Birger veskene, men med tanke på at så og si alle har den, er det ikke like stas lenger og jeg kjenner ikke behovet for å kjøpe den. Vesken er helt nydelig, for all del, men for meg er det ikke det samme dersom jeg møter ti andre med samme vesken. Da vet liksom alle hvor den er fra, hva den koster osv. Men ja, da jeg var i Firenze kom vi over en liten lokal butikk som lagde helt nydelige vesker i alle størrelser og fasonger. Dette kunne vi ikke gå i fra, så jeg og mamma ble enige om å kjøpe en veske på deling. For meg var det viktig at vesken hadde godt med plass, slik jeg kunne ha med meg for eksempel pc eller litt skolebøker, eller bare hverdagsting som sminkeveske, hårbørste, lommebok og nøkler. Samtidig ville jeg ikke ha den for stor, slik at det ser ut som jeg drasser med meg en stor bag. Da landet valget på denne blå og brune vesken. Den har ca samme størrelse som Malene Birger veskene, de er faktisk nokså like, men denne er jeg ganske sikker på ingen andre i Ålesund har. Det synes jeg er mye gøyere. Jeg liker å ha litt spesielle ting som man ikke finner i alle butikker eller nettbutikker. Flere som er enige med meg?  • 08.01.2016 - 12:57
08.01.2016Selv om jeg er i vår-og sommermodus må jeg nok finne meg i at det fortsatt er vinter og at det mest sannsynlig vil være slik i alle fall et par måneder til. Som et lite plaster på såret, og som en ekstra jule/nyttårsgave til meg selv klikket jeg hjem et nytt skjerf. Jeg synes dette skjerfet fra Holzweiler er helt PERFEKT. Jeg elsker fargene, jeg elsker materialet og jeg elsker størrelsen. Det er rett og slett amazing. Jeg tror dette, eller jeg vet at dette vil bli mye brukt fremover, både til skinnjakke og kåpe. Det er ingen fare for at det blir for varmt den nærmeste tiden, så jeg ser frem til flere uker sammen med min nye kjærlighet. 

Likte du det? 

 • 29.12.2015 - 15:25
29.12.2015
Business
En kombinasjon som virkelig faller i smak hos meg.
Løse plagg kombinert med "herresko" og rette linjer, stort bedre kan det ikke bli. 
 • 28.12.2015 - 17:08
28.12.2015Her har jeg samlet opp noen av mine favorittantrekk fra de siste månedene. Jeg ser nå at nesten alle bildene er tatt på akkurat samme sted, men jeg har som mål for det nye året å være litt mer kreativ når det gjelder akkurat dette. Litt utfordrende er det når jeg bor i byen og helst vil ta bilder skjermet fra folk, men vil ta bilder et sted hvor det er gode lysforhold og som helst være i ly for vinden. Jeg må nesten bare prøve meg frem.

Jeg ser selv at antrekksbilder som er tatt på ulike steder og fra ulike vinkler er mye mer spennende enn mine "stille seg opp rett foran kamerastativet og holde samme pose bilder". Det er virkelig rom for læring, og jeg skal ta til meg så mye som mulig det kommende året. 

Hvilket antrekk likte du best?  

 

 • 27.12.2015 - 14:53
27.12.2015

For øyeblikket befinner jeg meg på hytta sammen med familien og Kristian. Vi skal bare være en natt denne gangen, men jeg tror vi skal få tid til å kose likevel. Jeg synes det alltid det er så befriende å komme inn hit og bare nyte en verden uten teknologi. Vi har strøm og vann, men har verken tv eller Internett. Som 13-14 åring var dette et "mareritt", men nå som jeg har blitt litt eldre forstår jeg bedre at det er viktig å logge av en gang i blant, og ikke alltid være tilgjengelig. De neste 24 timene blir det spill, god mat, skiigåing, aking og masse masse kos før vi reiser hjem igjen. 

Jeg har i grunn gått rundt i joggebukse, slappet av på sofaen, sett film og stappet i meg en hel del usunnheter de siste dagene. Det betyr lite bilder og lite interessant å fortelle dere. Jeg har heller lyst å dele litt inspirasjonsbilder. Slike bilder gir i alle fall meg en hel del inspirasjon, og mye motivasjon til å sette sammen kule antrekk. Flere som skal på hyttetur? 

 • 18.12.2015 - 14:44
18.12.2015
Poncho

 

Et eksklusivt men pent antrekk. Det er klassisk, men ikke kjedelig. Det er et perfekt antrekk i mine øyner. Selv sitter jeg sofaen med shorts en stygg kosegenser, håret er oppsatt og jeg er helt uten sminke. Det er deilig en gang i blant. Selv om antrekket tilsier det, har det har vært langt i fra en sløv morgne, jeg har fått gjort unna mye arbeid og kan ta juleferie med god samvittighet. Jeg hater virkelig å ha ting hengende over meg når jeg egentlig har fri, så da er det greit å  gjøre seg ferdig med de viktige oppgavene først, og så nyte livet etterpå.
Jeg bør sikkert snart hoppe i dusjen og komme meg avgårde snart. Jeg skal hjem til mamma og pappa, og i dag er det lefsebaking og håndballkamp som er på agendaen. Kanskje vi slår til å lager litt konfekt også, om tiden strekker til. 
Hva skal dere i dag? 
 • 02.12.2015 - 19:49
02.12.2015
Casual

 

Klassisk, behagelig, og pent. Den perfekte kombinasjon. Og atter en gang er det pels og skinn som vekker interesse hos meg! 
 • 26.11.2015 - 21:48
26.11.2015Dette fikk jeg hjem i posten for noen uker siden. Det er ikke helt sesong for å bruke det enda, men jeg ser for meg at det kan bli fint til helt enkle t-skjorter eller gensere når det nærmer seg vår. Jeg finner nok også en anledning til å bruke det i løpet av vinteren om jeg kjenner meg selv rett. Kanskje med tykk strømpebukse, skoletter, og en oversized genser.


Jeg kjørte Julia hjem for litt siden.Vi hadde en koselig ettermiddag i byen, med middag på tante Bruun og litt småhandling på Søstrene Grene, etterfulgt av Lovlig Blond hjemme hos meg. Jeg trengte virkelig en kveld som dette etter den uken jeg har hatt.

Håper dere har hatt en fin kveld!

 • 25.11.2015 - 18:23
25.11.2015

For dere som leser innlegge på mobilen, trykk på bildene for full størrelse !

Basics

 

 

Basics 2

Her har jeg samlet opp litt som jeg synes gjør seg i høst- og vintergarderoben. Det er mest basicklær, men det er igrunn det jeg liker best å kle meg i. Det kan være kjekt med noen få plagg som fresher litt opp, men for mye av det synes jeg ikke så mye om. Jeg holder meg ofte til det enkle. 

Har dere noen favoritter denne sesongen? 

 • 25.11.2015 - 12:20
25.11.2015

wearing this

FUR

 

Kombinasjonen av skinn og "pels" er bare helt nydelig. Gull har også blitt en favoritt denne sesongen, og gjerne kombinert med en lilla/rød leppestift. Alt så klart avhengig av hva man kler, men for meg er dette den perfekte kombinasjon. Nå vil jeg ikke påstå at dagens antrekk ser ut som det over. Jeg sitter i sofaen med håret i en ball, i kledd Paul Frank pysjbukse, med gode ullsokker på føttene. Er det eksamenstid så er det eksamenstid. Jeg vurderer sterkt å skifte før jeg reiser hjem i dag, men samtidig er dette antrekket litt for komfortabelt. Hehe. Nå blir det rester av hjemmelaget pizza til frokost, og en stor kopp med herlig cappuccino, før jeg setter meg ned med mattebøkene igjen. 

Ha en strålende dag !
 • 14.11.2015 - 18:20
14.11.2015Skinnbuksen jeg kjøpte på Vila har blitt mye brukt denne sesongen, og den har blitt en favoritt i klesskapet. Jeg elsker plagg som kan kombineres med mye forskjellig, og som både kan brukes til fest og hverdags. Det gjør alt så mye enklere. Over ser dere tre av mine favoritt antrekk med skinnbuksen, et til fest, et til bylørdag og et typisk skoleantrekk. 

Har dere noen spesielle favorittplagg? 

 • 09.11.2015 - 22:19
09.11.2015Ha en strålende mandagskveld videre !

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign