• 28.01.2016 - 18:47
28.01.2016

I dag er en sånn dag hvor alt er svart og jeg bare har lyst å krøllen meg opp under dynen og ikke stå opp igjen på lenge. Jeg er trøtt, jeg er sliten og jeg er oppgitt. Livet er i grunn bedre enn noen gang, men i dag er jeg bare så sliten og lei. Jeg er lei av skole. Jeg er lei av å ikke forstå noe som helst. Jeg har nesten aldri kjent på den følelsen før, at jeg virkelig ikke forstår. Det gjør meg fortvilt og oppgitt, og jeg har mest lyst å bare grine. Grine i håp om at det hjelper, men jeg vet at det ikke gjør det. Det letter litt på trykket, men det kommer fort tilbake.

Dette skoleåret har vært et av de beste noen sinne, sosialt sett, men faglig har det vært tøft. Før jul gikk det egentlig veldig greit, men nå, nå er ingenting greit. Jeg vet det har mest med min egen innstilling å gjøre, men når motivasjonen er lik null. er det ikke lett. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd. Jeg alltid jobbet hardt på skolen, og egentlig alltid hatt motivasjon, men ikke nå. Fagene jeg har i år er heller ikke så vanskelig, så hvorfor jeg sliter sånn vet jeg ikke. Dette er jo fag jeg egentlig liker og har valgt selv, men nå virker det meste helt håpløst. Jeg har i grunn mest lyst å bare gi opp, men det skal jeg ikke. Jeg skal stå på, og jeg skal lykkes, men det kommer til å bli hardt. Det jeg trenger er en god dose motivasjon, viljestyrke, og positive tanker. Jeg liker egentlig ikke å klage over slike ting som dette på bloggen, men som jeg har sagt, jeg skal prøve å være litt mer personlig. Jeg skal være ærlig å si jeg har det vanvittig bra sånn ellers i livet, men på skolefronten mangler jeg motivasjon. Jeg er helt sikker på at jeg ikke er den eneste, så jeg håper og tror det er flere som kjenner seg igjen i hvordan jeg har det. 

Ellers vil jeg ønske alle en fin kveld, og håper der har det bra! I morgen skal jeg prøve å komme med litt mer motiverende ord, og vise dere at jeg egentlig ser ganske lyst på livet. 

 

  • 23.01.2016 - 11:25
23.01.2016

Dette innlegget var skrevet i går, men ble tydeligvis ikke postet.. 

1. Hvor gammel er du om 5 år? Gammel.. Neida, om fem år er jeg 24. Har hørt at man er på sitt beste i den alderen, så jeg ser ikke så mørkt på det.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Julia.

3. Hvor høy er du? 167.5, den halvcentimeteren er veldig viktig! 

4. Hvilken film så du sist? Huff, det husker jeg virkelig ikke. Det var sikkert en eller annen romantisk komedie på TV2 livsstil. Er egentlig ikke så glad i å se film, jeg foretrekker serier.

5. Hvem ringte du sist? Stokke AS, faktisk. 

6. Hvem ringte deg sist? Mamma

7. Hva stod det på den siste sms?en du fikk? "Gikk ned eg, heilt nedfryst bil..Kom når du e klar:)"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Ringe uten tvil. Sms tar så lang tid.

9. Hva er ditt favorittsted? Det er så mange plasser, men jeg tror after all, så må det være på toppen av hotellet vi bodde på i Firenze. Finere plass skal du lete lenge etter. 10. Hvilket sted foretrekker du minst? Alle plasser hvor det er mørkt og jeg er alene. Hehe, jeg er ganske mørkeredd. 

11. Når så du moren din sist? På onsdag.

12. Hvilken øyenfarge har du? Litt usikker faktisk. Jeg har en god blanding av blå, brun, grønn og litt gul, men det er vel kanskje blått som står i passet eller der man finner slik informasjon. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Driving home for Christmas- Chris Rea. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift.

15. Når våknet du i dag? 6:30, jeg liker å ha god tid om morgenen. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Godt spørsmål. Om ti år er jeg 29, jeg er vel kanskje gift, men om jeg har barn vet jeg ikke. Jeg er ganske sikker på at jeg har startet noe egent innen den tid, og håper jeg kan leve godt av det. Eller så tror jeg at jeg har pusset opp hele huset jeg bor i nå, reist rundt store deler av verden og studert en eller annen kul plass. Jeg er litt sær, men jeg har faktisk lyst å slå meg til ro i Ålesund, om jeg har gjort det om ti år er jeg langt i fra sikker på, kanskje jeg bor i utlandet. Hvem vet? 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Dette er egentlig litt flaut å si, men jeg var livredd for nisser. Ikke julenissen som kom på julaften, men fjøsnisser og den slags. Ellers var jeg kjemperedd for troll og andre skumle vesener. 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Et eller annet klipp Kristian viste meg av en fyr som sang kleine kjærlighetssanger til fremmede jenter. Haha, det vær sykt artig. 

19. Hva er din beste egenskap? Jeg bryr meg veldig om de rundt meg, og jeg passer på at alle har det bra. Jeg liker ikke å se andre ha det vondt eller føle seg utenfor. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er fryktelig utålmodig og rastløs, samtidig som jeg er veldig flink til å utsette ting. Feks tømme oppvaskmaskinene eller lese pensum.  

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover med klær, masse klær. Jeg fryser så og si hele tiden, så hvis jeg ikke sover med ullsokker og klær på, er det fare for at jeg fryser i hjel. neida, joda, det er ikke så gale, men dere skjønner..

22. Hvor mange puter har du i sengen? 3, en gigapute som jeg sover med hver natt, en gjestepute og min elskede pillow pet. 

23. Hva er det rareste du har spist? Smalahove, det var grusomt. 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Barføtt, utenom når jeg sover. Da må jeg ha på sokker.. Sært, jeg vet. 

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg ikke på noe. Jeg klarer ikke konsentrere meg med musikk..

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Saltkarmellis, eller jordbærsorbet. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er et skikkelig kakemenneske, så jeg spiser det meste, hehe. Får jeg velge helt fritt blir det gjerne noe med mye bær, slik som pavlovakake, eller sjokoladefondant. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har faktisk vunnet en del ting opp gjennom livet, men det aller største er turen til USA og Canada. Jeg lagde en video om den gylne regel, og den falt heldigvis i smak hos juryen. Turen til USA og Canada er nok en av de beste opplevelsene jeg har hatt. Så mange fantastiske mennesker og så mange opplevelser. Ellers vant jeg 7000 i lotto en gang. Det kom godt med.30. Liker du kaffe? JA! Jeg kunne ikke levd uten kaffe. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Kaffe og juice.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Jeg er veldig fornøyd med de fleste lærene mine på vgs, men den jeg likte aller best var nok Solveig i Økonomistyring.

33. Kan du spille poker? Jepp! 

34. Hva har du spist i dag? To skiver, og en yoghurt. (Dette er skrevet 14:30, så har sikkert spist en del siden det) 

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Joachim Rønneberg. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Radio Ålesund, det hører med hver morgen på vei til skolen. 

37. Vil du ha barn? Ja, men det er lenge til. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og Spansk. Og så er jeg brukbar i svensk og forstår dansk. 

39. Sover du på en spesiell side? Venstre siden. Alltid. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet. Hadde jeg bodd på en litt varmere plass hadde jeg badet i havet hver dag! 41. Hva bruker du helst penger på? Mat! Det er litt trist, men sant. Eller så er jeg ikke redd for å bruke penger på reise heller. 

42. Eier du dyrbare smykker? JA, har en ganske kostbar diamantring jeg fikk til konfirmasjonen min. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Det er så mye rart. Farmen er alltid kjekt, og så liker jeg godt KUWTK. Det er kjekt å se på noe som er fjernt fra min virkelighet. Jeg er også ganske opptatt av politikk, så jeg får også ofte med meg debatten. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? I dag skal familien ut å spise, og senere skal jeg og Kristian bare slappe av. Lørdag blir det nyttårsbord med NLU og søndag vet jeg ikke helt enda.

45. Kan du stå på slalom? Jepp, har stått siden jeg var tre. 

 46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være ærlig, og morsom. Folk som er høy på seg selv, kan bare ryke og reise.  Neida, men slik folk får jeg bare vondt av. Jeg blir ikke imponert av BMW og de stramme buksene liksom. 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? En eller annen samsung lyd. Den er i grunn ganske spesiell. 

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Jeg trener mye, og er avhengig av kaffe. 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En lighter. 

50. Er du sosial? Ja det vil jeg påstå. Jeg er veldig glad i å være sammen med gode venner, kjæresten eller familien, samtidig får jeg ikke panikk om jeg ikke har planer til en hver tid. Jeg liker godt å ha litt tid for meg selv, slik jeg kan lade batteriene, men jeg er ekstremt glad i å være med folk. 

  • 23.11.2015 - 19:36
23.11.2015

Hei til dere! Nå har jeg tatt meg tid til å svare på spørmålene fra spørsmålsrunden. 

Hva er favorittserien din? 

Jeg er virkelig en serieperson, og ligger gjerne en kveld alene på sofaen med noe kjekt på tven. Jeg har sett veldig mange forskjellige serier opp gjennom årene, men det er enkelte som har utmerket seg. Min absolutte favoritt er Gossip Girl, jeg trenger vel ikke forklare?  Ellers synes jeg White Collar er utrolig bra, og Drop Dead Diva er veldig koselig om du har lyst å bare slappe av og ikke tenke på så mye. Nylig så jeg The Carrie Diaries, som også er veldig koselig, men kanskje ikke så spennende. Jeg og Kristian ser også Nikita sammen, og jeg synes også den serien er utrolig bra og veldig spennende. Alt i alt er det Gossip Girl og White Collar som er mine favoritter. 

Favoritt reisemål? 

Hele verden, hehe, neida, joda. Dette synes jeg er et vanskelig spørsmål. Jeg har i løpet av mine 19 år opplevd, og besøkt, ekstremt mange forskjellige og vakre plasser, men likevel er det Italia som ligger mitt hjerte nærmest. Firenze og Desenzano del Garda  er nok mine favoritt plasser. Ellers er jo New York helt magisk. Følelsen av å stå på Top of the Rock og se utover byen er helt ubeskrivelig. Jeg synes også Stockholm er en veldig fin by, som mange, dessverre, undervurderer.

Favoritt sminke? 

Når det gjelder kremer og hudrens er Clarins absolutt det beste jeg noen gang har prøvd. Jeg har ikke annet å si enn at Clarins er fantastisk. Når det gjelder mascara har jeg prøvd ekstremt mye, og veldig mye er dårlig. Også de dyre merkene. Overraskende nok er Max Factor min favoritt og har vært det de siste fem årene. Jeg liker å prøve ut litt forskjellig inn i mellom, men jeg vender alltid tilbake til Max Factor. Ellers bruker jeg litt forskjellige sminkemerker, jeg bruker Chanel foundation, Bobby Brown brynskygge, Blush fra Rimmel og Solpudder fra Kiko. 

Must i vintergarderoben?

Jeg tenkte kanskje å lage et eget innlegg om dette, men kort oppsummert er det nok skjerf, ullgensere, fine skoletter og store ullkåper som er et must for meg denne sesongen. 

Hva studere du? Hvordan trives du? Er det vanskelig og angrer du?

Jeg studere økonomi og administrasjon på Høgskolen i Ålesund. Jeg har lenge drømt om Norges handelshøyskole og det var i grunn planen, men siste halvåret før vi skulle søke på skoler begynte jeg å vurdere Ålesund. Tidligere virket dette helt utenkelig, men jo mer jeg tenkte på det, jo mer fristende var det å blir værende i hjembyen min. Jeg hadde jo tross alt egen leilighet, det hadde jeg ikke hatt om jeg hadde flyttet til Bergen. Jeg satte likevel NHH på andrevalg, bare i tilfelle jeg skulle ombestemme meg, men det gjorde jeg heldigvis ikke. Så da ble de økonomi og administrasjon her i Ålesund.

Dette er et studie som passer meg helt perfekt. Jeg er veldig glad i tall og den slags, så da kan vel ikke økonomi passe bedre? Jeg trives utrolig godt på skolen. Jeg har fått mange nye og gode venner som jeg går godt overens med. Selve studieopplegget synes jeg er litt kjedelig, men jeg har hørt at det er veldig vanlig på første året. Jeg vet neste halvår også blir litt av det samme som nå, men andre året tror jeg blir bedre. Hvis ikke har jeg i alle fall en utveksling å se frem til på tredje året. 

Jeg synes ikke studiet er spesielt vanskelig nei. Jeg er ikke veldig glad i typiske lesefag, så de fagene synes jeg kan være litt utfordrende, nettopp fordi jeg ikke liker de. Matte og økonomidelen derimot synes jeg går ganske bra. Om du sliter i matte til vanlig, vet jeg ikke om dette er studiet for deg, men for all del, alt kan øves på. Det er ikke umulig. Og tilslutt, nei jeg angrer ikke. Jeg kunne faktisk ikke hatt det stort bedre. 

Hvem er dine nærmeste venner?

Jeg synes slike spørsmål er så vanskelige, for jeg liker ikke å rangere vennene mine. Så klart har man noen som er litt nærmere som man kan fortelle alt til, for meg er dette min kjære barndomsvenninne Catrine, men videre utover det er det vanskelig å si hvem som er de nærmeste. Jeg er like glad i alle vennene mine, håper det er et greit svar?

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen, og hvordan møttes dere?

Vi møttes gjennom en venninne av meg for ca tre år siden, og har vært sammen i nesten to og et halvt år♥

Hva er ditt mål i livet?

Jeg har veldig mange mål. Først og fremst er målet å være lykkelig, i alle fall så lykkelig som mulig. Dette innebærer å starte familie og ha de jeg er glad i rundt meg. I løpet av livet har jeg også lyst å reise jorden rundt, og få oppleve den vakre verdenen vi bor i. Når det kommer til jobb, så ønsker jeg å starte noe selv, som jeg og mine kan leve av. Jeg vil ikke være økonomisk avhengig av noe eller noen. Forhåpentligvis blir ikke dette altfor lenge til jeg har mitt eget firma ;) Ellers har jeg som mål å være god og snill med de rundt meg, og sette pris på alt jeg har. Man vet aldri når det tar slutt!

Favorittblogger?

Caroline Berg Eriksen, Eirin Kristiansen, Voe, Cath in the City og Angelica Blick. Jeg liker blogger som inspirerer!

Hva gjør du på fritiden? Trener du noe? 

Fritid? Hva er det? Neida, det har blitt litt sånn de siste to-tre ukene. Det har gått i ett med skolearbeid så jeg har ikke hatt så mye tid til overs, men det er jo ikke helt sånn til vanlig. Til vanlig pleier jeg ofte å være med vennen mine. Jeg bruker også mye tid på bloggen, jeg jobber, er med familie og kjæresten min. Om jeg har litt tid til overs en kveld sier jeg ikke nei til en alenekveld på sofaen heller. 

Når det gjelder trening, vil jeg påstå jeg trener ganske mye. Ikke de siste ukene vel og merke, men det har vært litt unntakstilstander. Vanligvis trener jeg ca tre ganger i uke, om ikke mer. Dette er en del av livet mitt jeg holder utenfor bloggen, for jeg har rett og slett ikke nok kunnskaper på dette området til å skrive noe om det. Jeg trener slik jeg liker å trene, om det er helt riktig fra boka vet jeg ikke, men det fungerer for meg. Jeg vil liksom ikke oppfordre til noe som kanskje er uheldig for kroppen. Så derfor holder jeg meg unna å skrive om trening og kosthold, fordi jeg faktisk ikke vet nok til å kunne oppfordre til noe.

 

Noe du lurer på til neste gang? 

  • 15.11.2015 - 20:52
15.11.2015

Hei. Jeg tenkte å kjøre i gang en liten spørsmålsrunde. Jeg får mange forskjellige spørsmål i kommentarfeltet, så da tenkte jeg å kunne samle opp alle svarene på et og samme sted. Om dere har noen spørsmål, spør i vei!Ha en fin kveld videre ! 

  • 09.10.2015 - 17:38
09.10.2015

♥ Bo en periode i Italia. Italia er mitt absolutt favorittland, det er ingen over og ingen i nærheten. Jeg elsker alt med landet, alt utenom Milano. Noen ganger lurer jeg på om jeg er født i feil land.  En av mine store drømmer, er å kunne kjøpe leilighet, hus eller vingård i Italia, men før den tid har jeg lyst å bo der for en kortere periode. Gjerne Firenze, min store kjærlighet. Tenk å våkne i den fantastiske byen hver eneste morgen. Da hadde livet vært komplett.

♥ Lære meg italiensk. Selv om språk aldri har vært min sterkeste side, skal jeg en gang i livet lære meg å snakke flytende italiensk. Synes det er greit å kunne litt mer enn bare hei og hade, spesielt når jeg skal bo der.  

♥ Gifte meg. Dette er vel noe de fleste ønsker å oppleve en gang i livet. Stort bryllup, den perfekte kjole, og den perfekte mann. Gifte meg skal jeg en gang, det er sikkert, men det blir lenge til.

♥ Kjøpe et gammelt hus med mye sjel. Jeg elsker interiør og overflateoppussing, så en gang i livet skal jeg kjøpet et gammelt hus, pusse det  opp, og gjøre det om til mitt eget. 

♥ Få barn. Her er det snakk om om minst ti år, hehe. Jeg vil oppleve verden på egenhånd først. 

♥ Starte noe eget. Dette har vært planen de siste tre årene, og jeg håper og tror dette er noe jeg skal få til. Så dere skal ikke se bort i fra at jeg har egen business om ikke altfor lenge. 

♥ Kjøpe en enveisbillett til en eksotisk plass. Jeg vil reise i flere uke uten egentlig å ha en plan. Jeg vil se hvor verden tar meg, se hva verden byr på, og bare leve litt uten mål og mening, før jeg ender opp igjen her i gode og trygge Norge. 

♥ Lage en egen kleskolleksjon. Et ganske overfladisk mål, men også min store drøm. Helt fra jeg og Catrine satt der med våre topmodel tegnebøker og lagde kjoler og skjørt i alle fasonger, har jeg visst at dette er noe jeg har lyst til her i livet. Så en eller annen gang skal jeg skape noe helt eget. Noe jeg kan være stolt over. 

♥ Delta i alpintkonkurranse. Her er det ikke snakk om OL, men en eller gang i løpet av livet har jeg lyst å delta i en litt større konkurranse. Målet er ikke å vinne, men faktisk bare å delta. Har funnet ut at storslalom, og eventuelt utfor, er de formene av alpint som passer meg best. Så jeg får se det litt an hva jeg velger. 

 

Har dere satt noen mål for livet? 

  • 07.10.2015 - 12:15
07.10.2015

♥Utnytte det fine høstværet og turmulighetene der jeg bor. Jeg er flaut dårlig på å gå tur. Det blir fort en tur på treningssenter fremfor å bruke naturen, og dette skal jeg prøve å få gjort noe med denne måneden.

♥Spise mer variert. Jeg skal prøve å eksperimentere enda mer med mat, og utfordre meg selv. 

♥ Komme meg gjennom pensum i Organisasjon og Ledelse. Om jeg ikke leser hele boken, skal jeg i alle fall ikke henge etter lenger. 

♥ Tømme klesskapet hjemme hos mamma og pappa. For øyeblikket har jeg to klesskap og det er bare stress. I løpet av måneden skal jeg få tatt med meg alle klærne ut i min egen leilighet, og prøve å få litt orden. 

♥ Sette av mer tid til vennene mine. I det siste har jeg vært veldig mye opptatt og har hatt ekstremt mye å gjøre, så det har vært lite tid til overs. Denne måneden skal jeg prøve å sett av mer tid, og prioritere, venner. Har ikke sett min beste venninne på over en måned. Dette er for gale. 

♥ Ta mange fine bilder til bloggen. Det er så vakkert ute nå når det er høst, så dette skal jeg utnytte. Finne litt nye steder å ta bilder på og eksperimentere med kameraet. 

♥ Dra på hyttetur. Det er mange måneder siden jeg var på hytta sist, så nå er det på tide å ta seg en tur. I tillegg er det eplesesong, så da er det ekstra kjekt å dra inn dit å få med seg litt norske epler hjem. 

♥ Gjenbruk. Sette sammen antrekk med gamle plagg, på helt nye måter. Det er så lett å si man ikke har noe å ha på seg, men sannheten er at klesskapet er fylt opp, og vel så det. Her er det bare å være kreativ.

♥ Ikke gå over budsjett. Jeg har vært veldig flink å satt opp månedsbudsjett, og har igrunn vært flink til å holde meg innenfor. Samtidig, de månedene jeg først går over er det lett å bruke enda mer, bare fordi jeg ikke "nådde målet" uansett. 

♥ Legge meg tidligere. Jeg begynner som regel på skolen klokken ti, så da får jeg sove "lenge" nesten hver dag. Det resulterer i at jeg ofte sitte oppe litt for lenge, og ender opp med like lite søvn som da jeg sto opp halv syv. Her må jeg skjerpe meg. 

♥ Holde det rent i leiligheten. Har forsåvidt vært grei på dette området, men det blir ofte overflaterydding. Så støvsuging under sengen og plasser jeg ellers ikke er så nøyen, og vaske det som tilsynelatende ser rent ut. 

 

Har du noen mål for oktober? 

  • 04.10.2015 - 18:15
04.10.2015

♥ Nytt sengetøy. Hva er vel bedre enn å være nydusjet  og legge seg i helt ren seng? 

♥Følelsen av å fly om kvelden. Dette er  noe av det vakreste jeg vet. Fly inn mot en ny og spennende plass, og det eneste du kan se er lysene fra de titusentalls hjemmene. Det er slikt som får meg til å tenke. Jeg tenker på alle de menneskene der ute som jeg ikke kjenner. Alle de menneskene som har sine egne liv, sine egne problemer, sin egen familie og egne tanker. Det får meg til å tenke på hvor liten jeg som person faktisk er, i denne store verden. 

♥ Å være den første i alpintløypen. De dagene når du er en av de første på fjellet, solen skinner og føret er perfekt. Det er de beste dagene. Da koser jeg meg ordentlig. 

♥ Tidlige morgener på urbane plasser. Det å se at byen våkner til live. Se alle menneskene i gatene, businessmen med stresskoffert, små barn på vei til skolen og de som enda ikke har tatt kvelden. 

♥ Kaffe. Enten det er kaffe her hjemme, eller på kafé, er følelsen god. Det aller beste jeg vet er cappuccino, laget med kaffebønner av god kvalitet, og toppet med melkskum som er steamet perfekt. LYKKE♥

♥ De første dagene av en ny årstid. Enten det er de første dagne av vår, og Toms og skinnjakken endelig kan brukes, sommer, og sommerkjolene pakkes frem, høst ,og de første dagene med skjerf, eller vinter, når årets første snø har falt. Det er noe helt spesielt med de første dagene. 

♥ Følelsen av å bety noe for noen. Enten det er noe man sier eller gjør. Følelsen av at andre setter pris på deg er gull verdt.

♥ Hyggelige samtaler med fremmede. Samtaler med en helt fremmed gjør meg som regel veldig glad. Enten det er på bussen, i heisen, i do kø eller bare på gaten, er følelsen god. Følelsen av å bli lagt merke til av noen du ikke kjenner. 

♥ Havet. Å svømme i havet gjør meg glad. En var sommerdag i middelhavet. Stort mer ønsker jeg meg ikke. 

♥ Mine nærmeste. Mamma og pappa, kjæresten min, og min beste venninne. De gjør meg glad, selv på de verste dagene♥

 

Hva gjør deg glad?

  • 20.09.2015 - 12:48
20.09.2015

Hei alle sammen. Det begynner å bli en stund siden sist, nesten et år faktisk. Jeg har igrunn ingen god forklaring på hvorfor jeg plutselig sluttet å blogge. Liker å tro det var på grunn av skolen, men helt ærlig, det skyldes nok latskap. Så til tross for en litt dårlig fortid som blogger, hvor jeg har oppdatert dere en gang i ny og ne, prøver jeg meg igjen. Har savnet bloggen mye, og nå som jeg har en del fritid til overs, skal bloggen prioriteres. 

 

Det siste året har gått ekstremt fort, og mye har skjedd. I november ble jeg atten og fikk endelig lappen, som forsåvidt er noe av det beste som har skjedd meg. Siden 11. november har jeg cruiset rundt i min svarte Ford Focus mer eller mindre hver dag, og nå vet ikke hva jeg skulle gjort uten bilen min♥ Ellers har det siste året gått med til knall hard jobbing på skolen, noe som resulterte i et karaktersnitt jeg er veldig stolt over. Jeg må også nevene russetiden. 17 dager som var slitsomme, men ekstremt gøye. maddaLOVE♥


Foruten om skole har jeg også reist jorda rundt. Ikke akkurat jorda rundt, men jeg har reist en del. I slutten av april dro jeg og familien på langweekend til Firenze. For en by. Det må jeg bare si, Firenze er noe av det vakreste jeg har sett. Virkelig å anbefale. Jeg dro til England i en uke. Først fem dager i vakre Brighton, etterfulgt av tre dager i London. En tur jeg sent vil glemme. Bare to uker sener satte jeg kursen mot Amerika, nærmere bestemt Florida og Georiga. Her var jeg i hele tre uker. En fantastisk tur, hvor jeg både fikk oppleve ekte amerikansk kultur og møte familien til kjæresten min for første gang. Jeg hadde det utrolig kjekt de tre uken der borte, og jeg lengter ofte tilbake. 

Etter tre uken i USA, var det oppussing av leilighet som sto på agendaen. Jeg har nemlig flyttet for meg selv. Å pusse opp er ingen spøk. Det tar langt lenger tid en hva man forventer, spesielt om man har jobb og skole i tillegg. Allerede tidlig i vår startet vi oppussingprosessen, og for bare et par uker siden var leiligheten ferdig. Med andre ord det tar enormt med tid. Mangler fortsatt litt småting som lamper og bilder, men dette er slikt som kommer etter hvert.  Jeg er i alle fall utrolig fornøyd med resultatet, og er evig takknemlig for at mamma og pappa ga meg denne muligheten. Dere skal få se bilder senere. 

I mens oppussingen forgikk begynte jeg også på nye skole. Jeg kom inn på førstevalget mitt, og det er jeg veldig glad for. Selv om jeg fortsatt er boende i Ålesund, stortrives jeg. Jeg trives godt på skolen og har møtt mange herlige mennesker. Kunne faktisk ikke bedt om en bedre start på studietiden. Uten om ny skole, nytt hjem og en hel del reising har det ikke skjedd store endringene. Jeg har blitt litt mer opptatt av trening og kosthold, jeg har faktisk begynt å trene en del, tro det eller ei. Min avhengighet av kaffe har også blitt større, i tillegg har interessen min for interiør har blomstret etter jeg fikk egen leilighet. Så det blir nok en del interiørsnakk og ikke minst bilder fra min nye leilighet fremover. 

Nå merker jeg at blodsukkeret begynner å bli litt for lavt, så det er nok på tide å få i seg litt mat. Det tror jeg Kristian også er enig i. Haha, jeg blir fort litt irritabel når jeg ikke har spist på en stund. Vi snakkes senere. Ha en riktig fin søndag.

 

 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits