• 09.02.2016 - 14:46
09.02.2016

Til alle dere trøtte sjeler der ute, som sliter med å sovne om kvelden. Jeg kan hjelpe dere. Hjelpe og hjelpe, jeg kan i alle fall gi dere et godt råd. Selv sliter jeg med å sovne om natten, og det er skikkelig frustrerende, det er slitsomt, og jeg blir noen ganger helt fortvilt. Kroppen skriker etter søvn, men det går ikke. Jeg kan ligge i flere timer og bare la tankene surre fritt, før jeg endelig faller til ro og sovner. Jeg har prøvd å legge meg tidelig for å få enda mer søvn, men da blir jeg bare liggende enda lenger og tenker på alt og ingenting. Jeg har prøvd å lese, se tv-serier i sengen, og mye mye mer. Jeg har konkludert med at jeg har en slags indre uro som holder meg våken. Etter jul begynte jeg å drikke te timene før jeg skulle legge meg. Jeg hadde liten tro på at det skulle hjelpe, men i følge alle kvinneblader og den slags, skal te virke beroligende på kroppen. Jeg skal si dere, det hjelper. En kopp te på kvelden gir ikke noe sånn WOW-opplevelse, man sover ikke i løpet av et lite halvminutt, men kroppen slår seg til ro mye raskere. Jeg vet ikke om det er teen som hjelper, eller om det er en slags plaseboeffekt, men uansett hva årsaken er, har det hjulpet for meg. Nå kan jeg lett sovne i løpet av et kvarter-halvtime, noe som er en helt ny verden for meg. Det er så deilig å endelig ha mer enn 5-6 timer søvn i løpet av natten 

Alle er så klart forskjellige, jeg ville bare fortelle at te fungerer for meg, og det kan godt hende det fungerer for dere også! Det er absolutt noe å teste ut, selv om du egentlig ikke liker te. Har dere noen tips å komme med ?

  • 26.01.2016 - 18:45
26.01.2016

Hei! I dag tenkte jeg å vise dere noen av mine sminkefavoritter. Jeg skal ærlig si sminke har aldri vært min sterkeste side, men den siste tiden har jeg turt å eksperimentere litt, og nå begynner jeg å få "litt" peiling. For min del er kvalitet veldig viktig, og jeg legger gjerne ned litt penger i ekstra gode produkter. Da spesielt hudsminke. Det har man virkelig igjen for når man blir litt eldre. 

Det betyr imidlertid ikke at alle dyre produkter er bra. Når det gjelder maskara for eksempel, har jeg erfart at billigere merker ofte er bedre. Max Factor blant annet. De har utrolig mange gode maskaraer. De holder seg hele dagen, og gir akkurat den effekten jeg ønsker. Jeg har ganske lange vipper fra før av, men lite volum, så da passer Max Factor sin volummaskara perfekt.  Det siste halvåret har jeg også prøvd Volummaskaraen fra Jan Thomas, og jeg synes den også fungerer kjempebra. Noen ganger drysser den litt, men langt i fra så mye som mange andre dyrere merker.  

Jeg har jo også tipset dere om øyenskyggen fra H&M. Den har blitt brukt mye allerede, og har blitt en av mine absolutte favoritter i sminkevesken. Der gjorde jeg meg virkelig et kupp. Ellers bruker foundation fra Chanel. Den synes jeg er helt perfekt for min hud. Den har middels dekkevne, og den ser veldig naturlig ut på. Den er igjen litt dyrere, men absolutt verdt pengene. Når det gjelder bryn, som kanskje er det viktigste av alt, har Bobby Brown blitt en soleklar favoritt. Jeg liker et naturlig resultat, og da er ingenting bedre enn denne skygg. Hvis jeg skal pynte meg litt ekstra til hverdags slår jeg gjerne til med leppestift. Her er min favoritt Chanel i fargen 61. Den er nydelig, og passer veldig godt til oss med grønnskjær i øynene. 

Uansett hvilken sminke man går for, og hvilke merker man foretrekker, snakk alltid med fagfolk. Da får man utrolig godt hjelp, og man finner de produktene som passer best til en selv. Chanel foundationen min for eksempel, den finnes i mange farger som nesten er lik min, men som går i helt andre toner. Det er slikt man kanskje ikke legger merke til i butikken, men når man kommer hjem ser man at den enten er for gul eller for rød for sin egen hud. Det er skikkelig sure penger det, å kjøpe dyre produkter som man ikke kan bruke. 

Har dere noen gode sminketips? 

  • 17.01.2016 - 12:00
17.01.2016Vanligvis pleier jeg å legge litt ekstra penger i sminke, fordi jeg ønsker en god kvalitet og et bra resultat. Jeg har så og si aldri kjøpt sminke fra H&M, kanskje en eller to ganger i den verste fjortisperioden, men ellers aldri. Så da Catrine tipset meg om øyenskyggene der i fra, var jeg litt skeptisk, og hadde lite tro på at de kunne være veldig bra. Der tok jeg feil. Jeg tror faktisk det er den beste øyenskyggen jeg noen gang har prøvd. For det første er fargene sterke, de forsvinner altså ikke inn i kostene, og man slipper å påføre flere ganger for å faktisk se forskjell. I tillegg holder de seg godt. Jeg var som sagt i bursdag på fredag, og hadde på meg denne øyenskyggen da jeg dro. Da jeg kom hjem, syv timer senere, var skyggen fortsatt like fin. Det har jeg aldri opplevd før! 

Har dere prøvd øyenskyggene fra H&M?

  • 20.12.2015 - 12:53
20.12.2015-Fjerde søndag i advent, og bare få dager til jul. Hvor blir tiden av?-

I dag våknet jeg tidlig, bare for å kunne nyte søndagsfrokosten ekstra lenge. Tradisjonen tro ble det kakao også i dag. Jeg er vandt til helt hjemmelaget kakao, med melk, kokesjokolade og litt kaffe hver søndag i advent, men når det er kun meg selv å lage til blir det ofte litt enklere løsninger. Jeg er sikkert ikke den eneste som har erfart at det virkelig er et herk å lage mat kun til seg selv. Så lang tid for så lite, og  i tillegg blir det alltid rester. Til bursdagen min fikk jeg to pakker med Whittard kakao, en med mint og en en med kun sjokolade. Begge er helt nydelige. For meg som elsker kakao har disse virkelig vært til nytte, for nå kan jeg enkelt lage til kakao til kun en person, som i tillegg smaker helt himmelsk. Her er det ikke snakk om noe Toro Rett i koppen kakao, dette smaker ordentlig varm sjokolade og ert kjempe enkelt å lage. 

Et lite tips fra meg til dere, test ut denne kakaoen. 

  • 08.12.2015 - 19:26
08.12.2015

Julen nærmer seg med stormskritt, og stressnivået er høyt hos mange. Julegaver og forventningene rundt dette har store deler av skylden. Personlige er jeg ikke for julegaver til flere tusen kroner, og synes folk heller burde sette mer pris det de har og de de har rundt seg. Likevel hadde julen blitt noe stusslig, i alle fall veldig uvant, dersom det ikke lå en eneste pakke under treet. Under har jeg samlet opp noen av mine favoritter, alt til under 700 kroner. Noen dyrere enn andre, men alt er relativt nedtonet i forhold til mye annet jeg ser rundt om på andre blogger. Coconut oil     Body oil     Lipgloss     Selvskryt     Clutch    Kosegenser    Duftlys     Kettlebell    Lue    Shampoo 

 

Håper alle får en fin førjulstid, og prøver å fokuserer på litt annet enn de materialistiske tingene! 

  • 08.12.2015 - 09:42
08.12.2015

I dag har jeg lyst i tipse dere om en helt fantastisk inspirasjonsside når det gjelder mote. Det er sikkert mange av dere som har besøkt eller hørt om Lookbook.nu før, men fordi som ikke har det, dere bør sjekke den ut. Her finner man hundrevis av daglige oppdateringer av flotte antrekk, både fra kjente og ukjente. Jeg besøker siden flere ganger i uken, og de dagene jeg er helt uten inspirasjon er Lookbook gull verdt. 

Flere som er kjent med Lookbook? 

  • 03.12.2015 - 18:27
03.12.2015

Til kjæresten, far, bestefar, onkel, søskenbarn, osv.Å finne julegaver til andre er alltid en utfordring. De fleste ønsker seg ikke "noe", så da er det opp til hver enkelt å være kreative. Man vil jo så klart at den som får gaven skal bli glad, men når man ikke har noe å gå etter, er ikke det bare bare. Over har jeg samlet opp noen av mine favoritter, som etter min menig aldri slår feil. En fin lue, en enkel toalettmappe, eller en god og varm Ulvanggenser har man ikke nødvendigvis bruk for, men det er gaver man likevel kan bruke. Det er ikke en av de tingene som blir pakket bort og ikke blir brukt på årevis. 

Har dere noen gode julegavetips? 

  • 30.11.2015 - 16:39
30.11.2015

Hei! 

Idag tenkte jeg å tipse dere om noen helt FANTASTISKE hudpleieprodukter. Jeg pleier vanligvis ikke å tipse om slikt, men disse produktene synes jeg alle fortjener å vite om. Jeg har brukt Clarins sin krem/gelé i sikkert fire år, og rensen i nesten tre, mens peelingen er et nyere produkt for meg. Jeg har opp gjennom tenårene brukt mye forskjellig, men jeg vender alltid tilbake til Clarins. Det er det som fungerer best, i alle fall for min hud. 

Peel: Denne bruker jeg ca 3 ganger i uken. Jeg starter med å vaske huden med varmt vann (slik åpner du porene), så påfører jeg et tynt lag med peelingen i sirkelbevegelser, før jeg vasker av. Denne bør ikke brukes hver dag, ettersom peeling kan være litt hardt for huden. 

Cleansing gel: Denne bruker jeg to ganger og dagen, morgen og kveld. Etter jeg har peelet huden, påfører jeg et tynt lag med denne over hele ansiktet. Litt ekstra på de utsatte plassene. Jeg vasker så av med iskaldt vann, dette for å lukke porene. Tilslutt tørker jeg over ansiktet med en håndduk. 

Gelé: Denne er nesten som en helt vanlig hudkrem, bortsett fra at den ikke er like fet, noe som passer godt til min hud. Denne bruker jeg også to ganger om dagen, etter jeg har renset huden. Når jeg har påført geléen bruker jeg å vente 5-10 minutter før jeg starter med sminke. Da får huden god tid til å trekke til jeg fuktigheten fra kremen.

 

Dette er uten tvil de beste produktene for min hud,. Jeg merker utrolig stor forskjell fra de dagene jeg renser huden, og de dagene jeg glemmer det. Samme med kremen, de dagene jeg glemmer å smøre meg med krem, trekker foundation seg mer inn i huden, og den holder dårligere. Clarins sine produkt er ikke ekstremt dyre, mer kostbar enn produktene du får i dagligvarebutikkene, men resultatet er virkelig verdt det. Jeg legger gjerne ut litt ekstra penger på gode produkter! 

Har dere noen produkter å anbefale? 

  • 24.09.2015 - 20:44
24.09.2015

                                                                                                                                                                                                                                   Innlegget inneholder annonselenker

For under to uker siden kjøpte jeg meg ny mobil. Jeg har i fem år vært stor fan av iPhone, og planen var egentlig å kjøpe iPhone 6 når min gamle 4s takket for seg. Jeg leste litt rundt på nettet om andre sine erfaringer, og ettersom veldig mange skrøt så mye av den nye samsung mobilen, begynte jeg å tenke litt nytt. Etter litt frem og tilbake endte jeg faktisk opp med Samsung Galaxy s6 edge i fargen Gold Platinum. De første dagene var det ekstremt uvant, og jeg var redd jeg hadde valgt feil, men etterhvert  begynte jeg å venne meg til den, og nå kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Noe av det jeg er aller mest fornøyd med er kameraet. Mobilen har 16 megapiksler, og iphone 6 har 8. Dette er en relativt stor forskjell. Bildene på den nye mobilen min blir utrolig fine og klare, og jeg elsker det. Det er bedre kamera på mobilen enn mange kompakt-og speilreflekskameraer. Jeg har også erfart at apple sine produkter ofte blir trege eller slutter å fungere på enkelte områder, og derfor var jeg åpen for å prøve noe nytt. Nå skal jeg ikke si iPhone er en dårlig telefon, for det er den absolutt ikke, men siden jeg er så ekstremt fornøyd med min nye mobil må jeg nesten bare skryte litt av den. Hehe. Jeg kjøpte også med en trådløs ladeplate. Har ikke helt funnet ut hvordan den fungerer, men skal sette meg inn i det når jeg får tid. Er den ikke fin?

Mobilen finner du bland annet hos CDON her, om du ønsker å lese mer om de tekniske tingene jeg ikke helt forstår meg på. 

 

Nå er det pakking til Bergen som står for tur. Ha en super kveld!

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits